Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Integra

titán

válasz PuMbA #3384 üzenetére

anno z5500-ban gondolkodtam, meg is hallgattam, jól puffog a mély meg minden (egy fenét). aztán inkább mégis vettem egy valamit is érő 5.1-es házimozi/hifi rendszert, ezt kötöm pc-re is. tény, árban többszörös a különbség, ez utóbbi sarkalatos pontja.
    egyébként igazad van, természetesen stereo hallgatásra jobb, sok jó használt hangfalat lehet találni stereo hallgatásra és a kis dobozoknak esélyük sincsen. :)

csak azt mondtam, hogy nem vagyok benne biztos, hogy z5500-hoz kell e 45ezer ft-os stx kártya.

és még az én esetemben is ezért gondolkodom rajta, hogy kell e stx vagy sem, mert ha az hifi rendszeremet kötöm be a hangkártyára toslink kábellel, akkor tök mindegy mit tud az stx, mert úgyis a receiverem fogja a hangot kikeverni. az stx ebben az esetben csak akkor kever ki hangot, ha fejhallgatóval játszom, akkor van szükségem a térhangzásra. viszont pont emiatt egyáltalán nem érzem még mindig, hogy valóban ennyi pénzért kéne hangkártyát vennem. egyszerűen nem látom, hogy hol jön ki az stx előnye abban, ahogy én használom.

Új hozzászólás Aktív témák