Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
donceleger8
őstag
válasz
HoaryFox
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, de tudom hogy működik a torrent. Több mint 15 éve töltök le. Nem felvágni akarok ezzel, meg nem akarok nagyképűnek sem tűnni.
Csak azt szeretném tudni hogy mi kell ahhoz, hogy az ember kihasználhassa a gigabitet. Kár hogy ehhez nem adnak meg paramétereket a szolgáltatók, mert így több ember csalódhat. Persze ez új dolog Magyarországon, én naivan azt hittem csak beköttetem és már mehet is a száguldás. De nem. Most költhetek hw-re ha nagyobb sebesség szeretnék vagy egy új laptopot vehetek.
Amúgy érdekes dolgokat tapasztaltam. Az utorrrent legújabb verziója van telepítve, ez csak 25-30 mb/s tölt lefele. Telepítettem az utorrent 2.2.1 verzióját. Ugyanazt az anyagot indítottam el vele mint a másikkal, ez úgy néz ki korlátozás nélkül működne, eljut 70 mb/s ig is, de ekkor lefagy a program.
Van egy külső hdd-m egy sony 3.0 usb-vel, persze notin is van 3.0 usb. Megpróbáltam erre is leszedni a torrent anyagot, de 10 mb/s sebességnél megállt a dolog.
Tehát azt szeretném tudni, mi kell a gigabites hálózathoz. Ha SSD-re cserélném a hdd-t az elég lenne, vagy elképzelhető más korlát is? Nem akarok feleslegesen beruházni 60-70 ft-ba ha az nem oldaná meg a problémát. Ugyanakkor az sem tettszik hogy most többet fizetek havonta és nincs gyakorlati haszna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Konteó topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- MSI Prestige 14 AI Evo C1M
- Acer 15,6",Intel(2,58Ghz)8-16GB RAM,akár 1TB SSD,jó akku,jó állapot
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Asus Zenbook UX333FAC Screenpad 13" i7 10.
- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx