Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
lamadou
senior tag
További tapasztalatok?
-
Deathcourier
aktív tag
Nekem 11 hónapja van ez a lapom és én se tapasztaltam semmi rosszat,illetve hibát.Annó legjobb vásár volt, de még ma is lehet egy jó választás, viszont én nem igen vennék már VIA KT400 hanem inkább nForce2! :)) De ha azt kérdezed hogy jó választás e én csak javasolni tudom. :P
-
fronter
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen alaplapom van és nagyon király, és nagyon jól lehet tuningolni a procit, meg minden mást :)
Eddig nem volt baj vele. -
GBX
aktív tag
Nekem Deluxe verzió van. Gyors, stabil...
Egy jó memória CL2 vel és szakíni fog a memória.
Tapasztalat: a Deluxe-on lévő soundstorm hangchip, nagyon jó, sok beállítási lehetőséggel, korrekt szoftverrel, de a sima a7v8x en csak 2.1 vagy vmi ilyesmi van, lényeg az is jó kell hogy legyen, HWből támogatja az EAX2-t, de nem mindig bugmentesen, vigyázni kell a driver csomagokal amit az alaplaphoz van, mer ha nem whql akkor nem ajánlott. -
lamadou
senior tag
Szombaton érkezik meg a gépen egy ilyen alaplappal. Arra lennék kíváncsi, hogy ha valakinek van ilyen írja le a tapasztalatait!!!!! :F
Aktív témák
- Energiaital topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- DDR4 SO-DIMM 16 GB Laptop RAM-ok
- Asus Maximus IX Apex (Z270) / Beszámítás OK!
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- DDR 4 & DDR 5 RAM FELVÁSÁRLÁS! Azonnal! NAGY MENNYISÉGBEN! HÁZHOZ IS TUDOK MENNI!
- Kingstone Fury Beast DDR4 16GB (2x8) 3200Mhz
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest