Új hozzászólás Aktív témák
-
Snell
csendes tag
válasz
alfa20 #18896 üzenetére
szia,
az a baj,hogy idáig el sem jutok! Mivel egyik drivert nem rakja fel,a másikat igen,de viszont,ha belépek oda,hogy EGÉR,akkor kidobja,hogy nem tud csatlakozni az illesztőprogramhoz és le kell törölnöm. Hivatalos oldalról van a driver. Neked kellett egér,hogy tudd telepíteni vagy ment a padod?
-
alfa20
senior tag
sziasztok,
valakinek lenne ötlete az alábbi problémára:
Op: Win8.1u1, ha az F12-öt megnyomom rögtön alvóba teszi a gépet, és nem jövök rá miért.
BIOS-ban nincs semmi beállítási lehetőség, FN+12 rendesen működik a média lejátszó a következő számra ugrik, W7-nél nem volt semmi gondom.
A funkció gombok az FN-el működnek.
W8-as topikban nem kaptam semmi haszon infót...noti: N55SF
-
Snell
csendes tag
Itt a kép,létezik! Látja a gépem,akkor miért nem tudom használni? Csak akkor látom,ha kihúzom az egeret,amúgy nem
-
Snell
csendes tag
-
NTonee
veterán
utolsó tanácsként az van oda írva, hogy csomagold ki, de ne telepítővel tedd fel, hanem manuálisan próbáld frissíteni a drivert. Jobb klikk a ps/2 egér eszközön (ha van ilyen az eszközkezelőben) - tulajdonságok - illesztőprogram - frissítés - keresés a számítógépen és ott add meg a mappát, ahova ki lett csomagolva (almappák pipa) és tovább.
-
Snell
csendes tag
Aida64 látja.Ez az azonosító : ACPI\VEN_SYN&DEV_0A19
Ezt nézd meg nekem légyszi,nem tudok portugálul,de ugyanezt a drivert szedtem le hivatalos honlapról és ugyanezt jelzi amikor végzett,mint neki alul a képen.Neki is Asus laposa van....
-
Snell
csendes tag
válasz
NTonee #18888 üzenetére
Úgy nem működik,ez tuti,mert kellett hoznom egy egeret a Win felrakása után :/ amin meg is lepődtem,mert eddig amikhez szerencsém volt,mindegyik működött driver nélkül,de ez valami extra amin még 3-4 ujjal is lehet dolgokat művelni
Van egy illesztő a listában,amit tuti nem én raktam fel: Synaptics 16.3.7.0 és 2013/08/08-as release date,le sem tudom törölni.
Hardverazonosítót hol találok? Mert nincs az eszközkezelőben sehol,még sárga háromszöggel sem
Fn+F9-et nyomom,akkor is megjelenik a zöld karika egy pillanatra. -
Snell
csendes tag
válasz
NTonee #18884 üzenetére
Elsőre is innét töltöttem le mindent.De most megcsináltam még egyszer úgy,ahogy mondtad.2 különböző Win8.1-el is és még mindig semmi. Amikor rárakom az ujjam a padra,egy pillanatra megjelenik a zöld karika,tehát működik nem?A driver szar,ennyire? 3 driverem van a Synaptics-tól. v.17.0.6.2, v.17.0.6.13,v.17.0.19. A harmadikat nem is tudja felrakni,pedig az a legfrissebb. De írják más fórumokon,hogy a Dell és a Lenovo lapiknál is volt gond ezekkel a TP-kel.Most mit tudok csinálni? Ha visszaküldöm a gépet és küldenek egy másikat,azzal is ugyanez lesz,akkor azt is küldjem vissza?
Szerk.: Ha a vezérlőpultban az EGÉR-re megyek,akkor kidobja,hogy: Nem lehet csatlakozni a Synaptics mutatóeszköz illesztőjéhez. Bár ezt lehet,hogy írtam éjjel is,nem emlékszem már
-
NTonee
veterán
szerintem kezd újra az egészet.
Innen tölts le mindent, nulláról kezd azzal az intel chipset csomaggal, amit korábban linkeltem, aztán a letöltésekből ATKACPI driver and hotkey-related utilities, Keyboard Device Filter Utility, ASUS Smart Gesture (Touchpad Driver), utána meg ahogy tetszik. -
Snell
csendes tag
-
NTonee
veterán
Nincs még fent az sm buszvezérlő driver? Akkor neked a komplett chipset driver csomag nincs fent. Ezt töltsd le és telepítsd.
-
Snell
csendes tag
válasz
NTonee #18878 üzenetére
ATK 1.0.00031 már fent van. Synaptics-hoz 4 driverem van már,eddig egyik sem jó,de most már csak egy SM-buszvezérlő hiányzik,ami mindjárt fent lesz,de a TouchPad még mindig nem mozog. Adtak amúgy lemezt,driverekkel. Csak épp nem ehhez a szériához...:/
Az normális,hogy a feladatkezelőben 2szer van Asus Smart Gesture,2szer ugyanez 32 bites és egy Asus Smart Gesture Loader?
-
NTonee
veterán
Nézz körül a synaptics weboldalán is driver után.
A kimásolt hardverazonosítóhoz pedig ez a driver tartozik: Intel® Dynamic Platform and Thermal Framework Drive
Ott van a support oldalon a letöltések között az others menüpontban.Szerk: még valami a touchpadhoz... kell neki az ATK Package V1.0.0020 is vagy újabb verzió. Szintén ott van a driverek között.
-
Snell
csendes tag
válasz
gzbotii #18876 üzenetére
Online,de nem kell nekem a hercehurca
Odáig eljutottam,hogy Synaptics márkájú a TP és az illesztőprogrammal van valami,nem szereti a 8.1-et úgy nézem,de nincs másik hozzá,ez a baj,ilyenkor most mivan?
Ha ráteszem az ujjam akkor csak a karika pörög körbe,de nem mozdul meg a mutató és a vezérlőpultban ha belépek az egér menüpontba,akkor kiírja,hogy nem tud csatlakozni az illesztőprogramhoz. -
Snell
csendes tag
válasz
Brillante #18874 üzenetére
Igen,semmi azonkívül,hogy egy pillanatra megjelenik a karika és gondolkozik
Eszközkezelőben azt írja sárga háromszöggel,hogy : PCI adatolvasási és jelfeldolgozási vezérlő
ezért gondolom,hogy nincs telepítve a driver.Pedig a DriverScanner sem talál semmitHardverazonosító : PCI\VEN_8086&DEV_0A03&SUBSYS_20108086&REV_09
Google sem ad értelmes választ. -
Snell
csendes tag
Hali!
Remélem erre a kérdésemre kapok érdemleges választ,ha már eddig fel sem tűntem senkinek.
Most vettem egy lapost,nem tudom,hogy Magyarországon forgalmazzák-e,én Németországban vettem. Nagyon klafa minden,egyet kivéve. Nem működik a TouchPad-om! Eszközkezelő látja,de sehogy nem telepít szoftvert,amit a hivatalos honlapról szedtem le az sem jó. Esetleg tipp,hogy melyik széria drivere lehet még jó?
Az enyém egy Asus F751LD,bár X751LD-ként is jelzik. Jaaa,a gép csak Windows 8.1 64bittel működik...a többi OP-ra abszolút 0 driver. -
NTonee
veterán
válasz
Babajenks #18869 üzenetére
mondom nagyker, nem expertnet (az valami nagyon gyökér shopnak tűnik), de mindegy, most volt időm és rápislogtam, jelenleg nem hozza a listában valóban, de perpill semmilyen n550 nincs ott.
A forrás nem publikus.Csak annyit mondott, hogy múltkor látott raktáron, így az ipon elvileg be tudná szerezni, csak valószínűleg nem éri meg az árkülönbséget, ezért nem vették fel saját terméklistára.
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Zenbook UX32A nezegetek, kerdes a kovetkezo lenne: konnyen cserelheto benne a HDD SSD-re?
Nem jar garanciavesztessel?Ebben a tesztben azt irjak, viszonylag konnyen szetszedheto es a szetszedes nem jar garanciavesztessel.
-
Babajenks
csendes tag
válasz
NTonee #18867 üzenetére
csak mert megnéztem, amennyiben az alábbi áruházra gondolsz:
http://www.expertnet.hu/
(bevallom elég ócs a weblap kereső része,nemtaláltam konkretumot jk I7 kapcsban)
további expert vebáruháznál sem találtam konkrétumot, és ha lenne is ugyanarra a készülékre gondolnék hovatartozás terén (DP, RAD)
továbbá valszeg az ipon weboldalán is fent lenne, de csak szintén az i5 verziós található meg
-
NTonee
veterán
Az expert nagykernél van i7es n550jk állítólag, az ipon szerződésben van velük. Valaki kérdezzen rá náluk, hogy be tudják e szerezni, és mennyiért.
-
Babajenks
csendes tag
válasz
Babajenks #18865 üzenetére
mindíg az ár érték fejlettségi arányt nézem, a minőség mellett kijött hogy: n széria és I7 kell,
sajnos komoly vevő lennék rá, összeg is megvan, több is, de ha annyiban hagyom ha nem, rendes üzletből még nem lehet, vagy csak majd jövőre, akkor a fejem tetejére állok úgy ketyegek sem kapok!!!valóban én sem nyugszom, megfogott a kinézete is, alu váz, stb stb,
de nincs sehol hu-s cikkszámú, rendes minimum 2 év garis, akkor cseszhetjük,
marad a bandázs szabvány, cseh, orosz, román, lengyel,német, stb, fújt gombsorral ami úgyis lekopikazonfelül hogy elvileg a minőségnek meg kéne felelnie, gari aggaszt,mivel ez is elektronika így baromira nem mindegy,,pláne ebben az árkatban
-
Babajenks
csendes tag
válasz
Babajenks #18863 üzenetére
biztos forrásból szeretném akkor már arról írnék éppen, de m ivel hivatalosan még nem kapható,(az összes normális üzletet végigkérdeztem ,és semmit sem tud senki a várható érkezésésről, de I5-öt bitangul ajánlanak, vegyek azt), feltétlenül a mostanim mellé még egyet, nemárt ha van 1 tartalék, nemigaz......
-
muhaha01
tag
válasz
Babajenks #18861 üzenetére
értem, köszi.
oké, tegyük fel, leszarom a magyar billentyűzetet, mert meg tudom szokni az angolt.
ilyen esetben honnan lehet itthon biztos forrásból beszerezni max 300 környéki áron az N550JK-ból az i7-es, 8giga ramos, 1 terás, 4 giga vga-s, nem érintőképernyős modellt? -
muhaha01
tag
válasz
justaview #18858 üzenetére
Hali,
összevissza írják a dolgot sajnos, sehol a profizmus.
aki a fullos N550JK-t venné, az beszélt már ezzel a bolttal?
http://www.radium.hu/legjobb-ajanlatok/asus-n550jk-cn126.htmlez is ugyanaz a szürkeimport kategória, mint a digiprime?
itt is magyar billentyűzetet írnak, aztán a képen angol van. -
justaview
senior tag
Sziasztok,
Az ASUS N550JK-
CN059D verziója = (8GB RAM + 1TB HDD + 4GB VideoRAM) -ot jelent?
Mert néhány bolt ugyanerre más-más paramétereket ad meg...
-
Snell
csendes tag
Valaki tud segíteni?
Elvileg holnap jön meg az új laposom. Egy ASUS F751LD-TY053D.
Nem eget verő a probléma,de német billentyűzettel.Tudok benne cserélni magyarra? K52JB-ben sikerült,nagyon hamar találtam hozzá,de erről semmi infóm nincs. -
Babajenks
csendes tag
válasz
muhaha01 #18854 üzenetére
hali
ja videón ,képeken 8gb ram , ehelyett "gyárilag" csak 4gb al kapod (milye rendesek ,bővítik )
(meglátnám hogy kezdi bontani,dobozon 8gb szerepel és bővítjük 8gb-ra, halálhangosan kinevetném és hagynám ott az egggész belebancot)továbbá osztom "NTonee" véleményét a garanciával kapcsolatban,sajna így megy,
bár gari ide vagy oda jópézért biztos szánnak rá 5 percet,,,garis készülékre!amúgy nekem is ponnt ez a lapos kellene, I7 cpu-s, egyik délután majdnem el is mentem megnézni, de mondom futok még 1-et itt a fórumon, és haláljogos, egy ilyen árfekvésű gépnél nem lehet vagy-vagy,garancia terén kiváltképpen nem!!
szórt billentyűzet, tam-daram,,,,Amennyiben nem jön rendes hu-s cikkszámmal,nem lessz vétel, nálam ez így nemfér bele sajnos,,
-
NTonee
veterán
válasz
muhaha01 #18854 üzenetére
A képeken magyar billzet van, igen, sőt még a videón is. De nem olyat árulnak.
Azzal a papírral, amit adnak, valós a veszélye, hogy elhajtanak a szervizből.Szürke import, keress rá, hogy mit jelent. A nem hivatalos magyar importőrtől származó eszközöket a szerviz nem csipázza.
-
muhaha01
tag
válasz
NTonee #18853 üzenetére
hát a tesztképeken magyar billentyűzet van.
garanciával miért lenne baj?
ahogy nézem, kapsz tőlük egy papírt, amit ha para van, ezesetben az asus szervízben kell bemutatni.
mi ezzel a gond?tényleg nem értem mi a probléma a bolttal. (nem, nem kapok tőlük ingyen laptopot, amiért védem őket
)
-
muhaha01
tag
válasz
ZavaBalazs #18850 üzenetére
Hali,
nem feltétlenül bukó a dolog, hiszen ha utánvéttel fizeted és bemész a boltba, amikor szólnak hogy megjött a cucc, ott le tudod csekkolni, hogy valóban ez-e a specifikáció.
ráadásul azt írják, hogy magyar billentyűzet.
érdekes.itt van a saját tesztjük a cuccról:
http://www.digiprime.hu/blog/506-asus-n550jk-laptop-teszt -
NTonee
veterán
válasz
telefonfulke #18849 üzenetére
Digiprime
Hivatalos importból származó i7es verzió még mindig nincs sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fű, kertitó és minden ami a kertes házhoz tartozik...
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gitáros topic
- iPhone topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest