- Home server / házi szerver építése
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Monitorkalibráló eszközök
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Battle
csendes tag
Asszem beszerzek helyette egy ABIT nf7-et. Mi a leirasaban az az SPP ?
-
Battle
csendes tag
Ahh kossz. nf7 -et vagy nf7-s et ajanlotok inkabb? bar az elobbi 24e mig a masik 32. hmm.. mi a kulonbseg koztuk? 333mhz-es infineot 512megasat szeretnek belerakni egyedul. aztan kesobb a tobbit.
-
Battle
csendes tag
Tatabanyan lakom, de abban a boltban vettem egy hazat es egy sulientes procit. azokkal egyutt vettem egy alaplapot. namost ezt a hazat mashol nemigazan lattam meg sose, valamint a proci mar megjott es azt nemigazan lehet visszacsinalni, szal most ezekkel szaladjak el mashova es mashol vegyek lapot?
-
Battle
csendes tag
-
Battle
csendes tag
Nos igen, erre en is gondoltam. Rafizetessel csak annyit, hogy nemtom mit valasszak helyette ami megy is es ott lehet kapni, van pl ABIT NE7 nvidia Nforce 2 SPP Socket A 5pci 8xAGP ata 133 stb stb, de semmit se tudok nvidia nforcerol es nemtom holnapig mit tudok megtanulni rola. mert utana jarni meg csomo fajtanak csomo ido.
-
Battle
csendes tag
Hi!
Az ilyen tipusu alaplapom amit mellesleg tegnapi nap folyaman vettem ma a szervizben van. semmilyen memoriat sem volt hajlando befogadni. a boltban sem. aztmondtak valszeg hiba, es kicserelik.
De sajnos olyan informaciot kaptam egyik ismersomtol, hogy rengeteg memoriaval gondja van ennek az alaplapnak es csak parat fogad be. Nos en ezt nem hiszem es nem is akarom elhinni. Ez szinte keptelenseg. A boltban legalabb 8-10 fele memoriat probalt ki a csako, es a legjobbak kozul. kingstonok, az enyem pl infineon.
Az alaplaprol par szot: 3gb-ig lehet pakolni bele a 266-os es 333-as DDR-eket 3 foglalatba, es nem igenyli parosaval. Foleg mivel nem is lehetne, mert paratlan a slotok szama. a 400asbol minimum 2 kell bele. 6PCI 1db 8x-os AGP. 2200+os AMD van benne.
Mar probaltam neten kutatni, de nemtalaltam erre utalo dolgot. Remelem tenyleg csak az alaplap hibas, es csak ki kell cserelni.
Varom a kommenteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Home server / házi szerver építése
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest