Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Egy kérdés:
Ti hogyan tudtátok megverni a matrózt? A haverjait simán kiütöm, de magát a matrózt még csak megütni sem tudom, mindent kivéd. Füstbomba kell hozzá vagy mi? -
Anonymus23
veterán
Lesz majd egy tanya küldetés, ahol is virágot kell szedned az egyik csávónak (Norris-Maurice), hogy el tudja kápráztatni a vadász csajt, akkor mutatja meg, hogy hol is kell felmenni oda, addig azt hiszem nem is aktív az oda való feljutás (ha jól rémlik 7-8 szekvenicánál adja majd be ezt a küldetést)
-
fess
őstag
válasz
DeathAdder #1850 üzenetére
ehhez hol is kell felmászni?
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Valaki játszik itt közületek xbox 360-on?
Aki igen, az kérem dobjon egy PÜ-t, lenne pár kérdésem.
Üdv. -
Croft-21
őstag
válasz
DeathAdder #1984 üzenetére
Recepteket a ládákban találhatsz szerte a városban meg a határvidéken.
-
polonic
félisten
válasz
DeathAdder #1993 üzenetére
Én nem találtam a boltban több releaset. Nekem mindegyik ugyanolyannak tűnik. . .
Tökéletesen működik a felhőbe mentés. Onnan bármikor elérhető az aktuális mentés.
-
JamesHun
addikt
válasz
towerpc #1988 üzenetére
keresd meg a mentés mappáját
nekem az eredeti revelation csinált ilyet, hogy indításkor nem a legfrisebb mentésemet hozta be valami miatt
ha megvan a mentés mappád akkor mentsd le az egészet és próbálj valamit trükközni azzal amiről azt érzed az a te mentésed és nem az "üres" mentés -
válasz
headhunter86 #1990 üzenetére
én sem bízom a véletlenre. vannak dvd-k amiken egy egy mentés van de olyan mentés hogy az megért egy dvd-t
-
headhunter86
senior tag
válasz
Kvelstadt #1989 üzenetére
Azt nem a win menti. Csak gondolom mentési eljárás nem ért a végére és sérült lett a fájl. Így a játék többé már nem képes újra beolvasni.
Én ezért szoktam ilyen esetek elkerülése végett kimentegetni magamnak az állásomat. Minden játékom mentéseit elteszem későbbre, ami nem cloudos.
-
towerpc
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám.
Kb. 40% nál jártam a játéknál, mikor egyszer csak kifagyott, és kiírta, hogy a játék működése leállt.
Újra indítanám a játékot, de a teljes mentésem elveszett.
(A játék nem eredeti)
Valaki esetleg tudna segíteni?
Előre is köszönöm! -
polonic
félisten
Az előzőkben lehetett bemenni egy szerverre valahogy.
Nem emlékszem pontosan. De biztos, hogy itt is lehet.Na akkor valami esti időpont vagy hétvége nekem jó. Mondjuk ez a hétvége pont nem.
Valamikor kipróbálhatjuk. -
DeathAdder
veterán
válasz
Croft-21 #1976 üzenetére
Oké, akkor próbálok még kisérletezni ezzel azzal
Recepteket viszont nem találtam a boltokban, azokat hogyan tudom beszerezni?
(#1977) Xerxész - fel lehet vinni csak oldalról próbálkozz
Én felvittem otthagytam, aztán később odacsaltam a vöröskabátosokat és felmentem a fegyverért , majd lecsaptam -
polonic
félisten
Multizni szoktatok?
Lehet, hogy kéne valami közös multizást csinálni.
-
polonic
félisten
válasz
FireKeeper #1978 üzenetére
Egyébként Desmonddal nagyon keveset kellett akciózgatni.
Arról is voltak hírek, hogy több időt lehet vele tölteni. Aztán mégsem.
-
válasz
mikrosuttii #1975 üzenetére
így fut neked a játék GT220-al meg E5200-zal? az nem rossz. nekem is olyan kártyám van viszont minden más kicsit erősebb szóval ez így nem is annyira vészes.
-
Xerxész
őstag
Hogy a francba kell muskétával magasból ölni?
Ha felmászok valahová, elejti a kezéből. A teapartinál vagyok és ott kell levegőből muskétázni, de nem tudok. Mászásnál mindig kiejti a kezéből.
Hogyan kell? -
Croft-21
őstag
válasz
DeathAdder #1974 üzenetére
Hát asszem nem attól függ, hogy hol tartasz a játékban, hanem hogy mennyit foglalkozol a kereskedéssel. Csináld meg a találmányokat, csinálj speciális tárgyakat stb és akkor megfogja adni. Ott lesz a hajós konvoj mellett a speciális tárgyak menüpontnál.
-
mikrosuttii
aktív tag
Saját G:[link]
-
DeathAdder
veterán
Kezdem azt hinni, hogy már soha nem jutok el a hajós konvojhoz
Mégis hogyan tudom lehetővé tenni ezt? 9-ik szekvenciában járok és még mindig csak a szárazföldi konvoj az elérhető -
jocek91
aktív tag
válasz
Anonymus23 #1972 üzenetére
Szerintem egérrel nem nehéz feltörni őket, a lényeg hogy lassan finoman kell csinálni. De ez is egy megoldás annak akit zavar.
-
Anonymus23
veterán
Aki nem szeret a ládazárak kinyitásával kínlódni, annak van egy megoldás: előtte fel kell szabadítani az adott területet és automatikusan megkapod a kulcsokat.
-
GALARDO
addikt
válasz
Anonymus23 #1946 üzenetére
Kipróbáltam, de nem történik semmi.
-
Croft-21
őstag
válasz
Anonymus23 #1966 üzenetére
A szíveket, meg húsokat stb simán add el a boltban a kereskedőnek, de azért nézd meg a főkönyvben a recepteket, hogy van e olyan tárgy, amihez kell valamelyik. A többit meg add el. Konvojon csak prémekkel érdemes kereskedni. Egyébként konvojon még arra is érdemes figyelni, hogy melyik kereskedőnek adod el az árút, 3 közül lehet választani. nyílván annak érdemes, aki a legtöbbet fizet
-
_stick_
őstag
válasz
Anonymus23 #1965 üzenetére
Épp most sikerült elkapnom, 6. próbálkozás után, már tudtam előre, hogy beugrik a völgybe és a nyom olvasás után egyből elé rohantam. Gyakorlatilag az ölembe ugrott, onnan sima ügy.
-
kisfer
aktív tag
válasz
A legkönnyebb úgy elkapni hogy mikor előjön akkor simán lődd le és akkor nem kell futkorászni utána.
A többi kérdésre én is várnám a választ.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Annyi segítséget kérnék, hogy a vadászatból/lopásból összeszedett cuccokra van amúgy szükség? Mint pl a Brotherhoodban, bizonyos boltos küldetésekhez szükség volt dolgokra.
Vagy amit nem konvojjal akarok értékesíteni, azt simán adjam el az egyik kereskedőnek?
Van már vagy 100 szarvasszívem meg minden ilyen nyalánkság -
Anonymus23
veterán
A hiúzt hogy lehet elkapni?
Mindig ugyanazon a menekülési útvonalon megy, de utolérni lehetetlen, illetve ha elébe akarok vágni, akkor meg azt mondja, hogy csökkentsem a távolságot, és utána meg, hogy nézzek be későbbja és még egy kérdés:
Hogy lehet Connor végtelen hátizsákjából átrakni a tanyára cuccokat? Pl gondolok itt húsra miegymásra...
Egyáltalán lehet, sehol sem találom ennek a módját.
Egy negatívum, hogy ha kereskedni akar az ember, akkor marha sok időt el kell vele pepecselni, nem hjinném, hogy ennek a játéknak ez volna a lényege, hogy ahhoz, hogy pl elindítsak egy szállítmányt, ahhoz 300x kell kattintani. -
polonic
félisten
válasz
Croft-21 #1963 üzenetére
Inkább SPOILER-be rakom
Amikor néztem az utolsó képsorokat, akkor én azt vártam, hogy majd én dönthessek és el is kezdtem dilemmázni, hogy na akkor most mi a fenét kéne.
(#1961) Xerxész
Mondhatni, hogy elvarrták a Desmond szálat. De maradtak még nyitva is. Juno és Minerva. Erre utaltak is még valamelyik interjúban régebben.
Éva DNS-éről nem esik szó. De a játékból kiderült már, hogy ők mik is voltak és miért menekültek.
Egyébként nem tudom eldönteni, hogy jó-e vagy rossz a vége. Csak a furcsa szó, amit tudok mondani rá.
-
Croft-21
őstag
válasz
polonic #1958 üzenetére
Sztem is fura lett a vége, csinálhattak volna hozzá két befejezést is, mint annó a PoP 2ben.
Pl. hogy ha mindent 100%ra megcsinálsz, akkor kapsz egy teljesen más befejezést. Én azért még reménykedem, hogy lesz hozzá valamilyen DLC, ami kicsit tovább viszi a Desmond szál végét.
zsolthee Igen, jó pár helyen van benne elírás. Pl a Bunker Hill-es résznél is azt írja, fuss végig a háztetőkön anélkül, hogy megsérülnél. Közbe meg nem az a lényeg, hogy a háztetőn menj, hanem hogy ne sérülj.
-
Xerxész
őstag
válasz
polonic #1958 üzenetére
És tényleg elvarrnak benne szinte minden korábban megbontott szálat?
Azt furcsállom, hogy Éváról, pontosabban Éva DNSéről nem esik szó ebben a részben. Clay Kaczmarek nagyon bizonygatta a Brotherhoodban, hogy igen fontos őt megtalálni.Tehát akkor valami olyasmi történik a végén, amire senki sem számít?
Az nem feltétlen jelent rosszat. Kivéve, ha valami elhalivúdiasított marhaságot találtak ki. Nagyon remélem, hogy a világvége részét a dolognak nem baltázzák el, akár bekövetkezik, akár nem.
-
nanorambo
őstag
-
janos666
nagyúr
Ehhez a játékhoz nincs valami olyasmi, mint a TESVAL volt a Skyrim-hez?
Valami, amitől nem azért ketyeg ~95%-on mind a 4 CPU mag, hogy a 4500Mhz-en járatott sandy bridge-en, hogy szaggasson a játék 65-80%-os GPU használat mellett? -
polonic
félisten
válasz
Xerxész #1957 üzenetére
Nem tudom, hogy lehetne anélkül bővebben.
De próbálkozom.
Én nem mondanám, hogy összecsapott volt. Meglepő volt, mert nem erre számítottam. Meg furcsa, hogy 5 játékon keresztül ívelő történetnek így lett vége.
Egyébként az nem tetszik, hogy a főszál nagyon is rövid. Szerintem a plusz dolgokt több játékidőt szolgáltatnak, mint az alapsztori.
-
Anonymus23
veterán
válasz
DeathAdder #1952 üzenetére
Kösz a segítséget, így már sikerült mindent megcsinálni, 100%-ra, bár a muskétás air assassination egy kicsit érdekes volt
-
DeathAdder
veterán
válasz
Anonymus23 #1951 üzenetére
Ugyanazt nyomod amivel védekezel és eldobja magától (most az az E, de én Shiftre állítottam jobban kézre esik és az E a sasnézet)
Nekem az hiányzik (vagy csak nem tudom), hogy amikor ugrok le a tetőről akkor a becsapódás tompítása érdekében lehet-e civil polgárra rávetni magunkat? Az úúgy szerettem mindig
-
polonic
félisten
Végigvittem a játékot.
Engem megdöbbentett a vége. Ott van az az érzés, hogy ennyi volt, vége van. Furcsa. -
zsolthee
senior tag
válasz
DeathAdder #1941 üzenetére
én is újrakezdtem a teadélutánt, hogy mondom hátha lőni vagy döfni kell vele.
Erre nem gondoltam volna.
Ha már fordítás: a tanyasi emberek szinkron szövege néha elég ízesre sikeredett, ha megfigyelted -
bandi0000
nagyúr
hali
Kérdés hogy hogy fut a játék nálatok? Nálam egy 3570k meg egy OC-s 1 Gb-os 5770 em van és 8 giga RAM om és minden legalacsonyabb beállításon van és akkor se annyira fajin ha felveszem akkor meg lassú és szaggat kicsit -
FireKeeper
nagyúr
válasz
na ezért fogom én angolul játszani a játékot
-
GALARDO
addikt
Srácok, a tanyasi ebereket, hogy lehet lejegyezni?
-
Xerxész
őstag
válasz
Kösz a tippet, pont előtte vagyok asszem, én már így fogom intézni az ügyet.
-
DeathAdder
veterán
Bostoni teadélután -> küldetésben "ölj muskétával".
Ez aztán a példaszerű magyar fordítás10 percig muskétával öltem , mire rájöttem, hogy a levegőből kell orvul ölni muskétával, csak ezt éppen elfelejtették lefordítani
-
JamesHun
addikt
Sziasztok
Ha szerzek egy ilyen ajándék kódot AC3 hoz akkor azt Ubiplaybe hogy tudom hozzáadni?
Vagy hogy tudom letölteni mint a FC3-at, amit utána már be tudtam regisztrálni ubiplay be -
Mr.White
senior tag
válasz
westcoastog #1938 üzenetére
hajajj, nézd meg a többi videóját ahol ő kommentálja a gameeket.na ott leértékelő!
itt még egész korrekt volt. -
westcoastog
veterán
Bemutatjuk: Assassin's Creed 3
Ez az otherworld-ös faszi eléggé leértékelően beszél a játékról, pár dologban tudnék vitatkozni vele.
Bár nekem hiányzik a ruha fejlesztése különböző páncélokkal, meg hogy az életerő visszatöltődik magától.. -
-
polonic
félisten
Kezdek közeledni a végéhez. Olyan érzésem van, hogy a történet eddigi alakulása nem érezteti azt, hogy Connor beleillik. Úgy értem a világ megmentése szálba. Vajon milyen lehet a vége így ezek után.
-
fess
őstag
Multiban a rangok(Halhatatlan,stb) azok miből adódnak? Nálam kisebb szintűeknek már van,de nekem még nincs semmi.Ez mitől van?
-
Na akkor van 2 db eladó AC3 kódom 3500 Ft /db ha valakit érdekel dobjon privit. Vagy banki utalással vagy személyes átvétel Tatán.
Csere is érdekel xboxos forza horizon -ra
Pc-s bf3 -ra -
JamesHun
addikt
3 ért lehet én is megvenném PC re
Bár Xboxon megvanmultihoz kell a 2-es lemez
-
daneel92
tag
üdv!
xboxon hogy van megoldva, hogy két lemezen van a játék? hol kell majd lemezt cserélni vagy hogy fog ez kinézni? -
fess
őstag
válasz
ImpersonatoR #1926 üzenetére
hardveraprón darabja 3k
-
asuspc96
senior tag
Helló!
Találtatok már valami javítást az fps-dropokra ?
Nekem lehet placebóm van vagy valami mesevilágban vagyok de ha az msi aftreburner-ben a manuális fan control-t bekapcsolom, akkor ad fps-t...ugyan ott voltam, kikapcsoltam leesett bekapcsoltam megnőtt mondom mijafax ?!
aztán máshol is kipróbáltam és tényleg...
Kérlek próbáljátok ki kíváncsi vagyok, hogy mennem kell-e a dokihoz -
JamesHun
addikt
válasz
ImpersonatoR #1926 üzenetére
3000 max a 2-ért
-
Udv van 2db ac3 kodom (egyik alaplaphoz masik a vidkarihoz jart) kb mennyi a realis amennyit lehetne erte kerni ha el akarom adni?
-
Anonymus23
veterán
-
DeathAdder
veterán
Nálam csak negyed óra volt (de annyi biztosan) és végül elfogytak, pedig egyre jobban biztos kezdtem lenni benne, hogy sosem fogynak már el
-
Zmej96
csendes tag
Ha cheat engine-el megnövelem a pénzem akkor az járhat, valamilyen következménnyel?
Gondolok itt kitiltásra meg hasonlókra. -
zsolthee
senior tag
válasz
DeathAdder #1920 üzenetére
Tegnap fél óráig henteltem őket, de nem fogytak el. Már untam és inkább elszaladtam.
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #1920 üzenetére
Elfogytaaaaaak?
Nem volt respawn? -
DeathAdder
veterán
Most komolyan szó szerint negyed óra öldöklődés után csak ennyi maradt?
Már kezdtem azt hinni, hogy egy újabb bug, de végül csak elfogytak.
És ami a legviccesebb az egészben, hogy ezek után egy rikkancsot (asszem 10 fontért) lefizettem és máris inkognitóba voltamKell egy kis akció a sok gyűjtögetés meg fáramászás után
Akkor ti nagyon nem vagytok bugosak én minden egyes játszás után minimum 10 ordító buggal találkozok. Ennek nagy része a vadonban történik.
-
ooooobi
senior tag
Nem találom, hol kell beállítani hogy milyen hangrendszert használok, én fülessel tolom, de valszeg valami 5.1 lehet beállítva mert a beszádhangokat csak nagyon halkan valahonnan a háttérből vízhangosan hallom és így elég zavaró. Szóval merre keressem ezt a beállítást, mert a hangoknál csak hangerőt találtam.
-
westcoastog
veterán
-
zsolthee
senior tag
Nekem csak egyszer volt egy kisebb bug amikor Bostonban körbevettek az egyenruhások.
Hirtelen rám rontottak és beszorultam egy sarokban. A karaktert nem is láttam, csak a felvillanó kis 3szöget. Egy párat gyorsan lecsaptam aztán nagy nehezen kikavarodtam. Szóval lehet, hogy nem is hibaként kell felfogni csak fura volt vakon kaszabolni. Huszonx százaléknál járok de szerencsére eddig semmi probléma nem volt. (kopp-kopp). Egyszer kilépéskor a uPlay állt le váratlanul, de következő indításnál update-elte magát. -
Croft-21
őstag
válasz
westcoastog #1914 üzenetére
Nekem nem volt semmi bajom vele boxon, inkább csak olyanok fordulnak elő, hogy lovaglás közben beakad a lovam és úgy kell leugrani a hátáról, mert még futva is gyorsabban haladok
Meg néha az npc-k beakadnak a házak falába, meg egyszer egy kutya is... Ja és múltkor beszorultam két szikla között a semmiben, úgy hadonászott össze vissza... Aztán újratöltés következett. -
JamesHun
addikt
válasz
westcoastog #1903 üzenetére
boldogítson, hogy xboxon fő küldi közben töltött volna de 5 perc után sem jött be a kövi része a főküldetésnek
-
Anonymus23
veterán
Ma nekem is érdekes dolgokat produkált, van benne egy pár bug:
Egy konvoj támadásnál maradt egy katona, amit a térkép jelzett, de nem volt sehol sem, mígnem rájöttem, hogy egy fa belsejében volt, lelőni nem lehetett, megpróbáltam megölni, de én is beleragadtam a fába, csak a kilépés segített.
Egy másik helyen kiestem a textúrából és elkezdett zuhanni.
Illetve nekem is volt egy fagyás...
Nem tökéletes a technika, de mindemellett eddig ez a 3 furcsaság volt, de maga a játék kárpótol.Nekem nagyon bejön ez a vadászgatás, nemrég írta ki, hogy benne vagyok a tökéletes vadászók (mármint nem sérül a zsákmány, késsel meg íjjal nyomatom csak) első 1%-ban,
Péntek este óta nyomom, amikor van rá időm napi 1-4 órát, de még csak most jutottam el Achilleshez.
1 dolog van, ami jelenleg nagyon nem tetszik nekem, ez a térképen a köd. Egyrészt a 2 szín a minitérképen nagyon közel van egymáshoz, és nem egyértelmű sokszor, hogy ott jártam-e már, és néha ki kell menni a nagy térképre, hogy lássam mi a helyzet, de ott meg csak az első 1 másodpercben egyértelmű számomra (színtévesztő vagyok), hogy mi van, utána elkezdi az animálást és megint vacak az egész.
Nem értem miért nem lehetett szinkron pontokkal megoldani ezt mint az előző részekben. -
Xerxész
őstag
válasz
Ez a hibaüzenet minek a következménye?
-
válasz
westcoastog #1908 üzenetére
az volt a legjobb mikor az Age of Empires 3 csinálta ezt. a dobozán meg Microsoft game studios logó. ha ez kifagy mit várjak bármi mástól..?
-
válasz
én ezt már majdnem minden eredeti játéknál láttam eredeti rendszerrel a háttérben szóval örömmel látom hogy win7-nél sem kell majd nélkülöznöm ezt a mindig váratlan de oly kellemes meglepetést..
-
Xerxész
őstag
Basszus, annyi a mellékküldetés, mint égen a csillag.
Ezer éve nem nyúltam a főküldetéshez.
Amikor parti erődöt kell az Aquilával megtámadni, az egy kicsit nehézkes...illetve maga a támadás nem az, de hogy mondjuk 50%nál kevesebb sérüléssel megúszd, az már kihívás. A parti ágyúk tudnak sérüléseket okozni...
-
westcoastog
veterán
Meglett az első:
Nem tudom az alt+tabozás nem tetszett neki most vagy mi lehet.. -
westcoastog
veterán
válasz
DeathAdder #1900 üzenetére
Tegnap már nekem is felfőtt agy agyvizem rajta, altf4 megoldotta.
-
JamesHun
addikt
válasz
DeathAdder #1894 üzenetére
lesz hajós konvoj és konvoj upgrade is meg bővítés
Tanyát csináljátok, de a főküldit is és lehet majd ott jó pár fontos dolgot csinálni a tanyákkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest