- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
válasz
Rypejakten #3199 üzenetére
Ez a proci elég a játékhoz, nem lesz vele gond, full hd és max grafikán is futni fog nagy valószínűséggel, de ez már erősen VGA függő is.
-
Rypejakten
addikt
srácok, átlagban hány magot/szálat használ a játék? egy 2 magos Pentium G2020-at mennyire fektetne meg a motor?
-
Rossi
addikt
válasz
Creative997 #3196 üzenetére
Már fent van a gépen, ki is próbálom, aztán majd kiderül.
-
Creative997
őstag
-
szami777
addikt
Sziasztok, a következő problémám lenne. Anno megvettem az ac3-at upalyre, elkezdtem kivinni, most meg pár napja kaptam egy steames ac3-at. Másik fórumon azt írták, hogy ha nem akarom két accountra rakni a játékot, aktiváljam be ugyanarra és max kétszer ott lesz. Megcsináltam, ott van uplayen kétszer az Ac3, de mentés nulla. Gondoltam uplay felhő megoldja, de nem...azt írja hogy 0%-os sérült fájl. Valakinek tanács, vagy hasonló tapasztalatok?
Előre is köszönöm. -
Rossi
addikt
Pár hete megvettem a játékot, de a leírások alapján nem állok neki az 512MB-os 5750-es vga-mmal, majd csak az utódjával, ami egy 2GB-os R9 270X lesz, valamikor karácsony táján...
-
Croft-21
őstag
válasz
zolka95 #3190 üzenetére
Attól függ milyen módban játszol, ha assassinate-ban, akkor előbb ki kell jelölnöd a célpontot, akit meg akarsz ölni. Itt egy videó róla, bár ez még Revelationsban készült és PS3as, de itt is ugyanezt kell csinálni.
-
zolka95
őstag
fókuszbónuszt hogy lehet cserélni?
-
zolka95
őstag
multiplayerben azt a bánatos mérgezett nyilat hogy lehet használni?
hiába várom meg még becélozza egyszerűen elhajítja a picsába
vagy távolról nem lehet használni? -
Serpiko
addikt
Valaki elmagyarázná nekem a pisztolyt, hogy tudom elővenni? A játék elején vagyok a feladat lőporos hordókat kellene felrobbantani. Billentyűzettel tolom, de nem tudok rájönni…
-
Rossi
addikt
Üdv!
Steamen péntekig 12 EUR a játék, asszem meg is veszem...
-
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
Végigtoltam a sztorit illetve minden mellékkuldrtrst megcsináltam,és minden collectiblet megszereztem. Most 91%-on vagyok, a klubok challengei vannak már csak hatra sp-bol. Viszont a vadásztársaság első challengesetjében,van egy amit nem tudok megcsinálni.el kell ejteni 5 állatot csali és csapda használattal, de hiaba ejtem el őket nem számolja:/ próbáltam úgy is hogy rögtön miutan megvizsgáltam egy nyomot arra teszem a csalit majd a csapdát,de igy sem megy :/
Valaki megcsinálta ezt a Challenget,és ha igen akk hogy?
elore is koszi
-
Buster17
addikt
Szpojler:
Most tényleg azé küzdöttem magam 5 részt hogy ez a barom elpusztítsa a világot?Más: freeplay mod nincs? Öcsém végig tolta a fősztorit hamar és csak a stáblista van a végén. Hol marad az előző réstekhez képest a sok bizbaz küldik, feladatok, random harcok?
-
Croft-21
őstag
Na én most megnéztem youtubeon. Tényleg felülről kell elintézni a csávót, de csak közvetlenül azelőtt, hogy elérné a célját! Itt a videó róla
-
mikka07
tag
Végigtoltam az alapjátékot+rengetg mellékűldetést(tuskolábú,kincsessziget,erődök,vadaszkűldetések összes kincsesláda,bunyos,merényletek,tanya,felszabdító,tolvaj, kb 60% áll a játék nincs benne több hajós küldetés?Van egy csomó pénzem egy fullra fejlesztett hajóm, ha betöltök egy egy régebbi hajós kűldetést hogy újra játszam akkor a fejlesztett hajóval lehet újrajátszani?
-
Creative997
őstag
Korábban a topikban én is írtam erről, nekem is nagyon sok időmbe telt, mire sikerült felülről 100% sync-re. Szerintem baromság az egész. Egy olyan kombinációt kell használni, amit amúgy szinte soha nem használsz. Sajnos már fogalmam sincs mi az a kombináció, én amit lehetett végigpróbáltam
Videókban nézd meg, miket nyomogat, mielőtt leugrik (nekem mondjuk nehézséget okozott kicsit, hogy a videók konzolosak, én meg PC-s vagyok, de ki lehet következtetni
). Vagy keresd itt vissza, hátha leírtam
-
Croft-21
őstag
Az nem az a rész, mikor az a feladat, hogy: intézd el a célpontot odafentről? Mert ha igen, azzal én is szívtam. Aztán elkezdtem csak simán üldözni lentről és elkaptam. Mint amikor a tolvajokat lehet elkapni, simán rávetődtem, de nem ölöm meg. Nem szabad meghalnia. Sztem csak elírás az, hogy odafentről.
-
MixY
tag
Sziasztok! A 10. szekvencia 1. küldijénél elakadtam, mikor az őrt fentről kellene letámadni, de egyszerűen sehogy sem sikerül, minden útvonalon elévágtam már, de mikor odaér, akármit nyomok nem csinál semmit (hidden blade-del, fegyvertelenül). Hogyan kellene megcsinálni?
-
csaba951
veterán
válasz
b.daniel #3157 üzenetére
Itt kapható mindenféle platformara.
Szerintem a Assassin's Creed III Washington Edition-t is érdemes meggondolnod. Nincs benne szobor meg ilyenek, de a tartalmazza az alapjátékot és az összes dlc-t egyben. Azért ez sem rossz!
-
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék beszerezni a játékból egy collector editiont,és csak most lett rá keretem.
Újan lehet még kapni valahol akár join or die-t akár freedomot?Illetve ha esetleg hasznaltan vennem,akkor valahogyan meg tudnék bizonyosodni arról,hogy a kódot még nem használták fel?
-
megint én
őstag
Sziasztok!
A mouse accelerationt hogy lövöm ki? -
Croft-21
őstag
Gondoltam visszatérek a single-be és megcsinálom a 100%hoz hiányzó szinkronizációt, de akadályba ütköztem. Vannak ezek a felszabadító küldetések, new yorki meg bostoni. Na már most nekem mind a két város fel van szabadítva, a térképen mutatja is a negyedeket, hogy felszabadult, mégis a DNAban azt írja, hogy még nem avattam aszaszinná 1-2 embert. Ez hogy lehet? Pedig mind a 6 segítőmet csatába tudom hívni.
-
Maximusz
aktív tag
Szia!
nekem más a gondom, de részben kapcsolódik, azért ide írom
még csak a második szekvenciában járok ( talán Bostonban ) és van ott egy vegyes kereskedés, ahol vásárolnom kell egy pisztolyt és a kardot. Ezeket megvásároltam, kijöttem, és valamiért csak a kardot, a puszta kezem és az alkarom alól kijövő kis késeket tudom használni. Tehát nem tudok lőni, pedig a fegyvert megvettem ( tutira, mert visszamentem a boltba, és azt írja, hogy megvan a pisztoly ) . így bosszantó a játék, mert amikor azt írja, hogy lőjek le 3 embert nem tudom lelőni, mert nincs mivel ( vagy nem tudom, hogyan kell lőni ).
Valakinek volt már hasonló problémája ? ( vagy leírnátok, hogy hogyan kell lőni ? )
Amit próbáltam egy küldetésben ( ott fegyvert adtak a kezembe ), hogy az F billentyűvel kell ráközelíteni a célra, és egérgombbal lőni, de azon a küldetésen kívül egyszerűen nem tudom elővenni a lőfegyveremet
- kérlek segítsetek
maximusz
-
anorche1
őstag
válasz
FireKeeper #3140 üzenetére
Yes
erdőbe jó, de ha a városban a város közepe felé nézek le esik az fps. Még akkor is ha előttem fal van.
-
anorche1
őstag
válasz
FireKeeper #3135 üzenetére
Dehát xbox ra nem portolják sehonnan, mégis a városokban ~24 fps-sel megy
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Bjørgersson #3137 üzenetére
stratégiák, kő-RPG-k, MMO-k
-
emiki6
veterán
válasz
FireKeeper #3135 üzenetére
az is port lesz?!
-
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson #3132 üzenetére
-
emiki6
veterán
Az nvidia partnerprogram miatt ilyen gány az optimalizáltság?
-
Leelou
tag
Egy ideje újra elkezdtem a játékot, és ma vettem észre, hogy New Yorkban is vannak alagutak.
Első alkalommal simán végigvittem a játékot úgy, hogy ezeket észre se vettem. A sziklamászós részre emlékszik valaki? Nem tudok úgy ugrani, hogy bármit is elkapjak a túloldalon....
-
krisz4b70
aktív tag
áhh már sikerült...tényleg én voltam a béna
-
krisz4b70
aktív tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy a legvégén amikor már a jelenben vannak..
Desmond mondja hogy lássuk mi van odabent..a válasz hogy lassan a testel áram alá kell helyezni a dolgot és meg kell keressem a többi emelvényt meg el kell helyezzem az energiaforrásokat..
De mégis hova kell menni mert már 100 szor körbejártam a termet de nem találtam semmit..én vagyok ennyire béna? -
Richard!
addikt
Üdv!
Elakadtam ennél a résznél (5:00-tól).Amikorjelenben játszódik a történet.Odáig meg is volt,hogy jött az az "angyali" csaj 2szer és beszéltem vele.De utána nekem nem úgy folytatódik mint a videóba.hiába megyek oda a lépcsőn az öreghez beszélni,nem beszélnek egymással.
Mit tudok tenni ilyenkor? -
janos666
nagyúr
válasz
xenom0rph #3121 üzenetére
Küldetések révén.
Pontosabban nem emlékszem, de a kapitány ruha pl. a hajós küldetések után jár, az öregember ruhája a vele folyó eseményszálon kerül oda, stb. A fegyverek pedig akkor jelennek meg, ha megszerzed őket, pl. boltban pénzért, vagy esetleg küldetéshez kapod.Ha jól rémlik, akkor ugyan úgy, mint az előző részben. Mikor megjelenik az ikon a térképen, akkor megmented őket a katonáktól és beszélsz velük.
Ja. Érdekes a lockpick rendszer. Azért nehéz, mert igazából buta, de nem elég intuitív. Van RPG játék, amiben nehezebb a művelet, de könnyebb rájönni, hogy mit kell csinálni. Connor már így is túl sok cuccot cipel ahhoz, hogy a hátára kössön még egy szép nagy pajszert, motoros fúró meg ugye még az almából sem jött ki...
-
anorche1
őstag
válasz
xenom0rph #3121 üzenetére
A ruhákat így:
Ha összeszeded a tollakat akkor megkapod az indián öltözetet.
Ha megcsinálod túskólábú küldetéseit, akkor megkapod valamilyen kapitány ruháját.
Ha kész az összes tanyás küldi, akkor valami assassin ruhát (asszem az az első assassin é volt, aki amerikába jött)
A rabos rész után a rab ruhát.
Tudtommal ennyi van, de lehet valami kieg add hozzá még.Assassinokat a városokban lévő felszabadító küldetések teljesítésével tudsz szerezni. Egy város asszem 3 (vagy 4?) területre van bontva, és mind a 3 területen kapsz egy assassint. Ha az adott terület assassin -ját megszerezted, akkor az ott lévő ládákhoz kapsz kulcsot.
-
xenom0rph
őstag
Hali !
Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:
- a pincében található ruhatárban, az odavaló öltözékeket ,hogyan tudom megszerezni? Sőt mindent amit a pincébe lehet megszerezni.
-Hogyan tudok felvenni még több asszasszint? Mert jelenleg csak egy van.
-A ládák kinyitására nincs valami más módszer a lockpicken kívűl? Mert már agyf@szt kapok ,hogy nem sikerül kinyitni.
-
janos666
nagyúr
Ja az Intel féle sokbites vektoros utasításkészlet? Nehezen esett le. Nem is hittem, hogy már 2012-es játékok is érdemben használják, mostanában inkább az a divat, hogy még az Xbox féle Xenon proci által is támogatott SSE2 automata compiler optimalizálást is kikapcsolják a PC port fordításakor, nem hogy ilyesmi "ínyencségeket" adnak hozzá kézileg, főleg hogy amúgy meg mereven egy CPU szálra írták, tehát annyira nem akartak beleizzadni az optimalizálásba, sőt...
-
janos666
nagyúr
Mi az az avx?
amúgy szokásos tippek: VGA driver csere: ha van, akkor először frissebbre, egyébként ha most a legújabbat használod, akkor visszafelé öregebbre (akár több hónappal, de azért nem a játék megjelenése előtti dátumra).
Aztán jöhet egyes DLL fileok törlése a játékmappából, ha van belőlük frissebb a system32-ben.ű
Végső esetleg Windows és játék újratelepítés a nulláról. Közben játék CD felület-ellenőrzés CRC hibákra, vagy fileok friss letöltése Origin-el.
-
Rexcor
őstag
10 percenként kidob a játék azzal hogy a program működése leállt. Nem értem mitől csinálja ezt. Lehet a proci órajele nem jó neki, de máshol teljesen stabil, avx-et használó játékokban is.
-
zolka95
őstag
válasz
Creative997 #3115 üzenetére
ha végigvitted a játékot csak akkor lehet gyűjtögetni ezeket a triggereket
valaki magyaráz is róla valamit, szerintem a 16-os alany, mert ezek animus hackek
csalást old fel ha megtalálod őketyoutube-on se találtam róla videót, hol lehetnek
egy párat már megtaláltam -
zolka95
őstag
multiplayerben mit jelent az a kis ikon a név mellett, ami egy háromszög és a csúcsainál gömbök vannak???
valamelyik sötét, valamelyik meg világos -
zolka95
őstag
válasz
Creative997 #3112 üzenetére
szerintem összekevered a csetreszekkel
nem kéri a triggereket, ezek csalást oldanak fel csak nem talál a többit, nem is értem hogy keressem -
zolka95
őstag
Valaki elmagyarázná mik azok a triggerek a játék végén?
a térképen volt bejelölve valami, de eltüntettem mindet
az iota triggert sikerült felvennem, egy csalást oldott fel
az összes csalásokat old fel? -
KingKress79
aktív tag
válasz
Creative997 #3107 üzenetére
Ennyi? En vmi bonyolultabbra szamitottam. Azert kosz.
-
Creative997
őstag
válasz
KingKress79 #3105 üzenetére
Több is van, azt hiszem 4. Megkeresed őket és bemész, onnantól a térkép jelöli
-
james001
veterán
Kb. a felénél járok az AC3 könyvnek (Árulás),és tuti hogy csak Haytham-ről fog szólni a könyv,Connor max csak a végén lesz,vagy csak meg lesz említve,mert eleve az egész könyv Haytham elbeszéléséből áll. Ezt csak azért írom mert nagy fail volt Connor-t a borítóra rakni... Lehet Haytham-ről nem találtak megfelelő képet?
Amúgy jó könyv,sokan nem szeretik az AC könyveket de nekem mind bejön. -
KingKress79
aktív tag
Hogyan tudom elerhetove tenni a hatarvideken levo boltot?
-
zolka95
őstag
deathmatchben hogy vegyem észre az üldözőmet???
nem ér semmit a suttogás, már messziről hallom és akárki lehet az
ha meg már egyszer láttam, hogy ki az, akkor mit csináljak?
menjek mögé és üssem le? -
Rendo84
senior tag
Kiderült, hogy az utolsó 2 mentés törlése után, a játék elindult.
-
Rendo84
senior tag
A mai napon elindítom a játékot, aztán indulás közben még kiléptem gyorsan a windowsba, hogy a hangerőt feltoljam még, mert elfelejtettem. Lépnék vissza Alt+ Tab-al és a játék nem töltődött be.
Ez után akár hányszor próbálkozom, mikor rákattintok az indító ikonjára, csak a feketeség látszik.
Újratelepítettem, de nagy meglepődésemre megint ugyan az a hiba. :S
Még a tűzfalat, a vírusírtót is letiltottam, és a C++-t is újratelepítettem, de ez sem jött be.
Valaki tudna segíteni, hogy mi okozza a beakadást, a bugot, vagy nem tudom mit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged