Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Géjza

    őstag

    válasz biker #4203 üzenetére

    Ilyen szinten nyomod az óvásokat? :)
    Mindenki óv mindenért nem tudom hova vezet. Hibázni mindenki hibázhat, reméljük tanul belőle. Sima, nem szándékos hibáért nem nyomnék fel senkit.

    Egy cinkes esetem volt, mikor fel akart nyomni egy majom, mert lekörözöttként 3 kanyaron belül nem engedtem el, erre köszönésképp szándékosan nekem jött és kilökött. Mikor írtam neki, hogy el kéne olvasni a szabályzatot, hogy 1. lekörözéskor 2-3 kör feltartás lehet problémás, 2-3 kanyar az semmi, nem kötelező 2-3s-et bukni csak azért, mert 1s-en belülre ért a leköröző, hiába villog, mint az őrült. 2. szándékos ütközésért meg bann jár. Na utána bekussolt és elsunnyogott. Felnyomhattam volna, de nem tettem.

    De volt olyan, hogy az előttem menő szintén indokolatlanul befékezett, nekimentem, majd a verseny után cseten rámírt, hogy bocs, tudja ő volt a ludas. Ilyen is van.

    GT3 iron futamokon nem annyira megy ez a dedó.

    Azért idióták ott is vannak. :) Tegnap kyalami, éles versenyben voltunk a mögöttem jövővel, gyorsabb volt, mint én az igaz, de azért elég jól ki tudom szélesíteni a vasat, ha kell. Nem sokáig bírta, elkezdett folyamatosan villogni, hogy ő menne, gyorsabb. Na mondom japersze, ez így megy, ez jó lesz. :DDD Addig-addig erőltette, hogy célegyenes ráfordítóban bevágott belülre, én fordultam szépen a külsőn, majd mikor kigyorsított, elkezdett sodrodni a külső ív fele, ahol én voltam. Nekem jött, én mentem tovább, ő meg beleforgott a falba. :DDD Kellett eszetlenül tülekednie. Ki is lépett utána a faxba. Nem is értem mit gondolt, csak azért mert gyorsabb meg villog, majd félrehúzódok? Az is igaz, hogy így én is kaptam büntipontot az ütközés miatt, meg sokkal rosszabul is járhattam volna, ha máshogy jön nekem.

Új hozzászólás Aktív témák