- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #1392 üzenetére
Itt mindent megtalálsz, bár magyarul még nem olyan bő az adatbázis, mint az angol változatában. Nem Wiki, hanem Wikia.
Sok háttérinfót is találsz majd karakterekről, helyszínekről, stb...SZERK.:
Ja, bocs, most esett le, hogy te a 3. részről beszéltél... Hát, az még majd eltart egy darabig, mire felkerülnek az adatok.
De komplett párbeszédeket nem fogsz találni, se a 3. részből, se a korábbiakból. Csak a történet van elég jól leírva. -
Zin
őstag
válasz
Wizard of Oz #1379 üzenetére
Melyik Tesco-ban annyi?Orszagossan?
-
Sonja
nagyúr
-
Croft-21
őstag
válasz
GALARDO #1389 üzenetére
Nincs benne kenu. Vélhetően elvetették ezt az ötletet, mivel nincs benne olyan széles folyó, ahol érdemes lenne kenut használni. Leginkább lóval közlekedek az erdőben, meg a fákon. De fákon se nagyon mert olyan messzire vannak egymástól a feladatok, hogy lóval a legcélszerűbb közlekedni.
-
DeathAdder
veterán
Valahol le tudnám követni újból az összes párbeszédet vagyis az egész sztorit?
Szeretnék bizonyos részeket újból elolvasni és értelmezni, mert nem minden világos teljesen egyből (magyarul, mert angolul nem értem)amúgy ez pc killer -
GALARDO
addikt
Srácok kenuzni lehet a játékban? Mert eddig nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan.
-
headhunter86
senior tag
válasz
DeathAdder #1387 üzenetére
Teljesen egyetértek. 50+ FPS a normális. Alatta húzza a képet, engem is zavar. Múltkor CS:GO-ban leesett valamiért 35-40-re az FPS-em a 150 helyett. Úgy éreztem mintha 15 lenne. Nagyon is érezni a különbséget.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Xerxész #1376 üzenetére
A 40+ t nem érzem, de ha folyamatosan 50-60 fps el játszik az ember és leesig mondjuk 35-re azt én is megérzem. Ez mostmár állandósult is, lehet én vagyok hülye, de engem már zavar ha 30 fps-el kell játszani, főleg akkor érezhető ha gyorsan mozogsz, vagy közbejöhet robbanás stb.. akkor tuti hogy lemegy 25 alá is.
Nem "folyík" úgy, vagy nem is tudom milyen jelző lenne erre a legmegfelelőbb. -
Sianis
addikt
válasz
Lehet lesz belőle 10 db, ami már a vezetők gyerekeinek félre is van téve.
Sianis
-
SzlobiG
félisten
válasz
Wizard of Oz #1384 üzenetére
Azért az elég jó ár.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Ezt honnan tudod?
(#1384) Wizard of Oz: Nálad már van új?
A honlapon még a régi van.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Gondolom a magyar nyelvű.
-
Wizard of Oz
aktív tag
válasz
FireKeeper #1380 üzenetére
Én is csodálom, de már a Brotherhoodot is 5990-ért adták megjelenéskor.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
hogy MI?
-
Wizard of Oz
aktív tag
A Tescoban 6990 forintos áron kezd az AC3
-
Xerxész
őstag
válasz
Anonymus23 #1375 üzenetére
Igen, csak ez relatív dolog... Ki mennyire igényesen játszik.
Van aki 40 FPS alatt már nyafog, holott ugyebár elvileg 30 FPS körül már tulajdonképpen folyamatos a kép, nincsen diavetítés.
Én ha az X2 2,8GHz, 4GB RAM, GT440-nel, max. 1280*720p valahogy ki tudom sajtolni a 25-30 körüli FPS-t a játékból, már boldog leszek.Egyébként valaki árulja már el...most őszintén, van valami különbség 40 és 60 FPS közt? Mert szerintem semmi, játék közben alig észrevehetően. Ez is folyamatos, az is.
-
Anonymus23
veterán
válasz
DeathAdder #1373 üzenetére
Nem hinném, hogy ennyire vastag lenne, máshol meg azt írják, hogy laptoppal is elfut.
Mindegy, Péntek este megtudjuk -
-
SzlobiG
félisten
válasz
Bjørgersson #1371 üzenetére
Nem tudod állítani csak DX11 van ezért nem fut XP-n már.
Vagy is a menübe nincs állítási lehetőség erre, lehet configba engedi a mókolást, de kétlem mert a DX11-es kód nem csak látványilag jobb hanem sebességben is.
Biztos el fog futni csak nyilván nem fullon.
-
Bjørgersson
félisten
-
SzlobiG
félisten
válasz
Bjørgersson #1369 üzenetére
Pedig igaz a 7000-es topikba többen is írják, hogy a városba ilyen 40fps-el megy csak.
Kipróbáltam én is 680-al elég jól megy majdhogy mindég fix 60fps, de tényleg nagyon kell neki a vga viszont nagyon szép a graf szal indokoltnak is tartom.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
DeathAdder #1368 üzenetére
Remélhetőleg nem!
Max Eyefinity-vel.
-
takessz
senior tag
Assasin's Creed 3 Gameplay [HD]egy kis gameplay remélem meghozza a kedvét aki még nem vette meg illetve töltötte le
-
james001
veterán
válasz
shaddam #1364 üzenetére
Egy Battlefield oldalon Assassin's Creed teszt?
Ja amúgy meg: Assassin's Creed 3: Ingyen második rész a PC verzió elővásárlóinak
-
shaddam
aktív tag
1 hétig emésztve a játékot írtam róla egy kicsit. Reményeim szerint spoilermentes annak is aki eddig barlangban élt
[link] -
Sonja
nagyúr
Assassin’s Creed III – brutális javítás érkezik jövő héten
Nem semmi lista.
-
Croft-21
őstag
válasz
polonic #1358 üzenetére
Elvileg a pc-s verzióban már lesz angol felirat is. A konzolosból kigyomlálták a fordítás során. Amúgy engem nem köt le most a multi annyira. Nekem most sokkal jobban tetszik a single.
james001: Ezen kívül csak a wolfpack az új mód. Ami coop módot takar és npc-kre kell vadászni a társaddal.
-
westcoastog
veterán
Megérte megvenni a könyvet, nem bírom lerakni.
-
Croft-21
őstag
válasz
james001 #1353 üzenetére
Mit nem értesz?
A domination kb olyan mint a korábbi részekben a Chest Capture. Csak itt annyi különbséggel, hogy nem ládák vannak, hanem területek, amiket el kell foglalni. Ha a te csapatod birtokolja az adott területet, akkor tudsz ölni és akkor tudod megvédeni az ellenséges csapattól. Ha viszont az ellenség birtokolja, akkor célpont vagy. Ha mondjuk Te elakarsz foglalni egy ellenséges területet, akkor meg kell közelíteni, majd meg kell várni, hogy az a kis kör teljesen befehéredjen. Ha viszont azt látod, hogy kezd visszaállni pirosra, akkor valaki az ellenséges csapatból megpróbálja visszafoglalni. Lényeg, hogy amelyik csapatnak van több területe, az győz.
Nemrég én is tettem fel róla videót -
james001
veterán
Nézegettem videókat a multiról,háát nekem nagyon kuszának tűnik egy két mód... Pl. a Dominaton. Csávó a videó közben még magyarázza mit hogy kell,de basszus már a negyedénél elvesztettem a fonalat
[link]
Sztem ezeket kihagyom -
Xerxész
őstag
válasz
Croft-21 #1351 üzenetére
Remélem, hogy "csak" ez miatt vagy csalódott, mert akkor annyira nem izgulok. Számomra mindegy, hogy Desmond túléli-e vagy sem.
Én a 2012. december 21-i események miatt izgulok...hogy azt szúrták el nagyon a játék végén. Itt várok nagy eseményt/fordulatot, és attól félek a legjobban, hogy ezt a részt kapkodták el...ahogy ugye te is írtad, hogy összecsapták. Vagy hogy valami oltári hülyeség az ezzel a dátummal összefüggő lezárása a játéknak. -
Xerxész
őstag
válasz
Croft-21 #1349 üzenetére
Pedig a Desmond szál volna a lényeg...hogy annak legyen jó befejezése. Mondjuk ha van WTF érzés, az jó, mert az tényleg eddig minden AC játék végén volt...csak kérdés, hogy jó vagy rossz értelmű WTF.
Jó lenne, ha akkora hatása lenne a végének, mint ami az ACII-nél volt. De többetek írása alapján a Desmond befejezés messze elmarad attól.#1348 Polonic
Ugyanígy vagyok én is. Nem kéne olvasni a topicot, már így is szerintem túl sokat tudok a végéről...annak ellenére, hogy semmi konkrétat nem tudok.Dehát az a bizonyos kíváncsiság, mint rossz emberi tulajdonság...
-
Croft-21
őstag
válasz
Xerxész #1347 üzenetére
Hát mit mondjak, vegyes érzéseim vannak a befejezéssel kapcsolatban. Sokat nem akarok róla beszélni. Az Ubisoftnak mindig sikerül úgy lezárni egy történetet, hogy utána egy nagy WTF érzés marad bennem. Kicsit összecsapottnak érzem a végét, legalábbis ami a Desmond szálat illeti.
Maga a játék az nagyon jó lett, mint ahogyan azt már megszokhattuk az eddigi AC részekben, de a hangulata miatt, nálam most is az AC2 és Brotherhood van az első helyen. -
polonic
félisten
Mondták még régebben, hogy az AC3-mal csak Desmond története lesz lezárva. Még simán lehet folytatni a sorozatot, mert óriási potenciál van még benne (a kiadó szerint legalább is).
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #1336 üzenetére
Ezt most elolvastam...de mostmár mindegy. Mondjuk nem olyan nagy spoiler...
Mi az, hogy kihagyták őket a végkifejletből?
A Wikián is fennvan, hogy a III. részben is szerepel Minerva, Junó és Jupiter is. Meg ha nem is játszottál vele, honnan tudod, hogy kimaradtak?
-
westcoastog
veterán
válasz
FireKeeper #1340 üzenetére
cdgalaxisnál 8990 de ott ha jól láttam ingyenes házhozszállítás van, én már berendeltem innen gameshopról.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
huskydog17 #1339 üzenetére
és amúgy mivel járok jobban, ha előrendelem? mmint azon kívül, hogy már a megjelenés napján meglesz
olcsóbb így? vagy jár valami extra? hol érdemes rendelni?
-
huskydog17
addikt
válasz
FireKeeper #1338 üzenetére
Nem, van még egy heted, a PC verzió november 22-én jelenik meg.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
huskydog17 #1337 üzenetére
egyre jobban érik bennem az előrendelés gondolata... még nem vagyok elkésve?
-
Xerxész
őstag
A próféta beszéljen belőled.
Templomos-nácik a szuperfegyver/szuperkatona kísérletezésekkel, titkos földalatti bunkerekben, soha nem látott bázisokon, küldetések a Sasfészekben, a Farkasveremben... De jó is lenne.De ha lehet hinni annak, amit mondanak, akkor ilyen pont nem lesz.
Ez sem baj...de akkor legyen egy AC játék az Első Civilizáció korában...az ember megszületésekor.
-
keIdor
titán
válasz
FireKeeper #1333 üzenetére
Lehet, akkor az egyik te voltál.
-
keIdor
titán
válasz
FireKeeper #1330 üzenetére
Hú, nálam ellenkező, csak Ázsiát ne!
Én francia forradalomnak örülnék, Párizzsal, vagy valami XX. századnak, a náci párt mondjuk lehetne valamiféle kiszakadt csoport a templomosok közül. Kis okkultizmus is lehetne benne Himmlerrel, kis Wolfenstein filling.
Bár az már lehet nem AC lenne, de én ilyeneket szeretnék. -
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #1330 üzenetére
Aztat nem tudom, mivel én PC-s vagyok, várom a 23-át.
Szóval nem tudom, mi van a stáblista után, de írták hogy van utána még meglepetés.Ez alapján rendes küldetés(ek) is van(nak) a kreditek után:
"Complete each of the epilogue missions unlocked after the credits roll." -
FireKeeper
nagyúr
-
Xerxész
őstag
Aki már végigvitte...
Ugye mindenki kivárta a hosszú-hosszú stáblista végét?Azt mondják, utána van még valami...
-
Bjørgersson
félisten
iPonon minden GTX 650 vagy afeletti nVidia mellé Assassin's Creed III-at adnak.
-
jobb ötlet híján felraktam a BH-t. (revelations 100%) és rájöttem, h ez valami ezsméletlen jó és hangulatos játék. pedig hogy odavoltam a revelations-ért. de asszem ez jobban tetszik. valami eszméletlen jó hangulata van az egésznek. rómának meg minden helyszíne nagyon passzol. szóval csatlakozom és
Brotherhood
-
Xerxész
őstag
válasz
james001 #1323 üzenetére
Akkor rosszak a forrásaid.
Semelyik hiteles filmes oldal nem ír ilyesmiről. A Comingsoon az egyik legnépszerűbb, ott szó sincs ilyesmiről, hogy már forogna.
A MovieWeb oldala is azt írja, hogy a megjelenés éve 2014.
Jövőre még csak forgatni fogják elkezdeni...amennyiben persze sikerül mindenben megállapodniuk a készítőknek.Magánblogoknak (ha ott olvastad) soha ne higgy.
-
Croft-21
őstag
A kis borítékos ikonnal jelölt feladatok, az a futár küldetések. Hogy vidd el a levelet A pontból B-be,
A Kidd's küldetések nekem is tetszenek, csak sok idő elmegy a csetreszek keresésével a falábúnak. Tegnap csináltam meg a szellem hajós részt a térkép darabkáért, ezek a részek kicsit visszaadják azt a feelinget, amit az előző részekben a katakombákban éreztem. Hangulatosak lettek. -
keIdor
titán
válasz
DeathAdder #1320 üzenetére
Ezeket sehol sem írtam.
Nálam a BH a legjobb, ahhoz köze sincs.
-
keIdor
titán
válasz
DeathAdder #1308 üzenetére
Filmek gyengék, ilyen 90 meg 120 perc nem elég jó történetre szvsz csak nagyon korlátozottan.
Sorozat akkor már.Más: Közben ma megint pozitívan csalódtam a játékban, vannak különleges helyszínek, csak nem nagyon csináltam Aquila-s küldetéseket... de így már határozottan fasza a játék. Az a befagyott hajó mennyire adta...
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #1314 üzenetére
Ja, még annyit a filmről, hogy az Ubisoftnak viszonylag nagy beleszólása lesz a munkálatokba, úgyhogy talán annyira nem fogják "elhalivúdiasítani'.
Egy Assassin's Creed Lineage szintet minimum elvárnék tőle.
-
válasz
DeathAdder #1292 üzenetére
a reneszánsz jelent meg először tehát én azt kezdtem el olvasni és tetszett. csak le van hagyva a desmond szál. szóval te csak ezio történetét kapod és nincs animus meg a többiek.
-
westcoastog
veterán
válasz
james001 #1303 üzenetére
Az korrekt ár, nekem még rájön a szállítás is, úgy + egy ezres.
Egyben érné meg megvennem,(#1304) Sonja
Régen volt már a kezemben könyv, merőben új élmény lenne nekem.
Ha pdf-ben le is lehet tölteni nem szedném le mert utálok gépen olvasni, kifolyik a szemem egy idő után. -
bigadam94
tag
válasz
Utóbbira talán nem is kell olyan sokat várni: LINK
Szerk.: látom, james001 már megelőzött a válasszal..
-
james001
veterán
válasz
Jövőre állítólag jön egy AC film,de egy teljesen új szereplővel lesz,tehát se Desmond se Ezio nem lesz benne.
Ja és amúgy már nemsoká kiadják a 3-nak is a könyv változatát,hozzánk február környékén jön -
Prof01
veterán
Valami hibába futhattam bele. Megcsináltam az összes futás és szállítói feladatot is, de a szinkronizáló sávban mégis azt írja a Szállítói feladatoknál, hogy 0% teljesítve.
A Szállítói feladatok a kis borítékos ikonnal jelzett feladatok, ugye? Mert olyan nincs már egy se egyik térképen se. Nem értem... -
keIdor
titán
válasz
DeathAdder #1288 üzenetére
Jók a könyvek, én barátnőmnek meg anyámnak adtam/vettem őket, hogy ha akartok még jó történetet olvasni, akkor itt van. (mert ők ugye nem játszanak).
Mindkettő azt mondta, hogy hát érezni, hogy játékból van, de jó.
De Desmond meg az Animus nincs benne, így azt külön magyarázni vagy mutatni kell majd. -
Sonja
nagyúr
válasz
westcoastog #1302 üzenetére
Én ebook olvasón (Kindle Touch) kezdtem el olvasni.
Mondjuk a 4. részt nem találtam (még).
-
james001
veterán
válasz
westcoastog #1302 üzenetére
Nekem 8-9 körül volt összesen,de én általában mindig a megjelenéskor kaptam meg őket.
-
james001
veterán
válasz
westcoastog #1297 üzenetére
Én kiolvastam mind a 4-et,a Reneszánszot kétszer is,sztem az sikerült a legjobban. Meg hogy őszinte legyek jobb is hogy kihagyták Desmond-ot,mert ha belekerült volna csak összekuszált volna mindent. És én olcsóbban meg tudtam őket szerezni,hála egyik ismerősömnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest