- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi belépő szinten
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElVisZ
tag
Hali
Adott egy Asus F5RL (AP336) laptop és a venti maxon pörög, frissen pasztázva és takarítva.
Itt egy kép a hőfokokról: [link]
Ami a cpu-t illeti azok a számok szerintem nem fedik a valóságot mert teljesen hideg levegőt fúj a venti. Néztem az NHC-vel is és ott is ezek az értékek vannak. A 83-s érték (THRM) az egyáltalán nem ingadozik akármit csinálok vele, a két mag hőfok az változik tarhelétől függően. Orthos alatt max 47 fokra megy fel. Ez sem a valós érték mert 25 fokos szobában 17-r rá...Próbáltam egy dvd-ről futtatható vista-val és a saját asus progijával is, mindenhol ugyan ezt írja.
Sajna a biosban nincs semmilyen monitorozási és állítási lehetőség, vagy valami titkos menüben van amit nem tudok előhívni....Az előzményeket sajna nem tudom, hozzám így került.
Szóval mivel és hogy tudom leszabályozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Battlefield 6
- Wise (ex-TransferWise)
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest