Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
Én is most estem vissza gép... izé telefon elé.
Ha linuxon sem nyikkan meg, akkor tényleg nincs tovább. Küldd vissza!A synaptics csomag azért annyival nagyobb amúgy, mert abban az összes driverük benne van, az asusos meg csak a géphez, vagy egy bizonyos sorozathoz valót rak bele a telepítőbe.
-
alfa20
senior tag
-
Snell
csendes tag
Na,odáig eljutottam,hogy feltelepítettem a legújabb drivert ( v17.0.19.0.) úgy,hogy kikapcsoltam a digitális aláírás ellenőrzést,így elsőre felrakta. De még mindig nem működik,úgyhogy kezdem tényleg azt hinni,hogy maga a TP nem működik. Mindegy,írtam levelet nekik,hogy van-e tippjük vagy mehet a visszaküldés. Köszi a tippeket NTonee

-
NTonee
veterán
mindegy, akkor ne rakd fel az újabb biost. Nem tudom, hogy megoldaná e, de az biztos, hogy a legutolsó, az egy elég komoly hibának a megoldása elvileg (bár nem touchpados).
A support oldalon lévő touchpad driver most akkor synaptics driver, vagy nem? Eddig nem arról volt szó? -
NTonee
veterán
első körben felhívnám az asus supportot, hátha valami okoshoz kapcsolnak. Szűz, üres windowsban nem működik a tp. A hivatalos support oldalon a letöltések között található synaptics driverrel sem megy.
Ha asusnál sem tudnak mit nyögni, akkor vissza kell küldeni.Egyébként bios frissítést néztél?
-
Simi37
őstag
Nekem is 170k-s gépem van de nem használom rajta a TP-t mert pontotatalan és nincs csík h a görgető hol van benne. Másrészt nekem egérrel sokkal kényelmesebb és kifejezetten idegesít ha egérrel bekattintok vhova elkezdek írni és a TPHez hozzáérek ami megszünteti a kijelölést. Játékoknál az irányításba is nagyon szopás ha 2 "érzékelő" van úgyhogy, leszedtem az illesztőt és fgombal letiltottam

NTonee: Ez meg a másik miután leszedtem a drivert még le kellett tiltani mert még úgy is ment.
-
NTonee
veterán
utolsó tanácsként az van oda írva, hogy csomagold ki, de ne telepítővel tedd fel, hanem manuálisan próbáld frissíteni a drivert. Jobb klikk a ps/2 egér eszközön (ha van ilyen az eszközkezelőben) - tulajdonságok - illesztőprogram - frissítés - keresés a számítógépen és ott add meg a mappát, ahova ki lett csomagolva (almappák pipa) és tovább.
-
NTonee
veterán
szerintem kezd újra az egészet.
Innen tölts le mindent, nulláról kezd azzal az intel chipset csomaggal, amit korábban linkeltem, aztán a letöltésekből ATKACPI driver and hotkey-related utilities, Keyboard Device Filter Utility, ASUS Smart Gesture (Touchpad Driver), utána meg ahogy tetszik. -
NTonee
veterán
Nincs még fent az sm buszvezérlő driver? Akkor neked a komplett chipset driver csomag nincs fent. Ezt töltsd le és telepítsd.
-
NTonee
veterán
Nézz körül a synaptics weboldalán is driver után.
A kimásolt hardverazonosítóhoz pedig ez a driver tartozik: Intel® Dynamic Platform and Thermal Framework Drive
Ott van a support oldalon a letöltések között az others menüpontban.Szerk: még valami a touchpadhoz... kell neki az ATK Package V1.0.0020 is vagy újabb verzió. Szintén ott van a driverek között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha linuxon sem nyikkan meg, akkor tényleg nincs tovább. Küldd vissza!

Az asus supportot próbáld meg esetleg felhívni, de gyanús, hogy ott valami bibi van.
Pyttawrx