- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
steelsec
aktív tag
-
KubanitoS
veterán
válasz
üzenetére
Egyéni vélemény, de ha egy gépnek gyenge a hűtése, akkor marha mindegy mennyin pörög a venti játékindításkor (meg úgy egyébként is), a throttling megjelenése csak idő kérdése.
CPU undervoltingot nem próbáltad? Állítólag "csodákra" képes gyakorlati teljesítménycsökkenés nélkül.
-
helkis
veterán
válasz
üzenetére
köszi srácok a válaszokat..
tegnap este még feldobtam egy win8-demo-t, de ott sem jött elő semmi, illetve a hardverváltozások-ra sem win7hp-ben, sem xp-ben (közben már ez is megvolt)
vacsi új gép, tegnap hozta a futár..már írtam a kereskedőnek, de majd csak 10-kor nyitnak..
Hgyu - a bios igen alap, idő-t és a boot-sorrendet tudom csak állítani..
illetve hogy legyen-e lan, hang, stb, vga-król, gpu-król, optimusról, energiagazdálkodásról szó sincs..tehát a gond mostmár valszeg az, hogy nem jelenik meg az eszköz, amihez kellene a driver..
azt nem tudom eldönteni, (bár valszeg akkor is látnia kellene ha nincs használatban éppen) hogy azért nem látszik, mert nincs terhelve, vagy mert egyszerűen hibás..a power4gear-ral felraktam maxra mindent, de ugyanúgy nem jelent meg a másodlagos vga..
most megy föl egy win7 ultimate x64 próbának, hátha a home limitál 1gpura?
-
alfa20
senior tag
válasz
üzenetére
BIOS-ba nem tudod kikapcsolni?
ha oda nem enged akkor egy K40IJ tulajnak ez segített:
1. Remove HDD from back.
2. Boot the laptop and enter to the BIOS by pressing F2
3. Disable - FancyStart
4. Enable - EFI boot
5. F10 save and exit
6. Attach HDD and boot.Amúgy W7-ben is van egy progi azzal kényelmesebb állítgatni, de most nem tudom mi a neve, ha gondolod este megnézem mi az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De örülök hogy jobb lett.
, mert az alaplapra van forrasztva.

Pyttawrx