Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
Kupás Porschét tolja valaki? Gondoltam kicsit neki fekszem, eddig nem nagyon használtam. Oké hogy óvatosan kell a gázzal játszani, de van még valami pár trükk, hogy ne pörögjek mindig 😄. Pl short shift elni megéri, vagy sokat vesztek vele?
-
mmdms
addikt
Igen azt tapasztaltam, Par honapja segitett V2 beallitgatni egy G2-t, de a jelenlegi konfigomon nem elvezheto. Ugy merlegeltem h inkabb visszavittem, ne alljon benne a penzem, acc-n kivul massal nem jatszok, csak porosodna.
De nagyon kiraly VR al versenyezni, ket napot volt nalam, az ACt gond nelkul vitte maxon vrba is. -
fatal`
titán
-
mmdms
addikt
Ha jol tevedek G2 vel VR al jatszik, ahol szerintem meg mindig a vga a szuk keresztmetszet. Elso korbe tuti azt fejlesztenem, aztan mondjuk karacsonyra az asszony meglepheti egy 9900k val.
Vegre tegnap este kiprobaltam az uj frissitest, a nissannal nemsok kulonbseget velek felfedezni, de az tuti h sokkal kevesbe lettek eldobosak a setupjaim, valahogy konnyebb megfogni es kevesbe ideges a kocsi. silverstoneba futottam ket versenyt, 1,2 seccel gyorsabb vagyok mint frissites elott, vegre utolertem az elmezony veget a 2:00.500 koruli idommel. -
biker
nagyúr
-
v2
senior tag
Üdv. Adott egy i5 8600k 5.2Ghz asus rtx 3070oc páros. Valamit cserélnék, csak nem tudom mit. A kiszemelt egy i9 9900k vagy rtx 3080. Mivel járok jobban? Jellemzően ACC néha AC
-
Géjza
őstag
Azt mondják az okosok, hogy az amg lett az új überkirály autó. M4 jelentősen xarabb lett, R8-at is visszább fogták.
-
v2
senior tag
A lexus-ba is bele nyúltak? Nagyon szenvedős lett.
-
JulesTS
addikt
Hasonló cipőben járok...
Srácok mit csinálok rosszul?
Monza NSX hotlap: https://youtu.be/OhU8AtXBH0I
A második kör gyorsabb volt az ~2:00-nál kezdődik.
Hol hagyok benne két és fél mp-et? -
biker
nagyúr
nem hinném, nekem legalábbis nem tűnik gyorsabbnak, inkább a többit foghatták vissza.
Most van SRC bajnokság előfutamok, tesztelegetek a heti pályákon a kedvelt autók közül, gyelőre az audi és a honda viszi a prímet nekem, a lexust szeretem, mert autóbb érzést ad mint a többi, de lassú, a bmw m4 is nekem olyan behemót érzést ad, nem jön be, most meg tovább faragták.
Mondjuk nem vagyok tempó ász, hungaroringen audival 1:45.5 a legjobbam, a honda 45.9, monzában fordítva, a honda eddig az egyetlen amivel 1:49-be befértem, audival volt több predicted lap 1:49 6-7-8 féle de mindig elbacctam valahol, jellemzően a két lesmo ami szarul jön ki, ha szűk akkor beforgat a kőhöz érve, ha kicsit lazára hagyom akkor mag nagyon lesodródós, az ascari meg brrrrrrrr, a jobboson fel kéne menni a szegélykőre, de akkor mindig behúz engem, ott sokat elhagyok. Az eleje -2.6mp sajna -
biker
nagyúr
gigamega BOP frissítés érkezett
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Lehet, hogy elnyomtam valamit, de az eddig normálisan működő kormányom furcsát csinál:
Minél gyorsabban vagyok annál kevésbé működik a Force feedback... Mi történhetett? -
creedszl
senior tag
Sziasztok
Nemrég kezdtem bele a játékba,XSX-en egy Thrustmaster TMX kormánnyal.Tudnátok adni szerintetek jó beállításokat a kormányhoz?
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
Na 2:01.800 silverstone, 1:26:300-al meg harmadik lettem brandshatchben egy valami random serveren
Ezek milyen idők?
Most ráálltam az audio evo II-re, amilyen tré volt nekem a régi, az új annyira bejön. Lexus után ez jobban megy, jobban tetszik -
biker
nagyúr
na köszi, akkor csak normál halandó vagyok, nem béna (annyira)
-
Géjza
őstag
Az igazi prók is nagyon felkapták lfm-et, szóval elég erős mezőny tud néha összeverődni (főleg a hosszabb futamokon). Season 6-ban 58.5 körül mentem talán, az 56-os köridő alienektől teljesen általános.
1 hétig ugyanazok a pályák, van idő csiszolgatni, finomítani, próbálgatni a setupokat.
-
biker
nagyúr
LFM-ben csak nekem tűnik egyre elmebetegebbnek a tempó, vagy lassulok?
Megyek tök jó időt (szerintem) silverstoneban, magamhoz képest persze 2:01 vége, 02 eleje. Megnézem az lfm előző futamát, 1:56
MI???? azért nem szoktam 8mp-et kapni...
Alap agressive setup mondjuk... nekem a CDA setupok nem jönnek be abszolút, sokszor nem vagyok gyorsabb vele. -
mmdms
addikt
Cp-n mas bop val mennek az autok mint publikon? Kb 1 masodperccel lasabb voltam tegnap monzaba minden versenyen. Es igy is feljottem az uccso helyrol mindegyik futamon a 4. 2. helyre, szoval nem csak en voltam egyedul lassu.
-
Lacko66
tag
Sziasztok.
Az ACC PS Hungary facebook csoport szívesen látja azokat akik PS5 konzolon játszanak.
Többségünk nem profi de a tapasztaltabbak segítenek amiben tudnak a kezdőknek.
Két szerverünk van és minden vasárnap este versenyt rendezünk.
Akit érdekel itt a facebook csoportunk linkje vagy akár megkereshet privátban is.
https://www.facebook.com/groups/939859480173300 -
Géjza
őstag
Pályafüggő. Monzában simán 3-assal megyek. Többi pályán nagyrészt 4-essel.
Viszont dagadt a heti lfm pro futamon 5-össel kezdett, egy idő után csúszkált, majd felnyomta 8-asra és azt mondta, hogy olyan, mintha új gumikkal menne. Pedig 1 órás futam volt és cserélt félidőben gumikat is. Bár neki ez volt az első futama az M4-gyel. Dalkirály stream-jeibe nézz bele, nála nem láttam ilyen extrém magas tc értékeket.4-essel általában jól elvagyok, endurance-nál nem próbáltam még, hogy mennyire eszi meg a gumikat (1 órát még nem mentem ey szett gumin, lehet elfogynának a 35 perc környékén).
Pl silverstone-ban azzal szórakoztam nemrég, hogy tc nélkül mentem vele, 1-2 kanyarnál kellett odafigyelni, amúgy majd minden kanyarban ment szépen, stabilan, nem táncolt folyamatosan a segge.
-
tusi_
addikt
Itt paran mennek m4-el, ha jol tudom gejza is.
Ti min hasznaljatok a TC-t? Neztem a dagadtat es o is 5+ on hasznalja.
Normalis ez a magas TC? Amellett szvsz az acc gazpedal beallitasa orulet, olyan mintha gazpedal tuning lenne rajta, nem tudok olyan finoman ralepni, hogy ne csusszon meg a hatulja. A megcsuszas is kicsit bena, nem igy kene szvsz, bar nem vezettem meg gt3-at.
Egyszeruen nemtudok vegigmenni wheelspin nelkul -
v2
senior tag
Akadozik a játék a G2-őn, de ha benyomom a start windows gombot és elő jön az asztal az akadás elmúlik. Ilyet más is tapasztalt? Mi lehet ez?
-
tusi_
addikt
Elkezdtem ACCzni megint, de ez katasztrofa. Monzaban 1.49.2 t tudok, misanoban 1.35.0. Kb 2 seccel vagyok lassabb, mint egy eve
Volt vmi akcio marokbatosztol physix ugyben, vagy csak ennyire berozsdasodtam?
-
mmdms
addikt
Minden versenyen amin lehet csak 2 litert tankolok, pont az idosporolas miatt.
Miaz h csak hatul cserelt, lehet olyat h nem cserel gumit? Hol lehet ilyet allitani, vagy kiboki a szemem vagy marhara nincs ilyen a fuel es tactic ful alatt. Pedig 30 perces cpken tok felesleges is a gumicsere. -
mmdms
addikt
Meg egy kerdesem lenne, CPn nem hasznalhatom a 2015 os kocsikat, vagy ez csak vmi bug. Hiaba valasztom ki az 1. generacios gtrt, mindig a 2018-al indulok. Ami ugyebar radikalisan maskepp viselkedik. Illetve masnak is feltunt mar a 2015 os gtr nel h az agressziv setupban a hatso damper beallitasok asszimetrikusak? Bal oldalt a fast rebound 20, jobb oldalt 13-as erteken van. Eros fektavon ezert tancol a kocsi segge mindig vmelyik iranyba, ha ugyanolyanra allitom ez megszunik.
-
adrian360
őstag
vagy volt egy kis koccanás, és javítási időbe került.
-
mmdms
addikt
Na jó, valaki magyarázza el hogy lehet gyorsan végezni a boxba. Az előttem lévő seggébe voltam az 50-es táblánál, de 8!!!! másodpercet kaptam a boxba. hogy???? mit csinál h ilyen gyorsan végez? A helyemre már álló motorral érkezek, nemtom mivel lehet még időt nyerni, pláne nem 8 másodpercet. A versenybe visszahoztam, még 2-3 kör és első vok, de így csak 3-nak intettek le. Bosszantó.
-
Géjza
őstag
Korábban wenhammel én is sok futamon mentem, mindig az maradt meg bennem, hogy jön a csávó az M6-os bömbölővel, akitől mindig mindenhol 2s-et kapok.
Viccesen nyomja, csipem a streamjét, nagyrészt M4-gyel megy ő is, így legalább a tc/abs/bb beállításokat el tudom tőle lesni (setupolást kitakarja a nyomija...
). Ahogy egy ekkora ember dülöngélve nyomja, a kormány a kezében olyan törpének tűnik, mintha valami játékszerrel nyomná, meg ezen a videón is úgy nevetgél rajtuk, mint egy kisgyerek.
Ugyanezen futam honzik streamjében elég érdekes volt, főleg a vége, hogy végülis ő volt a leggyorsabb kormányos gyerek, mert aki megnyerte, az kontrollerrel nyomta.
Kontrollerrel leigázzák a mindenféle DD-s hiperszuper youtube hero-kat.
-
mmdms
addikt
A 3. és 12. helyezettel sűrűn kerülök össze szerokon. Honzikkal marhajó csatázni, mindig hagy helyet ha mellette vagy. Az a Philips viszont folyton lököd, és nem is értem hogy van a középmezőnybe, imolába esik-kel.
Amúgy poén hogyan játszik ez a dalking, beleélve dülöngél jobbra balra.egy mósön kokpitből lehet ki is gurulna.
érdekes figyelni jardierhez képest mennyivel durvábban vezet, sokkal több a sok pici korrigálás és az íventartás se egy mozdulattal van, mindig igazgatja.
-
Kommy
veterán
Új dlc 30.-án : [link]
-
Géjza
őstag
Zseniális ez az utolsó 5 perc, ahogy a DalKirály mulat és páholyból nézi, ahogy a másik pro "focs" szenved az ódival.
"Szendit Focs!" "Kámón Focs! Leftendrájt!" "Fullszend Focs!"
[link]
Maga a futam is kemény volt, hőség alapból is baloldali gumigyilkos pályán, ahol alig lehet előzni.
-
Géjza
őstag
Suzukában melyik vonaltól számít boxban az 50km/h? Ahol kint az 50-es tábla vagy a 2. jópár méterrel beljebb lévő vonaltól? Tegnap 65-tel belerongyoltam az 50-es tábláknál lévő vonalba, na mondom ez 1000%, hogy 30s SG lesz. És nem kaptam büntit. Utána replay-ből visszanézve 65 körüli tempóval értem el a vonalat, 53 felett már kéne adnia az SG30-at. Azaz szerintem a 2. beljebb lévő vonaltól kellene szánítania (pár pro videót megnéztem, mindenki 50-re lassít már az 50-es táblához érve).
-
-
biker
nagyúr
azért ha kiforgat és négy helyet bukok, akkor óvok, igen.
"De volt olyan, hogy az előttem menő szintén indokolatlanul befékezett, nekimentem, majd a verseny után cseten rámírt, hogy bocs, tudja ő volt a ludas. Ilyen is van."
Multkor Paulricardon összeakadtam egy sráccal, az egyenesben mentünk, ő is túl hirtelen símította balra a kormányt kb 1-2 fokkal, én is közel akartam maradni hogy a szélárnyékba bekerüljek, ki lett forgatva, elnézést is kértem tőle utána. Normális volt, igazábol senki nem húzta senkire.
-
Géjza
őstag
Ilyen szinten nyomod az óvásokat?
Mindenki óv mindenért nem tudom hova vezet. Hibázni mindenki hibázhat, reméljük tanul belőle. Sima, nem szándékos hibáért nem nyomnék fel senkit.Egy cinkes esetem volt, mikor fel akart nyomni egy majom, mert lekörözöttként 3 kanyaron belül nem engedtem el, erre köszönésképp szándékosan nekem jött és kilökött. Mikor írtam neki, hogy el kéne olvasni a szabályzatot, hogy 1. lekörözéskor 2-3 kör feltartás lehet problémás, 2-3 kanyar az semmi, nem kötelező 2-3s-et bukni csak azért, mert 1s-en belülre ért a leköröző, hiába villog, mint az őrült. 2. szándékos ütközésért meg bann jár. Na utána bekussolt és elsunnyogott. Felnyomhattam volna, de nem tettem.
De volt olyan, hogy az előttem menő szintén indokolatlanul befékezett, nekimentem, majd a verseny után cseten rámírt, hogy bocs, tudja ő volt a ludas. Ilyen is van.
GT3 iron futamokon nem annyira megy ez a dedó.
Azért idióták ott is vannak.
Tegnap kyalami, éles versenyben voltunk a mögöttem jövővel, gyorsabb volt, mint én az igaz, de azért elég jól ki tudom szélesíteni a vasat, ha kell. Nem sokáig bírta, elkezdett folyamatosan villogni, hogy ő menne, gyorsabb. Na mondom japersze, ez így megy, ez jó lesz.
Addig-addig erőltette, hogy célegyenes ráfordítóban bevágott belülre, én fordultam szépen a külsőn, majd mikor kigyorsított, elkezdett sodrodni a külső ív fele, ahol én voltam. Nekem jött, én mentem tovább, ő meg beleforgott a falba.
Kellett eszetlenül tülekednie. Ki is lépett utána a faxba. Nem is értem mit gondolt, csak azért mert gyorsabb meg villog, majd félrehúzódok? Az is igaz, hogy így én is kaptam büntipontot az ütközés miatt, meg sokkal rosszabul is járhattam volna, ha máshogy jön nekem.
-
Géjza
őstag
Múlt héten volt 45 perces Bathurst, egyiken esős kvali, esőverseny, verseny fele után nem sokkal száraz pálya. Vizesen qrvajól ment, semmi csatt, baleset, kocc, sérülés. 7. helyen mentem, egész jó tempóval. Felszáradt a pálya, jöttek a slick-ek, kiállások után 4. helyen mentem, erre a még nem teljesen üzemmeleg gumikon túltoltam picit egyik kanyart, 40s damage. Kiba mérges voltam magamra. Talán 12-nek sikerült befutni. Az élen Dalking meg egy mások alien csatázott végig (Dalkirályt lenyomták végülis), ha nem qrom el, elég szép eredmény lehetett volna, dehát sikerült elkeffenteni.
De esőben tök jó volt, mások sem estek-keltek, pedig én is arra számítottam, hogy halottak lesznek majd minden kanyarban.
A változó időjárás és pályaviszonyok sokkal veszélyesebbek, főleg gumitípus cserekor, mint mondjuk egy közel konstans eső.
-
Chrys_
addikt
Jó is az a Bratwurst, az lesz a vacsora ma
-
tusi_
addikt
Errol beszelek.
En sik ideg voltam, ha vki ugy elozott meg, hogy korlatnak hasznalt es nem adta vissza a helyet. Amikor hasonlo modon vissza eloztem, akkor nyavogott es en kaptam buntit. Az ovet verseny balesetnek hoztak ki, engem meg egy szaros bosszuallo kocsognek.
Ez elvette az osszes elvezetet. Nalam az egesz arrol szolt, hogy jol erezzem magam, kiadjam a szokasos stresszt.. Erre meg tobb stressz jott es idegesseg. Mivel a munka stresszt nem tudom elkerulni, de ezt igen, valtottam single playerre es a mai napig nem hianyolom az online-t, kiveve a tarsasagot, az egymas szopatasat es igy tovabbb.Tavaly tagja voltam egy tok jo tarsasagnak, indultunk a 12 oras Bratwursti versenyen. Nagyon elveztem, de az elert 7. hely - Pro kategoriaban - miatt kezdtek emelni a nyomast, hogy akkor legkozelebb mar 6. , 5. ... bal bla.
Ez nem tetszett es kileptem... -
biker
nagyúr
-
tusi_
addikt
Nincs hulye, reszrehajlo birosag, nincsenek köcsög, direkt belassito, kiloko ellenfelek es barmikor, ha jogtalannak iteled meg az akciojukat, akkor vissza toltod.
En is onlineoztam regebben, de pl az ACC AI-jat kifejezetten jonak tartom.
En inkabb AC-zek, annak az AI je katasztrofa, de meg mindig jobb, mint egy NEM profi liga "husver" ellenfelei...Amikor onlineoztam a "legnagyobb" magyar portalon, hoztak ellenem olyan iteletet, hogy azt hittem osszehugyozom magam.
Meg az ellenfelem is elismerte, hogy O volta hibas, de a "versenybirosag" engem hozott ki hibasnak es kaptam egy buxutca rajtot a kovi futamra.
Akkor hagytam fel a liga versenyzessel.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Autós topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Formula-1
- iPhone topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Honor Magic5 Pro garanciális
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Huawei Watch GT 4 46 mm
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest