Hirdetés
- Apple MacBook
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Projektor topic
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElVisZ
tag
Hali
Adott egy Asus F5RL (AP336) laptop és a venti maxon pörög, frissen pasztázva és takarítva.
Itt egy kép a hőfokokról: [link]
Ami a cpu-t illeti azok a számok szerintem nem fedik a valóságot mert teljesen hideg levegőt fúj a venti. Néztem az NHC-vel is és ott is ezek az értékek vannak. A 83-s érték (THRM) az egyáltalán nem ingadozik akármit csinálok vele, a két mag hőfok az változik tarhelétől függően. Orthos alatt max 47 fokra megy fel. Ez sem a valós érték mert 25 fokos szobában 17-r rá...Próbáltam egy dvd-ről futtatható vista-val és a saját asus progijával is, mindenhol ugyan ezt írja.
Sajna a biosban nincs semmilyen monitorozási és állítási lehetőség, vagy valami titkos menüben van amit nem tudok előhívni....Az előzményeket sajna nem tudom, hozzám így került.
Szóval mivel és hogy tudom leszabályozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tudományos Pandémia Klub
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad L15 Gen2 27% 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Szép Acer 15.6" ,Intel core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest