Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hugo85

aktív tag

válasz kisninja #115 üzenetére

Hát talán, de csak úgy mondom, hogy a régi vakukban nem a kondi sípolt hanem az áramkör ami töltötte :(

Na én már lant is építettem, csak az a gondom, hogy bár az Xp-s gépet látja a Win98-os addig ez fordítva már nem mondható el és a Windózer varázsló csak ennyit csinált és szerinte ez már jó :(

Tudom menjek a WinXp kérdések totyikba, de nem tudna vki. segíteni :F

Egyébbként kisninja nem tudom figyeltél-e de a srác mindent levett a lapról ugyhogy venti nem lehetett, a tekercs na az sípolhat, a ram ami elvitte a gépet szerintem meg vhol zárlatos volt vagy a foglalat azt mindenféle kis ívek húzgáltak át marha gyorsan és olyan hangot adott ki mint az elektromos sokkolók csak magasabbat mert gyorsabban szikrázgatott.

Jézusom mennyi hülyeséget összeírkélok :Y

Ja és kisninja, nem gondolod, hogy elég kevés a videokarid ebbe a gépbe, bár gondolom ezt a pénztárcád szabja meg, de ha lesz sok zséd azért szerintem cseréld le mert elégge visszafogja az 5900Xt most nagyon olcsó és ahhoz képest elég jó vagy 9600Xt. A szorzót pedig a proci határozza meg, mármint, hogy a kettő közül melyik ilyesmi már a régi P1-es jumerolos gépeken is volt hogy egy jumperállas 1,5/4,5*-ös volt

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák