- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na. én egy ilyen alaplap boldogtalan tulajdonosa vagyok vagy 2 hónapja, és hát valami tapasztalatom már kialakult az ügyben.
Ennek az alaplapnak a legfőbb baja, hogy a procit árammal ellátó részeket ''kissé'' alulméretezték, igy indulási problémái lehetnek, főleg nagyobb áramfelvételű procikkal. Nálam is ez volt a gond, egy 2400+-os proci esetén. A probléma tökéletesen megoldódott a TÁPEGYSÉG cseréjével: még a 400W-os noname sem volt elég neki, viszont egy 360-as Chieftek igen.
Aztán: alul van méretezve a Northbridge hütése, ezen sem árt segiteni egy jobb bordával/chipsethütővel.
Érzésem szerint Ramra nem kényes, haverom Infineonjával, illetve a saját olcsó Elixir 512MB/333MHz-es rammal is hibátlanul müködik, sőt a kettővel egyszerre is.
Gond lehet még, ha tuningolni akarod a gépet: a doksijával ellentétben nem stabil 166-os FSB-vel, igy én is alapon, 133-on járatom.
Tehát alapbeállitáson, rendes táppal kifogástalanul müködik.
Amúgy nem ajánlom a tipust, éppen a fentiek miatt: csak nagyon drága, spéci táppal fog hibátlanul müködni, igy viszont már elvesziti az olcsóságában rejlő előnyt.
Ha van rá lehetőséged, próbálj másik tipusra váltani, a mások által emlitett ABIT NF-7, nForce2-es lappal nem járnál rosszul szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux felhasználók OFF topikja
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Formula-1
- Filmvilág
- További aktív témák...