-
PROHARDVER!
ASUS hangkártyák
A topik összefoglalójában általános információkat és beállítási útmutatót találsz az ASUS hangkártyáihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Utólag sikerült rájönnöm, hogy akkor hajlamos meghülyülni a fejes erősítő, amikor headphone módban dugom be a hangszórót a jack hosszabbítóba a fejesről váltva. Mivel korábban volt már arra is példa, hogy ,,megrázott" a hangszóró jack dugója, előfordulhat, hogy az okozhat valamilyen túlfeszültséget, amit a kártya erősítője nehezen tolerál?
-
Nimda
addikt
Gari már nincs rá, viszont ha valamelyik diszkrét alkatrész ment tönkre, talán még javítható.Opamp csere megvolt, maradt még a DAC, a füles erősítő és a proci.Ez utóbbi három valóban felejtős, főleg a QFM füles erölködő.
VoidXs csúnyáról, hiszen mint írtam, nem volt korábban zajos.
-
Pazolini
senior tag
Most már tudod az okát. De hogy élvezhesd is a Foobart, miközben gépezel, engedélyezd a lejátszónak a rendszergazda jogosultságot, ami a feladatkiosztásnál elsőbbséggel kezeli a Foobar processzorigényét, különösen SACD ISO fájlok esetében hasznos, hiszen izmos gépeken is néha be tud akadni egy-egy 1bites, az extrém mintavételezési frekvencia miatt mégis több, mint 10E kb/seces multichannel anyag ASIO-n. WASAPI ezt a problémát ügyesebben, windowszal jobban kommunikálva teszi.
-
VoidXs
Topikgazda
Mert az ASIO elsősorban a késleltetés csökkentésére szolgál, és erre kell is neki, hogy a megfelelő időpillanatokban szabad legyen a processzor (256 mintás csomagokkal dolgozik, vagyis másodpercenként minimum 172-szer, pontosan meghatározott időpontokban az egyik processzormagnak rá kell érnie).
(#10479) LoGi: A DGX lehet a legolcsóbb, annál van 64 Ohmhoz szánt mód. Nem szokott gond lenni, ha többre állítod, ha ilyen kevéssel, akkor meg pláne nem. Én 16-os agybadugóst erősítek vele, brutálisan hangos tud lenni. Egyébként szerintem elfér, én is elég kis helyen éltem vele.
-
-
Lidl
senior tag
Nem, a hangkártyába van dugva mind a 4 jack csatlakozó.
Amikor még nem volt a Xonar, akkor meg az alaplap hátsó kimeneteit használtam.
Mivel ugye valós 5.1-es a füles, van 1 jack az első jobb/bal oldalnak, 1 jack a hátsó jobb/bal oldalnak és 1 jack a közép/mély csatornáknak. A negyedik pedig a mikrofon, mert az is van rajta.
Előre csak a sztereót tudnám bedugni. De mintha nem is kötöttem volna rá a ház audio csatlakozóit sem az alaplapra, sem a hangkártyára.Köszi
Lidl -
Lacielvtárs
nagyúr
hát igen...
mondjuk én nem szoktak játszani az equalizerrel
én azt mondom akkor van rendben egy cucc ha nem kell hozzányúlni, de mint írtam korábban is ez ismét az én egyszemélyes szubkultúra véleményem
nálam nem kell nyúlni semmihez és még is minden hangtartomány a helyén van... -
mcs
veterán
Azt kell mondjam, ha értékelnem kellene a kettő kártyát 10es skálán, az Audigynek adnék 7,5öt, ennek pedig 8,5-9et kb. Bár az Audigyhez KX drivert használtam, így is megemelem a kalapom előtte a Xonar DGhez viszonyítva, mert az úgyszintén remek hangzású, és főleg a korához mérten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest