- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NTonee
veterán
válasz
Babajenks #18869 üzenetére
mondom nagyker, nem expertnet (az valami nagyon gyökér shopnak tűnik), de mindegy, most volt időm és rápislogtam, jelenleg nem hozza a listában valóban, de perpill semmilyen n550 nincs ott.
A forrás nem publikus.Csak annyit mondott, hogy múltkor látott raktáron, így az ipon elvileg be tudná szerezni, csak valószínűleg nem éri meg az árkülönbséget, ezért nem vették fel saját terméklistára.
-
Babajenks
csendes tag
válasz
Babajenks #18865 üzenetére
mindíg az ár érték fejlettségi arányt nézem, a minőség mellett kijött hogy: n széria és I7 kell,
sajnos komoly vevő lennék rá, összeg is megvan, több is, de ha annyiban hagyom ha nem, rendes üzletből még nem lehet, vagy csak majd jövőre, akkor a fejem tetejére állok úgy ketyegek sem kapok!!!valóban én sem nyugszom, megfogott a kinézete is, alu váz, stb stb,
de nincs sehol hu-s cikkszámú, rendes minimum 2 év garis, akkor cseszhetjük,
marad a bandázs szabvány, cseh, orosz, román, lengyel,német, stb, fújt gombsorral ami úgyis lekopikazonfelül hogy elvileg a minőségnek meg kéne felelnie, gari aggaszt,mivel ez is elektronika így baromira nem mindegy,,pláne ebben az árkatban
-
Babajenks
csendes tag
válasz
Babajenks #18863 üzenetére
biztos forrásból szeretném akkor már arról írnék éppen, de m ivel hivatalosan még nem kapható,(az összes normális üzletet végigkérdeztem ,és semmit sem tud senki a várható érkezésésről, de I5-öt bitangul ajánlanak, vegyek azt), feltétlenül a mostanim mellé még egyet, nemárt ha van 1 tartalék, nemigaz......
-
muhaha01
tag
válasz
Babajenks #18861 üzenetére
értem, köszi.
oké, tegyük fel, leszarom a magyar billentyűzetet, mert meg tudom szokni az angolt.
ilyen esetben honnan lehet itthon biztos forrásból beszerezni max 300 környéki áron az N550JK-ból az i7-es, 8giga ramos, 1 terás, 4 giga vga-s, nem érintőképernyős modellt? -
Titmouse09
aktív tag
válasz
Babajenks #18639 üzenetére
Az én ASUS gépem onnan való, elég soká jött meg, de erre számíthattam is, mivel nem volt raktáron, de telefonon tartottam velük a kapcsolatot és szóltak, mikor feladták, másnap meg is jött.
A gépen német bill van, a magyar különleges karakterek utólag vannak rányomva.A garanciát szokták emlegetni a bolt ellen, de mivel az enyémre alapból csak 1 év nemzetközi az összes, ezért nekem az nem akkora veszély (remélem).
Kaptam hozzá Garianciakártyát (levelet?), bele van nyomva egy matrica, szóval gondolom érvényes.
-
NTonee
veterán
válasz
Babajenks #18639 üzenetére
a DP állítólag nem hivatalos úton beszerzett gépeket árul, külföldről hozzák (szürke import), így minimum szitázott billentyűzet várható, rosszabb esetben a garancia érvényesítéssel is probléma lehet.
Személyes tapasztalat nincs, más topikokban olvasottak alapján sajnos ez a helyzet. Épp tegnap volt szó róla itt, hogy a core i7 procival szerelt gép itthon még nem kapható hivatalosan. -
NTonee
veterán
válasz
Babajenks #18636 üzenetére
kicsit túlparázod ezt a dolgot.
Minden el tud romlani, de erre van a garancia. Nincs olyan, hogy dedikált memóriás vga-val a ramot eteted meg, ha a sajátja elromlik. Ha te osztott memóriásat akarsz, akkor neked nem erre gépre van szükséged, hanem valami intel vga-s kacatra.
Mi az, hogy normális notiknál? Ha neked szükséged van grafikai teljesítményre, akkor szóba sem jöhet olyan gép, ahol osztott memória dolgozik! -
NTonee
veterán
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Babajenks #18624 üzenetére
e szerint dimm ram van benne
amiben dimm ram van ahhoz,hogy cseréld le kell venni a hátlapot mindenképpen,vagy legalábbis a takarólemezt a ram modulról.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Synology NAS
- Torrent meghívó kunyeráló
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Everest / AIDA64 topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 16X 4K OLED M7600Q /Ryzen 7 5800H/RTX 3050/16GB/512GB M.2
- Asus ROG Strix SCAR II RGB i7-8750H NVIDIA RTX2060 6GB GDDR6 16GB DDR4 512GB + 1000GB gamer laptop
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus TUF F17 // Rtx 4060 8gb // 2k QHD 240hz // 32gb ram // 13th gen i9 13900H 2.60Ghz // SSD 1 TB /
- Bravo 15 C7UDX 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest