- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen egeret válasszak?
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Én "gyári" tápot szoktam használni, ragaszkodó vagyok ilyen téren.
"Én csak a csatit cserélném. Vagy cseréljem kapásból board-al együtt?" ---> Állapottól függ, illetve az határozza meg mit is érdemes cserélni.Én batterym (97Whr) mindig 100%-n van és sokszor megy a gép heteket kikapcsolás nélkül.
Elhasználódás mértéke csak 2% és már lassan 3 éves.Tápom 2x280W
Asus gépem jelenleg nincs, de mikor volt azt is nagyon szerettem a 3D VC miatt is
-
Tudtommal a battery amiből plussz kakaót ad a gépnek pl. Game(k) alatt.
Az én G752VSK-m is ilyen volt, Game alatt a tápon túl az energy igényt a battery biztosította a gépnek...ezeknél (a szériáknál) ez így van rendben. Tehát a battery megléte elengedhetetlen.Nagyobb táppal/adapterrel lehet próbálkozni és kiderül.
-
válasz
StoneBridge #11392 üzenetére
-
válasz
StoneBridge #11390 üzenetére
Igen, kicsit felkúsztak az árak
Amibe van VC az vehető, de tesztet érdemes nézni róla vásárlás előtt, vagy Gaming noti topikba benézni, kérdezni.
TUF széria kerülendő. -
Szia,
Asus csinál hozzá (.ISO) filet (külön kérésre, a termék SN szama alapján, hozzá való driverekkel, szoftverekkel) és Win telepítés után azt alkalmazva/elindítva automatán megcsinál mindent.
Azt az Asus (FTP) oldaláról tudod le tölteni (küldik a linket is)
Én ROG G752VSK laposhoz kértem még (SN száma alapján) és hasznos/jó dolog volt a végeredmény! -
-
-
válasz
nyergesadam #11313 üzenetére
Sok sikert hozzá, reméljük minden OK lesz!
-
-
válasz
nyergesadam #11305 üzenetére
Szia,
Talán ez megér egy próbát?
[link]
-
Tudom javasolni a következőt:
Asus Ügyfélszolgálat felhív, Háncs Gábort kéred (ö csinálja) vagy emailt írsz SN számot megadva és elmondod, neked asusos driver/szoftver spéci csomag/pack kell amit ők állítanak össze (legujjabb kiadást mindenből) neked direkt a gépedhez valót. (ezért kell az SN szám) és küldik a linket ahonnan letöltheted (csomagolt vagy iso fájlban)Nekem bevált! Hajrá!
-
-
válasz
-Sawyer- #11244 üzenetére
Te jót fogtál ki, én nem
Gari akkor már nincs rajta? Az pech!
Kijelző az: 17.3" FHD / 120Hz G-Sync = 190 EUR vagy 261.34 EUR (mind2 hely hivatalos Asus beszerzési hely)
Ha szakszerviznél intézed, jóval drágább és van +beszerelési/kicserélési és tesztelési díj is
Magyarul jobban megéri ha magad szerzed be és cseréled ki, hisz nincs már a gépen gari, így tiszta sor.
Igen, új alaplap 400k+ ár kategória (nem olcsó, hisz azon van minden... i7-7700HQ + GTX 1070 8GB , stb...nem cserélhető rajta semmi, így egyben a "lapot" cserélik hivatalosan, ha bármi baja van) hűtő sem olcsó mulatság... 80-90k+ és a ventik külön + ár... -
válasz
-Sawyer- #11242 üzenetére
Értem.
v305 BIOS is van hozzá (én azzal használtam utoljára) a ventik meg 4k rpm fölé mentek anno, de egyik szerviz látogatás óta nem megy 4k-ra sem nemhogy fölé85c CPU temp volt a max. / 72c GPU -Prime95 Blend + FurMark GPU Stress tesztek alatt- (4k+ rpm és TG Conductonaut / LiquidPro folyékony fém kencével)
Bár utoljára a GPU halt be és második új lappal tesztelni sem tudtam, mert úgy néz ki kártalanít a gyártó így nem is fogom tudni tesztelni. (csere másra vagy kp. vissza) amúgy a G752VSK egy bitang kis gép! i7-7820HK amivel még jobb lehet. Szakszerviz elmondása szerint kérhető bele olyan lap is ha eredetit kell cserélni gariban, de az 2-300k +kp. ráfizetéssel kivitelezhető és lehet benne olyan lap is... a gyári i7-7700HQ-s lap 400k+ ár kategóriás alkatrész. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
atteee #11209 üzenetére
BIOS-ba biztos nem, hacsak nincs hozzá Unlocked verziód.
Intel XTU vagy Throttlestop a segítségedre lehet, de némi tudás kell hozzá (mit,hogyan,mennyit,stb..)Linkek a segítségedre lehetnek. Sok sikert!
-
-
-
Valaki próbálta/használ G752VS(K) szériában ODD helyére OptiBay HDD Caddy? 9.0 (alu) ami jó bele (gyári ODD is 9.0mm, de van ahol 9.5mm-t írnak), de azt is mondták, hogy a 9.5mm-es is bele kell, hogy menjen. Én vettem egy 9.5mm műanyag fajtát (kicsit eldeformált, lehet az is gond!), de nem ment bele (félig se, erőszakkal és inkább kihúztam, de az sem volt könnyű!)
Bátran vegyek egy 9.0/9.5mm-es (alu) fajtát és a Hitachi (1TB) 7K1000 (2.5") HDD-vel be fogom tudni tolni az ODD helyére?
-
-
Melyik csavar lehet az NVMe SSD lefogató csavar és a szerelőablak csavarja a listából? [link] ("Screw") van pár fajta....
-
Moddolt BIOS (unlocked) az bevállalható lenne és mi változna vele pontosan? (G752VSK laposnál)
-
-
-
-
Azt tudja valaki, ha újra raknám a Win10 rendszert, akkor hogyan érhető el az az állapot amit az Asus megalkot egy ilyen "full gyári" rendszer esetén? (szoftverezettség, hardveres felépítés, stb..) mert ha pl. "rendszer vissza állítást" csinálok alap állapotba, akkor a gyári Asus-os rendszert kapom vissza. (tetszik)
-
-
Ahogy nézem a tiéd is vaskos darab és 4.8kg
Enyém csak 4.4kg és sajnos az aksi nem kivehető.
Eddig 1x vittem magammal buszon és a ROG XRANGER Backpack nagyon hasznos volt, simán bele raktam (sok plusszal egyetembe)Ilyen védő csomagolást (fehér) amibe gyárilag van (dobozába) azt honnan lehet szerezni? Enyém sajnos megrepedt kicsit és jó lenne helyette egy új.
Bill. meg Subwoofer cucc nekem is bejön a notin, meg a sok hasznos csati és a tetszetős kinézet meg magyar bill + világítások, 4x16GB RAM hely, 2xNVMe SSD slot + 3.-ik 2.5" meghajtó hely stb... Ja és a 120Hz-s G-Sync kijelző is csodás! Ami elsőre kicsit furcsa volt, az a zárt hűtési rendszer (bár van benne jó is, mert nem kell tisztítani, azt megoldja magának)
Az ODD az nekem is jól jön néha, rendszert azt már csak USB-n tolok fel. (ha kell) -
-
-
-
válasz
albert8 #11140 üzenetére
Szia!
Én pl. Aida64-el megnéztem a laposba lévő RAM modult és olyat (Samsung) vettem bele 2x16GB kiszerelésben, beraktam és gond nélkül megy a 3 DIM Dualba (4 slotos nekem is)
Amúgy van egy Crucial is (8GB) ami megy probléma nélkül a többi memória modullal (azonos MHz-n és CL-n)Lehet ez is a segítségedre lehet: [link]
-
-
Sziasztok,
Látom van külön topikja a 7-es szériának.
GTX 1070 8GB -hoz (Win10 x64 Home) melyik Drivert ajánlott feltenni/használni (és miért)?
Jelenleg a 388.31-es verzió van használatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- DELL Precision 5570 ár alatt! I7-12800H 32GB DDR5 NVIDIA Quadro RTX A1000 Gyári Garancias!
- ThinkPad X395 / RYZEN 5 3500U / 8 GB RAM / 256 GB SSD
- HP 840 g3/g4 komplett hd kijelző
- 8-magos 17-colos Asus Tuf Gaming laptop: GTX 1650 Ti // 16Gb ram // 512Gb SSD
- Dell Latitude i7 8gen MX130 MX150 - 5490 es 5591
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest