- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam1213
tag
Segítség kéne nekem.
Nem nagyon értek hozzá azért kérdem:
FSB Frquency miért nem tudok állítani?
szorzót sem tudok.
Ocz memória van benne ami 1600Mhz és elsőnek 1333 ismerte fel beállítottam 1600-ra 12800-ra és 1,9V-ra amennyire kell és emelte a procit is.
Valaki nem tudna segíteni hogy mit csináljak hogy tudjam kezelni?Asus Maximus Extreme, Intel Core 2 Duo E8500, cooler master geminII (coolink swif2 120p) OCZ Platinum 1600 Mhz 2x1Gb, Radeon HD 4870X2,chieftec cft-750-cs
-
ke_ni
csendes tag
A proci órajelét szeretném 4Ghz-re álítani. 10*400 ra gondoltam.
A kérdésem annyi lenne első körben hogy mik azok a feszek amiket a proci, alaplap még károsodás nélkül elvisel.
Nb, FSB, PLL, VCOR.stb.
24/7 be szeretném használni, nem csak egy tesztig. Vízzel van hűtve.
Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv. -
ke_ni
csendes tag
Valaki Tudna segíteni nekem?
-
mepet
addikt
Szerintem kb maximum feszek károsodás nélkül:
CPU: 1.4 (kb 1.386-os VID lesz CPU-Z-ben)
CPU PLL: 1.52 (nincs értelme növelni)
North Bridge: 1.63 (ha ezt is vizezted, akkor esetleg több) (ez gyári borda + prime95= kb 70fok!!!)Fontos, hogy a gyári színek, amik figyelmeztetnek arra a BIOSban, hogy túl ne feszeld a procidat, a 2magosokhoz lettek színezve, tehát egy "sárga" értékkel simán szétégetheted a cuccot!
-
vmi
tag
válasz simonlaci55 #2311 üzenetére
Eladó maximus formula
-
BeniS
csendes tag
sziasztok, eléggé megált a topic, de hátha.
jelenleg ezt sikrült kisajtolni a lpaból, de azt vettem észre, hogy az north bridge eléggés melegszik, jelenleg 533mhz fsb melett terhelve 60C ill valamivel fölé is megy, mennyire problémás ez? fesz be van lőve neki 1.41-re de nem tudom eldönteni kell-e a plusz hűtés vagy bírni fogja így is.[ Szerkesztve ]
-
Eddyke
csendes tag
Jelenleg 55fok az északi hid a lapon. Kérdésem anyi lenne, hogy menyi az ideális hőfoka ill ha teszek rá (nem a gyári kieg) hűtőt akkor lejjebb viszi? Ha igen menyivel ill megéri bajlódni vele? Terhelve olyan 65-70fok.
-
mepet
addikt
Ja és mielőtt új hűtést vennél érdemes lenne leszedni a bordát és újbólpasztázva visszarakni. Sokat számít, hogy nem a szarrá száradt hővezető van a bordák alatt!
Én továbbá vettem egy 40 milliméteres ventit az északi híd hűtésére, ezzel sikerült több, mint 20 fokot lejjebb tornázni. Én ilyet vettem.
[ Szerkesztve ]
-
SKoresz
csendes tag
Sziasztok!
Ti melyiket vennétek meg inkább és miért?
Rampage Formula vagy Maximus Extreme.
Vagy esetleg P5Q DELUXE?
Köszi előre is a válaszokat!"Van a trón mögött valami, ami a királynál is hatalmasabb." - Sir William Pitt
-
IMI0923
csendes tag
Sziasztok !
Tanácsot kérnék: maximus extreme / 2x2 GB ram, FSP 500 W táp / alaplap rakoncátlankodik, van hogy csak cmos reset után hajlandó felállni a rendszer, van amikor csak 1 memoriával indul 2-vel nem. Minden ellenőrizve / kivéve a táp / ill. cserélve és tesztelve. Nem tudom a táp lenne kevés vagy a bios ill. az alaplap szórakozik.
Bios = 1302. Kérdésem táp, bios lehet-e, vagy alaplapot vigyem szervizbe, ill. melyek a lehetőségek mert még garis az alaplap. Tapasztalatokat, tanácsokat köszönöm.
Köszönettel előre is!Üdv ! Imi Nézeteltérések helyett. Kérem figyelembe venni, nem mindig vagyok gépnél, nem ebből élek. "Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
IMI0923
csendes tag
válasz tarczali #2320 üzenetére
Üdv !
Fagyás is van, van hogy leáll. Bekapcsolás után csak az alaplap bejelentkező képernyőjéig jut el s kéri az F1 - F2-őt. Van hogy 2-3 reset után áll fel csak a rendszer.
Bios mentés-kilépés után nem mindig indul el egyből.Üdv ! Imi Nézeteltérések helyett. Kérem figyelembe venni, nem mindig vagyok gépnél, nem ebből élek. "Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
IMI0923
csendes tag
válasz tarczali #2322 üzenetére
Üdv !
Köszönöm válaszodat.
Ment vissza gariba ill. szervizbe, kb. 1,5 hetet mondtak a bevizsgálásra.
Kíváncsi leszek mit mondanak. Ha netán jó akkor bevizsgálási díjat kell fizetni.Üdv ! Imi Nézeteltérések helyett. Kérem figyelembe venni, nem mindig vagyok gépnél, nem ebből élek. "Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
IMI0923
csendes tag
Sajna táp gond volt, tápcsere után működik rendesen.
Tesztelem másik táppal folyamatosan.
Nem gondoltam volna a táp gondot !?Üdv ! Imi Nézeteltérések helyett. Kérem figyelembe venni, nem mindig vagyok gépnél, nem ebből élek. "Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
LeC
addikt
Nem tudja valaki hogy Asus Maximus Extreme lap kezel-e 4GB DDR3 modult? Vagy csak 2GB-seket?
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
IMI0923
csendes tag
-
chosa921
tag
Meg a másik dolog ami engem érdekelne azaz hogy nekem is van egy ilyen extremem és dual channelbe akarom üzemeltetni benne a ramjaim és első kérdésem az lenne hogy melyikbe rakjam, második hogy hol és mit kell állitanom rajta ahoz hogy dual channel "aktiválódjon" is?!
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv.:Peti
-
CPUID
csendes tag
Hello nemtudom van e itt még valaki vagy olvasse bárki de ah igen
van 1 kis gondom 1 ASUS Maximus Formula (Special Edition)
nemrég vetem és csak gyorsan próbáltam ki 1 e7200 al
nemrég vettem bele 1 E8400 est de még a vásárlásnál kiderült valami nem ok
a biosnál kifagy a procival a proci 100% hogy jó.
de viszont 1 réggebbi procival megy a lap 1 800fsb s pentiumal
mi lehet a gond ? esetleg érdemes biost frissíteni?
vagy egyébb ötlet?elöre is köszönöm
PC-OC-WOW
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- GOODRAM DDR4 4GB 2400MHz (GR2400D464L17S/4G)
- 16GB 2666MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Predator CL13 (HX426C13PB3/16) eladó
- LAPTOP Memóriák 2GB 1GB 512MB 256MB DDR3 DDR2 DDR
- Kingston HyperX FURY 2x8Gb DDR3 1600Mhz CL10
- Eladó Félkonfig! I5-10600k, Asus Tuf Gaming B560M-Plus Wifi, Kingston Fury Beast 2x8gb 3200Mhz!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest