- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
xXxian #37324 üzenetére
WD Drive Utilities van aki szerint segít [link]
Btw, múltkor láttam én is, hogy van ingyenes Acronis True Image for Western Digital progi, ha van WD háttértár a gépre kötve. Nekem külső m.2 usb keretben van és arról futtatok egy windows. Kb fél óra alatt átklónozta a belső 500-as ssd-ről a másik 10Gbps usb-re kötött ssd-re a meglévő rendszert. Backupnak sem utolsó. De majd át akarom cserélni az vivobookban az ssd-t nagyobbra.
Más:
Érdekes, hogy szerintem az ssd-n lévő réz fedél hátsó oldalán lévő hövezető pad szerintem hozzá sem ér az ssd-hez, mert az olyan vékony. Bár lehet csalóka, mert az m.2 kártya két végén vannak chipek, a közepén üres. De nem láttam lenyomatot sem rajta ahogy megnéztem múltkor. Érdekes, hogy teljesen az alaplapra simul a gyári ssd. Nem tudom, hogy minden ssd-nek kötelező-e, hogy egyetlen alkatrész se legyen a hátoldalán.A vivobookban lévő micron 2450 -hez az ssd gyártó oldaláról le lehet tölteni toolt és drivert, amivel ram bufferelés és más módok is bekapcsolhatók lehetnek. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Trollok komolyan
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB hibátlan
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest