- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
őstag
1440p-ben 3080 karival és 13700 procival milyen minimum FPS-t produkál gameplay alatt? Nem bench érdekelne!
-
Werkly
őstag
Meglett, hogy a táp a hunyó valósznűleg.
Levettem a power limitet 70-re és nem indult újra. Mikor visszatettem 100 gyári értékre a limitet akkor újraindult megint. Ma este is nyúzom kicsit ha 70-es limittel végig jó lesz akkor vehetem a nagyobb tápot hozzá! Kösz a segítséget és a hozzászólást. -
Werkly
őstag
-
Werkly
őstag
Nem jelentkezett valakinél a játék közben teljesen random reboot? Kékhalál és minden egyébb hiba nélkül? Kösz!
-
Werkly
őstag
Írja már át valaki moderátor a topikot "Marakszik" Odysseyre! Komolyan óvoda szint!🙈
-
Werkly
őstag
[link]
Na itt mazsolázhat aki vacilál a grafikával. -
Werkly
őstag
A GE-ban minden benne van (Season pass, stb.)? Kösz!
-
Werkly
őstag
Az én stratégiám sem volt jó! Az összes sync pont meg az összes kérdőjel, hajóroncs stb. föl lett fedezve majd ezután story. Gyakorlatilag 50 level volt már a negyedénél. De azért néha már untam 123 óra lett a vége.
-
Werkly
őstag
válasz
Anonymus23 #798 üzenetére
Félreértetek! Elvett mindent a questekből egy résznél. De autosave-ből visszatöltöttem és mellékküldiket nyomtam. Mondjuk nem eredeti a game. Ez most drága lett volna SP együtt.
-
-
Werkly
őstag
A játék egy részénél elveszi a küldetéseket a game? Ilyen 5/10 fort, ship destroy meg stb. Meg a legendary animalt is? Kösz!
-
Werkly
őstag
A menüben nem elérhető, hogy hány sync point van meg a játékból? Kösz!
-
Werkly
őstag
A homokórával jelölt küldiket érdemes megcsinálni? Nem fognak ismétlődni más helyszíneken? És még egy kérdés! A szobrok a városokban ugyebár küldiket ajánlanak, ezek menet közben generálnak újabbakat ahogy halad az ember előre a játékban, vagy elfogynak szép lassan? Mert így akad rengeteg tennivaló. Kösz!
-
Werkly
őstag
Itt van ebben a játékban olyan vision, hogy látom egy adott területeken a cuccokat? Köszi!
-
Werkly
őstag
Kikerült a virágbolt polcaira ez a rész is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- 3D nyomtatás
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest