Új hozzászólás Aktív témák
-
Hugo85
aktív tag
válasz
kisninja #115 üzenetére
Hát talán, de csak úgy mondom, hogy a régi vakukban nem a kondi sípolt hanem az áramkör ami töltötte
Na én már lant is építettem, csak az a gondom, hogy bár az Xp-s gépet látja a Win98-os addig ez fordítva már nem mondható el és a Windózer varázsló csak ennyit csinált és szerinte ez már jó
Tudom menjek a WinXp kérdések totyikba, de nem tudna vki. segíteni
Egyébbként kisninja nem tudom figyeltél-e de a srác mindent levett a lapról ugyhogy venti nem lehetett, a tekercs na az sípolhat, a ram ami elvitte a gépet szerintem meg vhol zárlatos volt vagy a foglalat azt mindenféle kis ívek húzgáltak át marha gyorsan és olyan hangot adott ki mint az elektromos sokkolók csak magasabbat mert gyorsabban szikrázgatott.
Jézusom mennyi hülyeséget összeírkélok
Ja és kisninja, nem gondolod, hogy elég kevés a videokarid ebbe a gépbe, bár gondolom ezt a pénztárcád szabja meg, de ha lesz sok zséd azért szerintem cseréld le mert elégge visszafogja az 5900Xt most nagyon olcsó és ahhoz képest elég jó vagy 9600Xt. A szorzót pedig a proci határozza meg, mármint, hogy a kettő közül melyik ilyesmi már a régi P1-es jumerolos gépeken is volt hogy egy jumperállas 1,5/4,5*-ös volt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest