Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NTonee
veterán
válasz
Babajenks #18869 üzenetére
mondom nagyker, nem expertnet (az valami nagyon gyökér shopnak tűnik), de mindegy, most volt időm és rápislogtam, jelenleg nem hozza a listában valóban, de perpill semmilyen n550 nincs ott.
A forrás nem publikus.Csak annyit mondott, hogy múltkor látott raktáron, így az ipon elvileg be tudná szerezni, csak valószínűleg nem éri meg az árkülönbséget, ezért nem vették fel saját terméklistára.
-
Babajenks
csendes tag
válasz
Babajenks #18865 üzenetére
mindíg az ár érték fejlettségi arányt nézem, a minőség mellett kijött hogy: n széria és I7 kell,
sajnos komoly vevő lennék rá, összeg is megvan, több is, de ha annyiban hagyom ha nem, rendes üzletből még nem lehet, vagy csak majd jövőre, akkor a fejem tetejére állok úgy ketyegek sem kapok!!!valóban én sem nyugszom, megfogott a kinézete is, alu váz, stb stb,
de nincs sehol hu-s cikkszámú, rendes minimum 2 év garis, akkor cseszhetjük,
marad a bandázs szabvány, cseh, orosz, román, lengyel,német, stb, fújt gombsorral ami úgyis lekopikazonfelül hogy elvileg a minőségnek meg kéne felelnie, gari aggaszt,mivel ez is elektronika így baromira nem mindegy,,pláne ebben az árkatban
-
Babajenks
csendes tag
válasz
Babajenks #18863 üzenetére
biztos forrásból szeretném akkor már arról írnék éppen, de m ivel hivatalosan még nem kapható,(az összes normális üzletet végigkérdeztem ,és semmit sem tud senki a várható érkezésésről, de I5-öt bitangul ajánlanak, vegyek azt), feltétlenül a mostanim mellé még egyet, nemárt ha van 1 tartalék, nemigaz......
-
muhaha01
tag
válasz
Babajenks #18861 üzenetére
értem, köszi.
oké, tegyük fel, leszarom a magyar billentyűzetet, mert meg tudom szokni az angolt.
ilyen esetben honnan lehet itthon biztos forrásból beszerezni max 300 környéki áron az N550JK-ból az i7-es, 8giga ramos, 1 terás, 4 giga vga-s, nem érintőképernyős modellt? -
Titmouse09
aktív tag
válasz
Babajenks #18639 üzenetére
Az én ASUS gépem onnan való, elég soká jött meg, de erre számíthattam is, mivel nem volt raktáron, de telefonon tartottam velük a kapcsolatot és szóltak, mikor feladták, másnap meg is jött.
A gépen német bill van, a magyar különleges karakterek utólag vannak rányomva.A garanciát szokták emlegetni a bolt ellen, de mivel az enyémre alapból csak 1 év nemzetközi az összes, ezért nekem az nem akkora veszély (remélem).
Kaptam hozzá Garianciakártyát (levelet?), bele van nyomva egy matrica, szóval gondolom érvényes.
-
NTonee
veterán
válasz
Babajenks #18639 üzenetére
a DP állítólag nem hivatalos úton beszerzett gépeket árul, külföldről hozzák (szürke import), így minimum szitázott billentyűzet várható, rosszabb esetben a garancia érvényesítéssel is probléma lehet.
Személyes tapasztalat nincs, más topikokban olvasottak alapján sajnos ez a helyzet. Épp tegnap volt szó róla itt, hogy a core i7 procival szerelt gép itthon még nem kapható hivatalosan. -
NTonee
veterán
válasz
Babajenks #18636 üzenetére
kicsit túlparázod ezt a dolgot.
Minden el tud romlani, de erre van a garancia. Nincs olyan, hogy dedikált memóriás vga-val a ramot eteted meg, ha a sajátja elromlik. Ha te osztott memóriásat akarsz, akkor neked nem erre gépre van szükséged, hanem valami intel vga-s kacatra.
Mi az, hogy normális notiknál? Ha neked szükséged van grafikai teljesítményre, akkor szóba sem jöhet olyan gép, ahol osztott memória dolgozik! -
NTonee
veterán
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Babajenks #18624 üzenetére
e szerint dimm ram van benne
amiben dimm ram van ahhoz,hogy cseréld le kell venni a hátlapot mindenképpen,vagy legalábbis a takarólemezt a ram modulról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest