- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- SONY LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pweisz
senior tag
válasz
tiliktyko #47 üzenetére
Nálam is hasonló, csak én nem probáltam semmit se csatlakoztatni. Fagyott sokat a lap, anya használja a gépet, szólt hogy megint lefagyott, kikapcsoltam újra indítottam, valamire windowsban rákatintóttam rögtön fagyás. Kinyitottam a csipszett hüttön nincs venti, az elég meleg volt, de gondolom más ilyen lapnál is meleg. Mindenesetre újraindítottam, de akkor már semmi, csak a ventik pörögnek, bilentyűzetet megvillantja, de nem indul. Arra gondolok hogy alaplap; vidkarival és másik táppal is probáltam indítani, de azokkal se ment,persze cmos reset is megvolt, de az se használt semmit. Vajon memó illetve proci is lehet? az csinál ilyet?
-
cortez25
senior tag
up
-
cortez25
senior tag
na szüval a lap sípol, ha elindul bios jön be, mire beállítom lefagy????
Akkor mi a gond..... -
cortez25
senior tag
van egy ilyen lapom, (is) és folyamatosan sípol mikor el akarom indítani, fogom, videokari csere, akkor elindul, de lefagy. Reset, és akkor a bios-ba dob, hogy
állítsam be a proci frekvenciáját. Újraindul, megint megfagy és sípol, kb 2mp-ig, memótiát, procit cseréltem, de nem tetszik neki valami...mi a gond?
Mindíg ha indul a biosba dob...olyan mintha kilsütné valami...pedig nem bios reseteltem....legutolsó Bios ami fent van az ASUS honlapján... -
tiliktyko
csendes tag
Hello!
Az alaplapomhoz probaltam csatlakoztatni egy dvd olvasot a mar meglevo cd-rwmhez es ez a probalkozasom sikertelen lett.Azota a gepen csak a processzor coolerja dolgozik es sem a monitor sem pedig a billenntyuzet nem reagal be semmire.Lehet hogy ez egy nagy hiba?Minden esetre a clearmossal probalkoztam de nem sikerult -
Neylon
tag
nekem sincs vele problémám
-
ranger
csendes tag
Nekem ASUS A7V8X-X lapom van, mióta kijött és semmi (ismétlem semmi) gondom nem volt még vele, leszámítva azt, hogy pénzbe került
-
winamp
tag
Nekem Asus a7n8x-x (nem a7v8x-x) lapom van és minden fasza és szép meg jó Egy 2200+ al és egy Samsung 256 400as ddr-el!
már egy hónapja megvan de semmi gáz vele!
-
Vock József
csendes tag
Abszolúte kezdő vagyok hardvertémában, Problémám: van ABIT NP-7-es alaplapom, rajta 256 MB DDR RAM 400 MHz. Bővíteni szerettem volna továőbbi 256 MB-al, de a gép nem ismeri fel AZ eredeti SAMSUNG gyártmány, amit próbáltam más volt. Sok ''szakember'' mást-mást ,omdott, pl. az egyik legyern 333 MHz-es, cserélgessem össze a sorrendet, stb. Ti mit tudnátok nekem tanácsolni??? Kösz az e-maileket.
Papi (vock@vnet.hu) -
Vock József
csendes tag
Abszolúte kezdő vagyok hardvertémában, Problémám: van ABIT NP-7-es alaplapom, rajta 256 MB DDR RAM 400 MHz. Bővíteni szerettem volna továőbbi 256 MB-al, de a gép nem ismeri fel AZ eredeti SAMSUNG gyártmány, amit próbáltam más volt. Sok ''szakember'' mást-mást ,omdott, pl. az egyik legyern 333 MHz-es, cserélgessem össze a sorrendet, stb. Ti mit tudnátok nekem tanácsolni??? Kösz az e-maileket.
Papi (vock@vnet.hu) -
Vock József
csendes tag
Papi (vock@vnet.hu) -
Vock József
csendes tag
Papi (vock@vnet.hu) -
Vock József
csendes tag
Papi -
Club
őstag
Így el*****ni egy hozzászólásban a szmájlikat
-
Club
őstag
Nos!
Mivel elviszik a gépemet ma, ezért gondoltam a 2200+után jöhet a 2400+.
Demost oylan alaplappaé amit nemismerek..
Nevezetesen Asus a7v8x-x
Kiváncsi vagyok!
Bios-t még usse nagyn frissítettem.
Volt Abit, Msi, Accorp, lapom, most ideje kipróbálni a sokak által istenített Asus-t!
Mivel a lap már nem mai gyerek, ezért a megvásárolandó lapon remélem volt már ideje az Asus-nak kijavítania hibákat!
NEM akarom tuningolni, meg duálba sem hajtani a memókat+5%-os teljesítménynövekedésért.
Meglássuk!
Ha a hétvégén jövök hogy:Igazatok volt, akkor bebuktam.
Ha meg jövök hogyöbööööööööö
Akkormeg mégse! -
Tul
aktív tag
Itt mindenki mellényúlt a -X-es lapokkal vagy épp én vagyok az egyetlen, akinek sikerült egy tökéleteset kifognia?! Nem értem hogy lehet rá ennyi hülye panaszt kiötölni. Ez valami összeesküvés?! Méghogy óriási táp kell mellé a nagy prochoz, nem kezeli a memót..... HIHETETLEN. Nekem 2600+t.bred-b-vel, 2*256Mb nonbranded rammal, 1-1 kivételével az !összes! pci és usb-t használva, ATI 9600-tal egy sz_r 300W-os codegen táppal hasogat, maga mögé utasítva sok jobbnak mondott deszkát. Az egyik legjobb boltnak tartom, figyelembe véve az árát a többiekéhez képest. NA!!!
-
Thom!
veterán
Asus a7v8x-x>Mennyi a max VCore amit belehet állítani? És lehet e a memória feszkóját állítani?
Tuning téren ki mire ment vele ''mondjuk 1800+'' körüli procival? -
reset
senior tag
Bocsi, ez új téma. Megyek a másik TOPIC-ra
-
reset
senior tag
Sziasztok! Hardveres újításba fogtam:
MSI KT4V-L alaplap, ATHLON XP 2200-as CPU... Milyen memóriával
és milyen FSB-n célszerű hajtani?
Op.r. Win 2000 eng. -
Rawulf
őstag
IRC rulz!
-
Battle
csendes tag
Asszem beszerzek helyette egy ABIT nf7-et. Mi a leirasaban az az SPP ?
-
-
Battle
csendes tag
Ahh kossz. nf7 -et vagy nf7-s et ajanlotok inkabb? bar az elobbi 24e mig a masik 32. hmm.. mi a kulonbseg koztuk? 333mhz-es infineot 512megasat szeretnek belerakni egyedul. aztan kesobb a tobbit.
-
Chapell
aktív tag
Nem tudom, mindenki ''fikázza'' az Asust, pedig vannak yo Nforce2 alaplapjai, pl én boldog tulajdonosa vagyok egy A7N8X Deluxe-nak, és eddig semmi problem nem volt. Pedig noname ramok bepakolva összevissza, márkásak bent, minden volt, mégis kira
-
-
igen sajna ezzel a lappal kiba sok gond van/volt, haver is kettőt vitt vissza míg harmadjára vett egy a7n8x-eset és az már hasít a gépében. ha vissza kutakodsz az ''alaplapok témakörben'' kb. olyan másfél hónapnyit, akkor ott minden le van írva. kereső hiányában én is meg vagyok lőve.
például ez is egy ilyen topik, de ezen kívül még volt legalább 1 (ha nem 2 uaerről)
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=20502 -
Bogyó bá'
nagyúr
Na. én egy ilyen alaplap boldogtalan tulajdonosa vagyok vagy 2 hónapja, és hát valami tapasztalatom már kialakult az ügyben.
Ennek az alaplapnak a legfőbb baja, hogy a procit árammal ellátó részeket ''kissé'' alulméretezték, igy indulási problémái lehetnek, főleg nagyobb áramfelvételű procikkal. Nálam is ez volt a gond, egy 2400+-os proci esetén. A probléma tökéletesen megoldódott a TÁPEGYSÉG cseréjével: még a 400W-os noname sem volt elég neki, viszont egy 360-as Chieftek igen.
Aztán: alul van méretezve a Northbridge hütése, ezen sem árt segiteni egy jobb bordával/chipsethütővel.
Érzésem szerint Ramra nem kényes, haverom Infineonjával, illetve a saját olcsó Elixir 512MB/333MHz-es rammal is hibátlanul müködik, sőt a kettővel egyszerre is.
Gond lehet még, ha tuningolni akarod a gépet: a doksijával ellentétben nem stabil 166-os FSB-vel, igy én is alapon, 133-on járatom.
Tehát alapbeállitáson, rendes táppal kifogástalanul müködik.
Amúgy nem ajánlom a tipust, éppen a fentiek miatt: csak nagyon drága, spéci táppal fog hibátlanul müködni, igy viszont már elvesziti az olcsóságában rejlő előnyt.
Ha van rá lehetőséged, próbálj másik tipusra váltani, a mások által emlitett ABIT NF-7, nForce2-es lappal nem járnál rosszul szerintem. -
HiperG
addikt
Ezzel a típussal elég sok gond van:
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=17041
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=17636
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=18512
Megoldás: cseréld le pl egy Abit NF7-re, ahogy én tettem -
Battle
csendes tag
Tatabanyan lakom, de abban a boltban vettem egy hazat es egy sulientes procit. azokkal egyutt vettem egy alaplapot. namost ezt a hazat mashol nemigazan lattam meg sose, valamint a proci mar megjott es azt nemigazan lehet visszacsinalni, szal most ezekkel szaladjak el mashova es mashol vegyek lapot?
-
Battle
csendes tag
-
Rawulf
őstag
DE MOST AZONNAL MENNEM KELL! SORRY!
-
Rawulf
őstag
Jujj a saját nevemre válaszoltam... Látszik, hogy álmos vagyok! Na szóval mond meg, hogy melyik városban laksz és utánanézek, hogyan tudnál jó cuccot kapni!
-
Rawulf
őstag
A-betűsekből csak Aopen!
Akkor meg kérd vissza a pénzed!!!
Ha nem hajlandóak, akkor írj be a panaszkönyvükbe és max. két hét múlva a lábaidat fogják csókolni!
Sajnálom a kemény szavakat, de ez az új törvény, sz'al kérd vissza a pénzt!
mondanám, hogy segítenék az árubeszerzésben az egész országban mindenkinek, de még pár hetet erre a bejelentésemre várni kell! -
Battle
csendes tag
Nos igen, erre en is gondoltam. Rafizetessel csak annyit, hogy nemtom mit valasszak helyette ami megy is es ott lehet kapni, van pl ABIT NE7 nvidia Nforce 2 SPP Socket A 5pci 8xAGP ata 133 stb stb, de semmit se tudok nvidia nforcerol es nemtom holnapig mit tudok megtanulni rola. mert utana jarni meg csomo fajtanak csomo ido.
-
Rawulf
őstag
Egy dolgot azért javasolnék, lehetőleg ne használd mind a 3 RAM slot-ot egyszerre, mert nem sok jót hallottam ez ügyben...
Sajna mennem kell!
A hétfői viszontlátásra! -
Rawulf
őstag
Én lebeszélnélek az ASUS-ról!!!
Nálam csak az alábbi gyártók jöhetnek szóba:
Soyo, Aopen, Gigabyte, MSI, Epox, esetleg QDI, Chaintech, DFI
Persze nem ebben a sorrendben! -
Rawulf
őstag
Egy biztos, mivel nem rég vetted! A boltnak AZONNAL cserélnie kell, vagy ha nem tud, addig megegyezés szerint ideinglenesen egy másikat adnia, vagy ráfizetsz és veszel egy jobbat, vagy visszakérheted a pénzt!
Júliustól érvényes jogszabály, amit most fogadtak el nem régen!!! -
Battle
csendes tag
Hi!
Az ilyen tipusu alaplapom amit mellesleg tegnapi nap folyaman vettem ma a szervizben van. semmilyen memoriat sem volt hajlando befogadni. a boltban sem. aztmondtak valszeg hiba, es kicserelik.
De sajnos olyan informaciot kaptam egyik ismersomtol, hogy rengeteg memoriaval gondja van ennek az alaplapnak es csak parat fogad be. Nos en ezt nem hiszem es nem is akarom elhinni. Ez szinte keptelenseg. A boltban legalabb 8-10 fele memoriat probalt ki a csako, es a legjobbak kozul. kingstonok, az enyem pl infineon.
Az alaplaprol par szot: 3gb-ig lehet pakolni bele a 266-os es 333-as DDR-eket 3 foglalatba, es nem igenyli parosaval. Foleg mivel nem is lehetne, mert paratlan a slotok szama. a 400asbol minimum 2 kell bele. 6PCI 1db 8x-os AGP. 2200+os AMD van benne.
Mar probaltam neten kutatni, de nemtalaltam erre utalo dolgot. Remelem tenyleg csak az alaplap hibas, es csak ki kell cserelni.
Varom a kommenteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest