- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
Ahogy wolf033 írta a 27 ben már nincs a szekvenciális rész a csak lökdösöm előre húzgálom hátra rész amit én nagyon sajnálok. Tudom van megoldás ,de az megint csak barkácsgumizgatás
Én ha lehet H váltóval megyek és igen kuplungolok is , AC ben a ruf szerintem csak így élvezhető rendesen . -
hermanyi
addikt
FFEX röl váltottam anno G25-re majd azt 27 re ,mert azt hittem ,hogy jobb lesz az akkori F1 hez és meg kell mondanom nekem sokkal jobban tetszett a 25 mint a 27 . Pedál rész ugyan az , a váltó konzol már sajnos a G27 hez adott tipus butított a 25 éhez képest . Maga a kormány számomra elveszítette a varázsát mert halkabb lett ,nincs meg benne az a csatogó sportosság ami a 25 ben megvolt . (asszony is hangosabban morgott anno míg a 25-öt tekergettem )
Amit amúgy szerintem kell ,hogy tudjon egy jobb kormány az a 3 pedál , H váltó ,900 fok ,és elfogadható FFB . Ha ezekből 1 valamit nem tud teljesíteni az szimulátorozáshoz alkalmatlan . -
wolf033
senior tag
A G27-el biztos nem nyúlsz mellé. Elég strapa bíró és ki lehet fogni itt aprón normálisan áron (50 körül). Ha 100 fölé mész árban akkor a Fanatec is szóba jöhet bár ezt Én nem ismerem. Nekem a G27 most lesz ha jól emlékszem 3 éves és azon kívül, hogy néha a pedált kitakarítottam meg a kormányon a bőr egy kicsit megkopott az ég világon semmi baja, bár lehet megkeresem a Logis szakembert egy kis átnézésre zsírozásra meg ilyenekre, hogy még pár évet biztos elmenjen.
-
AMD_ok
őstag
Nekem is az van, hozza jar alapbol. A DFGT nem is tudom, kb 8-10 eves fejlesztes lehet, a G25 olyan 5-6 eves, a G27 pedig annak csak finomitott, tovabbfejlesztett valtozata, az kb 1-2 evvel kesobb jott ki talan. Bevalt darab mind, kiforrottak, sztem jok (bar nekem a DFGT pedalja annyira nem jon be...)
-
AMD_ok
őstag
-
barcalaci84
őstag
pl nekem ez a gt3 as bmw hang tetszik: [link]
A shelby már az alapjáték része, a Miura meg majd nem sokára
hivatalos fórumon megtalálsz minden értelmes modot (Miura-t is)...kommentek számából pl egyből jól látszik h fasza autó-e vagy sem...látszik h melyik komolyabb munka és melyik nem
az AC fórum használatához persze eredeti játék kell (a steam profilodat hozzá kell kapcsolni az ottani reghez)
eddig még nem volt DLC
most jön majd az első NORD-dal és 10 autóval
-
barcalaci84
őstag
lesznek még ingyenes autók is...minden licenszelt márkából fogsz kapni alapjátékos tulajként is...
illetve mintha Zandvoort-o is ingyenesen adnák majd...
modokból meg vannak tényleg nagyon jók...pl ugye a Shelby is egy mod volt és úgy került be később a játékba, ahogy a Miura is hivtalos tartalom lesz...
a formula Corsas modok is nagyon minőségiek ha szereti valaki a Forma1-et GP2-t stbmondjuk így is túl sok szerintem az autó az alapjátékban is
van vagy 70 a különböző verziókkal együtt...és még idén jön vagy 50
ennyi ideje senkinek nincs h mindegyikkel menjen normálisan -
törölt tag
kipróbálni a gyári autókat próbáld ki, hülyeség mindjárt modautóknak nekiesni, pláne ha kipróbálnád a vezethetőséget.
A modautókat valaki általában más játékokból kiszedi, és farag hozzá egy általa jónak ítélt fizikát.
..vezethetőséget az alap autókkal tapasztalod meg jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest