Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jazz

Topikgazda

válasz KillHates #11093 üzenetére

Szereztem jack-jack kábelt, kitudtam próbálni mindent, fejlemények:

Lefrissítettem win-t. Annyi változott, hogy:
    1. Akkor amikor bármit, akár egy üres jack kábelt bedugok a line-in-be, a szokásos "végtelen ciklusba lépett egyre gerjedő hurok visszhang" helyett a következőre enyhült a jelenség: bármilyen zene, hang, youtube video mintha egy visszhangos torzító effektet kapott volna, mint egy "hall" effekt marha nagy torzítással.

2.: Ez a zaj addig marad meg, amíg a hang beállításoknál a\szetero keverő\"az eszköz figyelése" jelölő négyzet be van pipálva. Amint kiveszem, megszűnik és normálisan szól minden.

3.: A vonal bemenetre küldött jelből továbbra sem hallatszik semmi, ellenben minden más hang a fenti effektet kapja meg, és torzít ezerrel.

4.: Linux alatt továbbra is tökéletes "fülhallgató kimenetként" funkciónál az előbb említett line-in, minden zaj minden nélkül. Azonban a dedikált fülhallgató kimenetre fülest dugva nem reagál semmit, sem nem némít, se nem érzékeli, nem is szól semmi, mintha nem is lenne.

5.: Win alatt a fülhallgató kimenet tökélesen szól továbbra is.

Hát kb. ennyi.:(

• Jazz

Topikgazda

válasz KillHates #11093 üzenetére

Ott nincs ez a hurok-visszhang-zaj, de érted, a line-in line-out-ként funkcionál (szól a füles ha betugom a line-in-be). :F :F :F Ezt hogy?? (Ellenben a phone/line-out nem szól Linux alatt). De hogy az istenben tud egy vonal bemenet vonal kimenetként funkcionálni???

Azt, hogy a line-in-be jelet küldök be, és hogy visszatudom-e keverni a hangszórókra vagy a line-out/phone kimenetre (ez lenne a lényege a "sztereo keverőnek", még nem tudtam kipróbálni, de délután már lesz adat erről is.

Új hozzászólás Aktív témák