- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
straightedge
tag
Sziasztok, már párszor feltettem ezt a kérdést de nem kaptam rá választ.
ROG G752VY laptopom van, 1 hónapos. Újra kellett telepítenem mert a gyári rendszer hulladék volt rajta, szaggatott meg minden szar baja volt.. Újratelepítés után processzor problémáim voltak, alapjáraton 20-30 %-on pörgette a procit, minden drivert feldobtam rá aztán jó lett.
VISZONT! A videókártya drivert nem akarja elfogadni a legújabbat, sőt semmilyent amit az nvidia oldaláról töltök le csak ami az asus oldalán van a laptopomnál, csak is azt fogadja el.
Mármint azokat is engedi felrakni de játékokban 20-30 fps-nél nincsen több, mindent kipróbáltam már, de sehogy sem tudom a legújabbat felrakni csak a régit ami júniusi.Ebben kérnék segítséget, hogy mit tegyek, ami az asus oldalán van az ilyen kombó, vagy hogy is hívjam, nvidia driver is benne van meg az experience is egyben. Hiába frissítem fel ezt, ugyan úgy nem működik rendesen, összes driver fent van, előre köszönöm a segítséget!
-
straightedge
tag
Sziasztok, g752vy-on a Gaming Centerben van egy Turbo Gear funkció ott a szabványosról átállítottam extrémre, de nem változott semmi a számokban, nem lett gyorsabb a venti se az órajel nem emelkedett, mire jó ez a beállítás?
Másik dolog még mindig, hogy a legújabb nvidia driver miért öli meg a gépet? vagy is játékoknál nincs 20fps-nél többem..
-
straightedge
tag
Sziasztok, új nvidia drivernél az összes játékban nincs 20 fps-em se, ez mitől van? Régebbi driverrel tökéletesen működik, csak már idegesít, hogy állandóan kiírja, hogy frissítsem fel. Gyári driver van amit az asus oldaláról szedtem le mert csak ezzel működik rendesen újratelepítés után, minden egyéb driver fent van.
(G752VY)
-
straightedge
tag
válasz
gerner1 #8854 üzenetére
Hogyan lehet leellenőrizni? van rá valami progi? Eszközkezelő nem mutat semmit.
Remélem van valami megoldás mert elég kellemetlen, hogy most ez miatt szaggat a gép minden teljesítményből levesz 20%-ot.Innen a chipseten és a gamecenter meg ilyen hülyeségeken kívül és a bioson kívül majdnem mindent felraktam.
-
-
straightedge
tag
válasz
kornel1000 #8843 üzenetére
Köszönöm sikerült vele életre kelteni így már máris jobb a hangzás nem dobozhangú az egész.
Viszont olyan problémám van, hogy eddig 3-4%on votl a cpu terhelés. Most 20%-on van úgy hogy semmi sem fut a háttérben. Feladatkezelőben megnéztem hogy system eszik 20%-ot (nloskml.exe), nem lehet bezárni. Elvileg a háttér folyamatokért felelős, de a háttérben semmi sem fut, sok fórumozás után úgy voltam akkor megint újrateszem. Töröltem a lemezt így 0-ról raktam fel a windowst. Direkt nem engedélyeztem neki a netet, hogy semmi ne fusson elindult és újra 21%-on volt a system, mi a teendő? Minden külföldi fórumban leírtakat megcsináltam már. Összes drivert feltettem a gamecenter meg iylen hülyeségeken kívül meg a chipstetet sem, hogy a trim működjön rendesen.
-
straightedge
tag
válasz
straightedge #8839 üzenetére
Időközben megoldottam, satát RAIDról AHCI-re kellett állítani.
Felraktam az új win-t minden okés kivétel a hang a mélynyomó nem szól és a Sonic Studio II -t sehonnan nem tudom felrakni rá, kéne segítség mert így nagyon retek a hang, előre köszönöm!
-
straightedge
tag
Szeretném újratenni a laptopot mert haldoklik a rendszer 3 hét után. Kiírtam eredeti win10-et pendrivra, elindítanám a telepítést de nem látja az ssd-t a gépben csak a hdd-t ilyenkor mi a teendő?
-
straightedge
tag
SÜRGŐS!
Tegnap óta random fagy a rendszer. Böngésző 3 tabbal és vlc filmnézésnél jelentkezett most az előbb megint. A film beszaggatott leállítottam bezártam, de az egeret nem tudtam megmozdítani annyira belassult cpu 7%-on volt ramból volt még 60% szabadon, lemez sem terhelődött.Estleg ha újra akarom telepíteni, hogyan tudom használni a licencét? Mert ugye eredeti winf*os van a gépen.
Szerk.: tegnap előtt este rakott fel frissítéseket most néztem meg, és tegnap reggel óta szar az egész, az miatt lehet esetleg?
-
straightedge
tag
válasz
gurubefree #8776 üzenetére
Köszönöm a segítséget, sajnos nem tudom, hogyan kell keresni fórumban azért írtam.
1 hete van már meg a laptop és nagyon tetszik!Viszont 1x tapasztaltam olyat, hogy amikor reggel felnyitottam (este csak lecsukom nem kikapcsolom, így elalszik) akkor a hűtő eszméletlenül bekapcsolt, még sosem volt ilyen hangos, viszont az egész gép tiszta HIDEG volt, és nagyon hideg levegőt fújt ki, mitől van ez? Max teljesítmény mellett sem hallok szinte semmi hangot, viszont akkor az nagyon hangos volt meg erőteljesen fújta ki.
Furcsa számomra, hogy ugye alig hallom menni a ventiket és nem is érzem, hogy fújja ki de nem forrósodik a gép, csak picikiét jobb oldalt lent, de az is ritka.
Néha furcsa kattogást hallok a bekapcsoló gomb irányába, esetleg az a hdd lehet? Vagy a vinti kattogna ott? ilyen: k k k k kattogát pár mp-ig ez full random.
Egy dolog idegesít picit, az a billentyűzet, ha nem teljesen középen nyomom meg akkor kattan egy jó erőset mintha ki akarna szakadni (MBP után eléggé fura ez számomra).
-
straightedge
tag
Sziasztok tegnapi nap folyamán vettem egy ilyen készüléket (G752VY).
Olyan problémám lenne, hogy ha nem használom bizonyos ideig a gépet akkor a billentyűzet világítás kikapcsol, engem ez eléggé zavar, hogyan lehet beállítani állandóra, hogy ne kapcsoljon ki? Előre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest