Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz Szabi® #1396 üzenetére

    Nem irom azt hogy benéztem,mert nem igy volt,olvass vissza

    Sajnos pedig de, egy ártatlan elírás volt részedről, amire én poénosan egy időutazásos kommenttel reagáltam, és én lepődtem meg a legjobban, hogy ezzel mit indítottam el. Azóta egyre kevésbé értem, hogy direkt trollkodsz, vagy tényleg ennyire nem érted miről írok, bár a helyesírásod lehetne ebben támpont számomra.

    Nem megbántva azokat akik kifizették érte a teljes árat- ne legyél rosszul, ez is csak szubjektív- ez a játék megéri azt az árat, főleg ha ekkora játékidő társul a szórakoztató tartalomhoz. Én 10 ezer forintot fizettem érte, és nem bántam meg, ja és nem vakon ugrottam bele hanem magyar és külföldi teszteket olvastam, gameplay videókat néztem, valamint átrágtam magam az itteni hozzászólásokon is és nem találkoztam ilyen " szük látó körü" véleménnyel mint a tiéd, szóval nem nulla elvárásom volt, hanem tudtam mire számíthatok, amit a játék túl is teljesített, sőt.

    Senki nem ajnározta az Ubisoftot, Far cryt, neked fáj vmiért, ha olyan tartalmat készítenek, ami másoknak szórakozást nyújtanak.

    Az egyik tematikus podcast adás is elég hosszan elemezte az Odysseyt, amiben kitértek arra, hogy a régi AC fanok elutasítják az új vonalat, stílust, de ezt ennyire eklatánsan megjelenni még sehol sem láttam. Eddig.

    Jut eszembe, éppen agyalok, hogy megvegyem-e a Watchdog 2-őt, erősen billegek, arról nincs vmi meglátásod megéri-e? :)

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák