Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Moonlight001
üzenetére
Távol álljon tőlem a fikázás, de ezért nem szeretem az Asus-t. Feleslegesen túlbonyolítják a driver-szoftver kérdést. Egy csomó cumót kapsz, aztán ember legyen a talpán aki érti mi micsoda.
Jól értem? Csak Vista-driver volt a géphez? Ehhez már pofa kell

Nem tudok többet tanácsolni, ha az Everest Ultimate Edition szoftver (vagy bármelyik újabb verzió) felismeri az integrált webkamerát, keress rá a neten a típusra! Vagy bújd át az útmutatót ami a géphez volt! Ez egy ilyen dolog. Többet nem tehetsz. Az Asus meg, ha nem képes XP driver-cd-t adni, elmehet a búsba!A saját problémámra: az Asus oldalán lévő driver megegyezik a cd-ssel. Ellenben, amit nem értek, 64 bit és Vista nevű könyvtárakat találtam a windows xp-hez letöltött driverben. Egyre erősödik bennem a gyanú, hogy az Asus dilettánsokból áll. Sajnálom hogy ezt mondom, de még sosem voltak vele jó tapasztalataim. Win reinstall... Régebben ilyen problémám miért nem volt? Pláne ok nélkül...

Új hozzászólás Aktív témák
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx