Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gombix

csendes tag

válasz BillBácsi #11969 üzenetére

Sziasztok!

Na szép! :) Én is belefutottam egy K52JE ex232D-be :( és most már sírok, mert ugyan ezeket, illetve ugyan ezt az egy hibát tapasztalom a gépen, hogy kiszámíthatatlan időközönként, (és teljesen mindegy mit csinálok, milyen progit futtatok, mennyire pörgetem a vasat) lefagy 30-40 másodpercre, és utána, mintha semmi sem történt volna folytatódik minden folyamat.
    Én is felhívtam a Magyarországi szervizt, ahol egyszerre az alaplapcserét említették meg egyetlen lehetséges megoldásnak.
    Ha tényleg ilyen rossz tapasztalatok vannak a szervizelésről... hááát a munkám miatt még az is meggondolandó, hogy 1 hetet elveszítsek munkaeszköz nélkül, nemhogy 1-2 hónapot.
    Ez nevetséges.
    Nem lehet ezt valahogy előre leszervezni? Megírni a hivatalos hibabejelentőt, azzal a megjegyzéssel, hogy csak akkor vigyék el a gépet a szervizbe a futárral, ha már megrendelték az új alaplapot, ami már a szervizben várja, hogy cserélve legyen, és már küldenék is vissza?
    Lehet hogy naiv vagyok, de ennek valahogy így kellene működnie, nem?
    Van valakinek valami gyors megoldásra tapasztalata?
    A válaszokat előre is köszönöm.

• lacko22

aktív tag

válasz BillBácsi #11969 üzenetére

Az a szomorú hogy van akinek kicserélte az alaplapot az asus és az is ugyanazzal a hibával rendelkezik amit leírtam. Nem tudom hogy mért égeti magát az Asus. Amikor beküldtem a laptopot megnéztem csomagszám alapján az előttem és utánam levő csomagokat és rengeteg csomag ment az Asusnak Pestre. Elég sok probléma lehet ezekkel a laptopokkal, de remélem korrekt lesz. Ha nem akkor itt Mo-n senki nem fogja venni az alaplapjait ha ez elterjed itt a fórumon. Nem hiszem hogy nem teszteli a saját termékeit. Már csak a remény van meg hogy meg tudják csinálni a gépet, de nem nagyon bízok benne. Meg nem értem ha ilyen sok a rossz benne akkor mért nem tartanak polcon ilyen alaplapot, jót ráadásul és mért kell rendelni nekik? Vagy pl vesznek Mo-n 5000 db ilyen K52-es laptopot és mindenkivel eljátsszák hogy 2 hónapig nincs laptopja az embernek utána meg visszaadják a lóvét. Ez egy vicc. Hátha nem így lesz.

Új hozzászólás Aktív témák