- Androidos tablet topic
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- 3D nyomtatás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
-
Battle
csendes tag
Tatabanyan lakom, de abban a boltban vettem egy hazat es egy sulientes procit. azokkal egyutt vettem egy alaplapot. namost ezt a hazat mashol nemigazan lattam meg sose, valamint a proci mar megjott es azt nemigazan lehet visszacsinalni, szal most ezekkel szaladjak el mashova es mashol vegyek lapot?
-
Battle
csendes tag
-
Battle
csendes tag
Nos igen, erre en is gondoltam. Rafizetessel csak annyit, hogy nemtom mit valasszak helyette ami megy is es ott lehet kapni, van pl ABIT NE7 nvidia Nforce 2 SPP Socket A 5pci 8xAGP ata 133 stb stb, de semmit se tudok nvidia nforcerol es nemtom holnapig mit tudok megtanulni rola. mert utana jarni meg csomo fajtanak csomo ido.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Renault, Dacia topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Androidos tablet topic
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Napelem
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

En kb 20e kornyeken akartam alaplapot. ez az X-X annyi korul is van. 21e. nade ha most mar veszek egy nforce2-t az maris 24e. es ha mar ultrat akkor ne is beszeljunk rola. arlistan csak abit, asus, epox (abbol kb 5 fajta) es acorp alaplapok vannak.