- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Anteris90
üzenetére
Akksi: Ha nem használod a gépet akksiról se szedd ki, van benne elektronika, csak akkor tölt, ha van mit, sőt, még ilyen 95-6%-nál sem kezdi el tölteni. A leggázabb az, ha kiszeded és párás környezetben tartod. Ezután jön az állandó teljes lemerítés-visszatöltés, mert ez li-ion vagy Li-polymer akksi, kicsit másabb, mint a ceruzaelem akksik (amiknek az a jó, ha teljesen leszívod) Én az akksimat jópárszor lenulláztam, mert egész nap használom a gépet és van, hogy lemerül, mert nem bír 8-9 órát sajnos, csak 7 et. 5 hónap után kellett akksit cserélni, de cserélték minden gond nélkül, igaz nem ugyanarra, mint ami benne volt, hanem anagyobb modell akksijára (méret ugyanaz, csak az áramleadás nagyobb a nagyobb teljesítményhez, vagy mi, nem értettem pontosan.)
Optimus: Magától felkapcsolja, ha kell, a windows aerot meg elviszi bármi, minek kapcsolnád fel? Linux alatt más tészta a dolog, kicsit bonyolultabb, de kezd körvonalazódni a konkrét megoldás, bővebbet az ubuntu hybrid-graphics-linux levelezőlistáján találsz.
P4G: állítgasd be, tényleg nagyon jó kis program, egy bill.kombóval másik "gépet" csinálok a masinából szinte!
-
szuger
csendes tag
válasz
Anteris90
üzenetére
Szia!
Már érdekes nekem win élményem 4.6. :S Holnap linkelek képet, pontokról, most megyek aludni majd lassan.
Teszt ami érdekelne a HDD írás/olvasás. Mivel azonos kártya az is érdekelne, valami progival ami azt nézi. Amúgy én ezt vettem.Megmondom őszintén a 4.6zavar, 5 fölöttire számítottam.
Mondjuk nem sokat jelent. 1 nap használat után nagyon jónak tűnik!
Jó éjt!
Sz -
szuger
csendes tag
válasz
Anteris90
üzenetére
Szia!
Nekem ma jött meg a gép. Egyelőre próbáltam volna vele lejátszani egy Nvidiás kis videot vagy mit. (http://www.nvidia.co.uk/object/cool_stuff_uk.html#/demos) (Alien vs. Triangles) Kiírta hogy nem fut le, mert nincs Pshyx támogatás. Próbáltam frissíteni a drivert (jelenleg : dátuma : 2011.05.11 verzio: 8.17.12.6856) Az nvidia honlapján van fent aug. 9.ei driver. Letöltöttem, elindítom és kiírja hogy nincs kompatibilis kártya. Nálad mi a helyzet ilyen fronton?
Másik kérdés: benne lennél, hogy lefuttatunk mindenféle tesztet, és összehasonlítjuk az eredményt?
Windows élményed hány pontos?
Üdv: SZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Pro Max 14" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gigabyte G5 MF5 i7-13620H 16 GB DDR5 1 TB SSD RTX 4050 6GB FHD 144 Hz RGB akksi 100%
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx