- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valty
aktív tag
válasz
DeathAdder #2196 üzenetére
Azt gondolom
, de az előző könyvekben is van némi plusz információ a játékokhoz képest
-
DeathAdder
veterán
válasz
#41635072 #2197 üzenetére
Nekem csak egy 7850 van, de akinek 5850, vagy 7950 van annak sem megy sokkal jobban.
Nem kell neki a legizmosabb vga.
Az a legnagyobb hátránya hogy nem támogat bizonyos dolgokat az amd driver amiket a konkurens igen (pl TXAA) és hogy 1 magon fut a játék, tehát minél nagyobb órajel kell neki és mivel egy magonisaz Intel a jobb, azért egy csúcs amd+amd-vel igen kellemes meglepetés tudja érni az embert. -
törölt tag
Ennyire optimalizálatlan lett a játék, hogy csúcshardverrel sem megy normálisan?
Pont ma rendeltem egy G645 procit, 7750-es VGA-t (és a többi kelléket) csak ehhez a játékhoz, de akkor ezek szerint el sem fog indulni?Manitou: Mert itten' i7;7850 és hasonló kombókkal panaszkodnak az emberek. Ebből azt szűrtem le, hogy egy nagyságrendekkel gyengébb HW-rel nem igazán futna a játék.
-
Manitou
veterán
válasz
DeathAdder #2193 üzenetére
Ennyire gáz ATI-val a játék?
Na mindegy íj.
Majd megcibálom vagy 4,5-re, annyit talán megy. -
Valty
aktív tag
Nah, végigtoltam én is
Szerintem a játék hangulata nagyon jó, de valami hiányzik belőle... talán az, hogy ez a rettentően sok mellékküldetés a főszál rovására megy, ami helyenként nagyon lapos. Van néhány érdekes fordulat (pl. a harmadik fejezet végén), de többségében a sztori nagyon egyszerű és kiszámítható.
Connor karaktere sok helyen rettentő idegesítő, nem tudom hogy jutott eszébe a készítőknek Altair és Ezio után ilyen karaktert csinálni. A Junós rész pedig nálam eléggé megölte a sztorit
Viszont a Desmondos szál odaver, főleg a vége, az nagyon kiverte a biztosítékot
Ma megrendeltem az AC3 könyvet, kíváncsi vagyok, mennyi pluszt tartalmaz a játékhoz képest.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Anonymus23 #2187 üzenetére
Csak az lehet a baj, hogy nem tanyáról veszem a cuccokat, hanem csak vadászok, más ötletem nincs, hogy másnak már a 8-ik szekvenciában volt hajós konvoja, nekem meg még a 10-ikben sincs
Megvettem a csetresz és láda térképeket az összeset, csak a tollak nincsnek begyűjtve, de annak nem sok értelmét látom ami összekötheti a kereskedelemmel, vagy rosszul tudom? Úgy tudom annak végső eredménye, egy Kaienháká öltözék vagy mia franc
-
Anonymus23
veterán
-
ToBeY
nagyúr
Miből lehet pénzt szerezni mert nem sok pénzem van jelenleg.
-
Anonymus23
veterán
válasz
DeathAdder #2186 üzenetére
Egy ideig vadászgattam én is, de amikor ráuntam, akkor a tanyáról vettem meg én is a főkönyvből, és azt adtam el. Jó pár hsz-el ezelőtt betettem egy képet a maxról, akkor kb egy hajós fuvarral 23000 fontot csináltam.
Én pl szinte egyetlen hajós küldetést sem csináltam meg előtte, mert először egy hajóm eltűnt, mikor rájöttem, hogy meg kell tisztítani a hajó útvonalát.
Mindenféle mellékküldetéseket, ládákat, tollakat, csetreszeket viszont összeszedtem. Az utolsó láda szívatott egy jó ideig, mire rájöttem, hogy ez ott van abban a kocsmában, ami Haythamék törzshelye volt.Őszintén nem emlékszem, hogy mikor is adta be a találmányok között a hajót, de ez még a közepén lehetett, mármint amikor elkezdhettem konvojozni.
-
_stick_
őstag
válasz
DeathAdder #2184 üzenetére
Akkor ott valami biztos, hogy kimaradt, én 9-nek az elején járok, de már van két hajóm, nem is bajlódok a vadászattal, ha van, folyamatosan csinálom a tanya küldiket és amit lehet onnan veszek meg. Pl egyik hajó 10 hódprém, másik 10 medveprém. Amint megjárták az utat megyek vissza és küldöm újra.
-
DeathAdder
veterán
Én már a 10-ik szekvenciában járok, nem győzöm küldözgetni a hülye konvojokat, darabontként pakolgatni fel rá a pl rókafarkakat... , készítem a tárgyakat, az összes melléküldetés megcsináltam, az összes ládát felnyitottam az egész térképen (miután megvettem a boltban a térképeket), az összes hajós küldetést megcsináltam, mégsincs még csak nyoma sem a hajós konvojnak
-
_stick_
őstag
Ti a dupla pisztolytokba hogyan tudtok fegyvert választani?
Betennék két dupla csövűt a tűzerő miatt, látszólag be is teszi, de amikor átmegyek egy másik városba, visszarakja az egyiknek a pitcairn pisztolyt.Azt mondjuk emésztem, hogy nem lehet ugyan az kétszer, de akkor had válasszak már másikat a pitcairn helyett...
-
headhunter86
senior tag
válasz
Lapajbacsi #2178 üzenetére
Pedig újra lehet az összeset.
#2175: Én a prológust és a sok átvezetőt nem sorolnám a negatívumok közé. Haytham épp hogy egy rohadt jó karakter lett. A sok átvezetőt pedig kifejezetten élveztem. Pont ezt szeretem az AC-kben.
-
zsolthee
senior tag
Halljátok! Minél többet játszok ezzel a játékkal, annál bosszantóbb az apróbb hibák
Emberek eltűnnek
-Ülök a padon és észrevesznek
-Vár fal mögül lőnek rám úgy, hogy nem is látnak
-Az egyik szőnyeg felgyújtásánál nem csinál semmit, nincs interakció
-A 10. szekvencia után még mindig képtelenség kinyitni a zárat gamepaddal
-Egyik zártörési próbálkozásnál az öregasszony folyton csak egy mondatot mormogott maga után, már nagyon idegesítő volt. Pláne, hogy ki sem akart nyílni a láda.
- Hol van nyílvesszőm, hol nincs. Pedig nem is használomNagyon várok már egy patch-et, remélhetőleg ezeket javítják.
Szeretek pl kézzel vagy rejtett pengével verekedni. Egy komolyabb tisztnél ezekkel esélyem sincs, még ha nem is ellentámadást (B+X) hanem lefegyverzést nyomok. (B+A)
Ez mitől van? Én csinálok valamit rosszul? Mert nagy ritkán sikerül, de hogy miért... -
fess
őstag
Bambi úgy megijedt,hogy csak a szelleme maradt a földön
Anonymus23: és az kb mikor elérhető? Megcsináltam a tanya küldiket,a hajósokat is,de egyelőre csak szárazföldi van. 8 szekvenciában járok -
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
Lapajbacsi #2175 üzenetére
Ja és nem lehet újrajátszani a korábbi fejezeteket... eddig nekem egyetlen egyet enged, ami a szimuláción kívül, a felhőkarcolós...
-
Anonymus23
veterán
Nincs olyan, hogy medvesziget, csak én neveztem el annak, ott van a térképen, jelöltem egy piros körrel a jobb felső sarokban, egy kisebb sziget ahol csak medvék vannak, ott lehet vadászni jókedvvel bőséggel.
Ettől jobban nem tudom elmagyarázni, próbáld meg értelmezni a sorokat és a térképet. -
Lapajbacsi
aktív tag
Szép a grafika, de nagyon sok a bug.. kb 20 óra játék után bug ill kellemetlenség lista:
- a szállítmányozós menüből nem lehet kilépni ha nem csinálsz benne semmit (csak ctr-alt-del módszerrel sikerült)
- ha "pontos" módban fosztasz ki egy hullát, akkor az egér lefagy, nem mozog, mindaddig amíg vagy nem lépsz ki a pontos módból vagy c-gombbal másik irányba tolod
- fegyvert használatba venni csak boltban lehet, másképp nem
- nincs inventory, holott egy rakás cuccot összeszed az ember, csak boltban eladásnál lehet kotorászni köztük
- régi fegyvert nem lehet eladni, hanem eltűnik
- grafikai bugok, a távolban levő hegyeket becsíkozza, a távoli tájak elképesztő primitíven, patternesen vannak megrajzolva, az első részben is szebb volt, 5 éve...
- irtózatosan kínzóan hosszú prológus mire a assasin lehetsz, ráadásul különféle idegesítően könnyű (tök értelmetlen), majd idegesítően nehéz (pl idióta barom bújkálások, lopódzások, amiknél kb 50x futottam neki mire meg tudtam úgy csinálni hogy ne vegyenek észre) küldetésekkel, abszolút nem ügyesség kérdése
- harc közben és néha mozgatás, ugrálás, futás közben is olyan beragadások, amik szabályosan megszivatnak, akadályoznak a játékban, olyannyira hogy nem ritkán emiatt "deszinkronizál"...
- elég gyakran egyáltalán nem azt csinálja a karakterünk amit szeretnénk
- túl sok átvezető videó
- nagyon nehezen és idegesítően "használható" bill-egér felállással az eszközválasztó menü
Ezzel együtt nem mondanám hogy rossz, és gondolom a patch-ek majd orvosolnak sok hibát. Bár sok grafikai hiba van, de összességében látványos, a közeli képek nagyon szépek és videok is gyönyörűen kidolgozottak. Mindenképpen jobb az első résznél, hogy leköt és nem monoton és unalmas annyira... Az első részt kb félig játszottam aztán meguntam...
-
fess
őstag
A hajós konvojjal a főkönyv segítségével küldhetem el a dolgokat?
-
Xerxész
őstag
Ez egy későbbi DLC lenne?
-
2csi
aktív tag
Hol van a medevesziget?
Azt a térképet nem tom alkalmazni. -
Algotis
addikt
válasz
headhunter86 #2168 üzenetére
Most már én nem tudom hogy mire gondolsz. A nyomda a körözés leállítására van. Akkor is látod, ha nem köröznek.
-
headhunter86
senior tag
válasz
Algotis #2164 üzenetére
Ha nem vagyok kőrözésen akkor is látom. Szerintem te másra gondolsz.
Itt a jobb oldalsó ikonra gondolok a térképen. Na azok mire jók. Volt már mikor volt benn valaki és lehetett vele beszélgetni, de nekem Bostonban folyamatosan ott van és nem lehet semmit se ott csinálni. [link]
-
Manitou
veterán
Dx9-es kártyával nem fut a game ugye? Valaki próbálta már?
-
Algotis
addikt
válasz
headhunter86 #2162 üzenetére
Ha 3 csillagos körözésed van az egyből eltünteti, ugyanúgy le kell fizetni a fószert.
Mert az utcán álló pasas csak 2 csillagot tüntet el.Ezért a jele is 3 csillag.
-
headhunter86
senior tag
Nekem még hiányzik 3 emberke. hogyan tudom őket pótolni? 94% a total Sync-em.
Tudom hogy teljes irányítás alá kellene raknom a területeket, de misszió nincs.A másik, hogy a nyomdák mire jók? Bemegyek, van benn egy fószer, de semmit nem lehet kezdeni vele.
-
minek?:S
őstag
válasz
DeathAdder #2148 üzenetére
Értem köszönöm
-
_stick_
őstag
A kúriában tudsz tárgyakat előállítani, amikhez receptek kellenek. Ezeket pl kincsesládákban találod. Tanya küldetéséket kell csinálnod, hogy magasabb szintűek legyenek a melósok. Én nem bajlódok a keresésükkel, megveszem a tanyáról, itt is minél nagyobb szintű a "boltos" annál több féle terményt tud eladni.
-
_stick_
őstag
válasz
Xerxész #2156 üzenetére
Közben youtube-on találtam a megoldást, el is felejtettem, hogy bóklászni kell. Azt hittem, hogy AC2-szerűen elég ha csak megtalálom. Hiányoltam is, hogy nincs a játékban egy masszív labirintus.
Viszont new yorkban még nem adta be a kezdő pontot, ahonnan el tudok indulni az alagút kereséssel. -
-
_stick_
őstag
Nem nagyon haladtam az alagút kereséssel, így google-hez fordultam, kiderült, hogy egy csomót már korábban megtaláltam, de nem aktívak, úgy mint az első, amit mintaként mutatott meg. Nálatok ez hogy jelentkezett?
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet megszerezni boston központ tárgyakat,mert még semmit nem találtam belőlük?!
-
Algotis
addikt
válasz
Bjørgersson #2151 üzenetére
Ezt nem lehet húzni sajnos. Viszont van mellette egy 6770.
-
törölt tag
Üdv!
A jelenlegi 3850-es kártyámmal meg sem próbálnám elindítani a játékot.
Ha az E6300@3150MHZ mellé vennék egy GTS450/6670 kaliberű kártyát, akkor szerintetek elfutna 1680*1050-es felbontáson közepes beállításokkal, vagy ez a proci már gyenge neki?Nem akarok sokat költeni a gépre, csak ez az egy játék érdekelne.
-
Algotis
addikt
válasz
Bjørgersson #2147 üzenetére
Szia!
Nekem i3-2100-am van, annyit tudok hogy Sandy Bridges.
Ezzel is jól menne?
Üdv. -
őstag
válasz
Bjørgersson #2145 üzenetére
i3-3220 szóval 3. gen, Ivy Bridge
-
őstag
válasz
Bjørgersson #2143 üzenetére
értem, köszönöm a válaszokat
-
Bjørgersson
félisten
-
őstag
válasz
Bjørgersson #2141 üzenetére
O.O 1magot.. talán 1 Pentium4 2.6GHz-esen is menne(+HT)?
-
őstag
Isten nagy game, szerintetek, menne normálisan i3+GTX460 mellett?
-
M@nH.
aktív tag
Sziasztok.
Épp most vittem végig a játékot és kicsit vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban, ugyan is sajnos elég sok buggal találkoztam. Nem tudom nektek mi a véleményetek erről, de nálam olyan dolgok megtörténtek, mint például (még a játék elején mikor ki kell szabadítani a foglyokat), hogy véletlen neki sprinteltem a fogolynak, meglöktem és kiszabadult és persze viccesen hatott, hogy a sétálgató őrt nem zavarta, hogy a fogoly ott áll és csak nézelődik. Vagy volt az a küldetés mikor Connor az apjával kiakarja csontozni Church-t és meg kellett szerezni az őr ruháját észrevétlenül. Gondoltam majd a háztetőről lenyilazom és el is van intézve. Erre mikor becélzom és lőni akarok hirtelen a víz fölé kerülök és beleesem
Ezután kimászás, vissza a tetőre és újra célzás és találat, de akkor is ez vicces azért.. Vagy volt, hogy véletlen egy fa (nem a mászható) tetejére ugrottam és elkezdtem pattogni a tetején és alig bírtam lejönni
Volt még pár dolog, de nem akarom itt mindet felsorolni. Viszont ami még kevésbé tetszett, hogy annyira röhejesen néz ki, hogy mikor bebújok a bokorba, az őr gyakorlatilag mellettem áll és nem vesz észre, vagy mikor a színházba végig kell mászni a karzaton. Nem hiszem el hogy senki sem szúrná ki, ha egy ember ott mászkálna. De ami a leggyatrább volt szerintem, az a securitysek bénázása a pisztolyokkal (amikor Desmond kiszabadítja az apját). Persze azért voltak pozitív tapasztalataim is. Például ez a fákon való rohangálás nagyon jó ötlet volt és jól is néz ki mikor végig ugrándozva követünk egy convoy-t. A harc közbeni modell mozgások is bővültek és látványosra sikerültek ami szintén jó pont. A hajócsaták is nagyon jól ellettek találva, szívesen mentem a tengerre csatázni. Persze ezeket is lehetne sorolni, mindenesetre jó volt végig játszani, de azért engem nagyon zavartak a bugok, épp ezért érzem úgy, hogy mintha a vártnál kicsit gyengébben sikerült volna a játék. Persze ez csak az én véleményem..
Jah igen a befejezés.. Hát nem erre számítottam -
Algotis
addikt
Sziasztok!
xboxon játszom a játékot, és lenne egy kérdésem.
Normális az, hogy ha távolabbról nézem a monitort akkor simábbnak tűnik a játék?
a játék 30 fps-re van limitálva, és elég akadósnak tűnik fél méterről.
ha kb. 1,5-2 méterről nézem akkor elég sima.
üdv. -
JamesHun
addikt
Ugyan eléggé off leszek de itt van csak élet ac témában
Tényleg nincs felirat ac1 ben vagy csak én nem találtam meg?
Megvettem az ubi akció keretében 990 ért de így kicsit nehézkes lesz a dolgok megértése -
Anonymus23
veterán
Hol van a sörfőzde Bostonban? Vissza kellene mennem Harold Ringhez, de persze sehol sem jelzi a térkép...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #2130 üzenetére
Ahogy az előző hozzászólást beírtam sikerült végre megnyúvasztani a kötélverőt, a lényege annyi volt, hogy az ott lévő hordókhoz kell csalni, és sorozni, és egy idő után Connor belevágja a hordóba, és akkor sebződik...
-
Anonymus23
veterán
Ez a rohadt kötélverő, komolyan mondom szétidegel.
Egyszerűen nem lehet egy ütést bevinni neki, és a palánknak, vagy korlátnak sem lehet nekiszorítani, mert mindig elmegy valamelyik oldalra, és annyira szar az irányítása Connornak, hogy még véletlenül sem arra megy, amerre én szeretném -
SzlobiG
félisten
Most kezdtem el úgy komolyabban tolni a gémet és hát egyre jobban bejön az erdőbe való mászkálás meg isten.
Nem szerettem az AC sorozatot idáig, de ez bejön.
-
Sianis
addikt
válasz
westcoastog #2121 üzenetére
Nekem elsőre sikerült bemákolni a bevetődést.
Sianis
-
westcoastog
veterán
válasz
Anonymus23 #2123 üzenetére
Akkor még nem jártam körbe eléggé.
(#2124) DeathAdder
Meglesem majd. -
Xerxész
őstag
9. szekvencia...elértem a játéknak azt a stádiumát, amikor már nagyon eluralkodott rajtam a fősztori alakulására vonatkozó kíváncsiságom.
SPOILER
Ahogy alakul Haytham és Connor viszonya a közös küldetések alatt, az egyre jobban kíváncsivá tesz...pl. olyan tekintetben is, hogy talán nem is Haytham lesz a fő templomos (hiába ő a nagymester), hanem Charles Lee.
SPOILER vége
-
ToBeY
nagyúr
Van egy olyan mellékküldetést,hogy készíts feljegyzéseket davenport tanya lakóiról.Itt pontosan mit kell csinálni?
-
DeathAdder
veterán
válasz
Nekem is ez volt dettó
nem haltam bele a zuhanásba, aztán rájöttem hogy a "szikla" másik felén sokkal könnyebben be lehet jutni
-
Anonymus23
veterán
válasz
Vagy leugrasz oda, vagy ahol ennek a barlangnak, amiben ez a cuccos van, van egy másik vége is
-
Anonymus23
veterán
válasz
Malibutomi #2119 üzenetére
Hosszan nyomod a T betűt, nem engeded el, majd bal oldalon, írja, hogy a bal egérgombbal oda rá kell kattintatni. Érdekes módon nekem csak akkor jön elő a térkép, ha a kis ikonra kattintok, ami a sematikus egérgombot mutatja.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Anonymus23 #2116 üzenetére
Ááá benéztem valami másnak, sry
Azt hittem a devenporttól északra van ezwestcoastog - ne arról. Ott a puma van ugye?
A másik felén próbálkozz (az alagútnak), ott csak le kell zuhanni a bejárathoz -
Malibutomi
nagyúr
Azt a térképet hogy hozom elő, ahol a megyéket kellene elfoglalni?
Egyszer előjött, tudtam is küldeni elvileg az egyik tanoncomat küldetésre oda, de akkor kiléptem belőle, és nem tudom hogy kellene előhozni. -
GALARDO
addikt
válasz
westcoastog #2117 üzenetére
Ügyesen.
Szépen le kell ereszkedni, jó sokáig anyáztam, míg meglett.
-
Anonymus23
veterán
válasz
DeathAdder #2112 üzenetére
Leginkább gyalog, vagy lóháton
-
-
válasz
Bjørgersson #2113 üzenetére
Hát megvan eredetiben, de gépem nincs hozzá.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Anonymus23 #2108 üzenetére
Hát oda meg hogy lehet eljutni?
-
DeathAdder
veterán
Nálam rejtett penge és a pusztakéz játszik, szerintem azok a legjobbak
Ja meg gyakran használom a Skorpiós kámóverhírt (kötélfullánk)meg esetleg nyílvesszőket. Lőfegyvereket nem szeretem mert sokat kell várni, hogy utántöltsön, ha tűzfegyver akkor meg inkább az ellenfél lefegyverzett és csőre töltött muskétáját használom
-
válasz
Bjørgersson #2109 üzenetére
Akkor most ugorjak a vonat elé?
-
2csi
aktív tag
Meg egy kérdés: Hol találok medvéket?
(Köszi) -
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik kardot kéne használnom? Melyik a legjobb?
Ja és van a pisztoly és van még valami aminek olyan mintha több csöve lenne. Az milyen? Érdemes megvenni?
Előre is köszi! -
válasz
Bjørgersson #2104 üzenetére
DLC mint Dalai Láma Content?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
headhunter86 #2103 üzenetére
Nagyszerű. Az a fontos, hogy a DLC-ket nyomassák orrba-szájba.
-
headhunter86
senior tag
válasz
Bjørgersson #2102 üzenetére
Arról nincs, de a VGA 2012-n már volt az első DLC trailere.
-
Bjørgersson
félisten
Még mindig semmi hír egy közeljövőbeli javításról?
-
headhunter86
senior tag
Végigvittem már a játékot. 92%-os lett a szinkronizálásom.
Viszont hiányzik még 3 assassinom. Hogyan tudom őket betoborozni? Már semmilyen misszió nincs a térképen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest