- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Anonymus23 #3390 üzenetére
Sokat elárul az, hogy anno az államvizsgára tanulás helyett a frissen kijött AC2-t toltam inkább végig, most meg 1 éve ülök a Unity-n úgy, hogy még nem vittem ki. Bár most kevesebb időm is van mint az egyetemen volt
-
válasz
Anonymus23 #3390 üzenetére
Nekem a 4 volt az utolsó amivel játszottam.
A 3 jó volt de nekem nem adta annyira ez az amerika hejszín.
A 4 tetszett nekem is a hajózás miatt de ott elèg is volt a játékból.
Majd idővel lehet játszom a többit is de csak kiváncsiságból. Az már elmult mikor várom és veszem az új részt.
Leraktam a bökőt mint Ezio a revelations-ba. -
válasz
Anonymus23 #3388 üzenetére
3. Részvétem.
-
csaba951
veterán
válasz
Anonymus23 #3385 üzenetére
1) Igen, minden benne van.
2) Ha eddig ráért, akkor most már várd meg amíg -75%-os akcióba teszik.
3) Ha Steam-en vásároltad meg az alapjátékot, akkor ott kell megvenned a SP-t is. -
válasz
Anonymus23 #3385 üzenetére
Nekem anno volt benne de én használtan vettem szal már felhasználták. De azt nem tudom mit tartalmazott.
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
Anonymus23 #2486 üzenetére
Dehogynem! (ami nem lenne baj, ha csupa szép és jó dolog lenne hasonló)
Sok minden más is hasonlít NAGYON... pl az elcseszett ocsmány, idegesítő és primitív térkép az idióta inventory és vásárlás (szintén csak a vásárlási menüben lehet használatba venni a fegyókat ami szabályos AGYHALÁL)... vagy jó néhány bug és további hülyeség, pl a checkpoint rendszer, ami össze vissza rakogat ide-oda és jó néhány hangeffekt illetve persze a sok-sok bug (irtózatos elfuserálások mind a grafika, textúra, renderelés és optimalizálás illetve hardverhajtás terén)... én már egyi deje BUGISOFT-nak hívom a céget...
Látható (pl ha végigszenveded az AC3 végén a fél órás stáblistát) hogy nagyüzemben mint egy csirkegyárban, rabszolgatömeggel, tömegtermelésre, időre, teljesítményre, mennyiségre és nem minőségre-igényességre mennek sajnos... manapság (és ez pont az FC3 map editorján látható szépen) ha kész engine, a fejlesztői környezet illetve az ilyen mapeditorok, akkor nem egy kunszt csinálni pályákat terepeket, a 8 éves unokahugom is röhögve megcsinálja... mégsincsenek jól kitesztelve, kiszűrve a bugok, mert sietnek rohannak, évente, sőt lassan fél évente (gondoljunk csak a Brotherhood-ra) kényszeresen, bizniszből tolják ki az új részeket és ez bizony a minőség rovására megy... de hát konzolos agyhalott kölykök világában mindegy is, mert kb 10 percig köti le egy ilyen és már lép, ki tölt másikat... sajnos aprópénzre lett váltva a számítógépjátékok világa is...Viszont ha már a Skyrim is szóbajött... hát khm,...innen onnan visszaköszönő dolgok vannak, persze lehet hogy véletlen. Pl az FC3 -ban szintlépésnél, kb mintha a Skyrim-ben lennénk, de a Witcher 2 -ből is fel-fel bukkannak motívumok mindkét új Bugisoft (vagy még Bugasoft is???) termékben... reméljük nem plagizálás, csak véletlen hasonlóság ill egybeesések...
-
janos666
nagyúr
válasz
Anonymus23 #2486 üzenetére
FC3-at még nem próbáltam. Most a Skyrim-et vettem elő a Dawnguard DLC-vel, és ott én is sikeresen ugrottam túl nagyokat. Mondjuk ott régen is sokszor mentem keresztül hegyen-völgyön úgy, hogy bekockáztattam az "egy kis, egy nagy, még egy kis esés" hegyről ereszkedés módszerét, nem ritkán sikertelenül, csak ott volt a quickload.
-
Đusty
addikt
válasz
Anonymus23 #2380 üzenetére
Köszi, akkor ezt elcseszték.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Anonymus23 #2363 üzenetére
Nem értem mi baj a térképpel (vagy csak a problémád nem értem).
Ahol jártál már ott láthatóak lesznek az "ösvények", vagy egy magaslati pont szinkronizálásakor nagyobb terület válik láthatóvá, de nem ez lehet a problémád, mert ezt úgyis felérted ésszel
Milyen animáció látszik a térképen? -
_stick_
őstag
válasz
Anonymus23 #2367 üzenetére
Tényleg rövid repülés volt, bár én inkább zuhanásnak hívnám.
Legalább is, ami nekem sikerült. -
Xerxész
őstag
válasz
Anonymus23 #2363 üzenetére
Mikor, hogy s hol lehet repülni sárkányrepülővel???
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Anonymus23 #2360 üzenetére
Nem tudsz véletlenül adni egy állat térképet,hogy tudjam milyen állatfajt kell keresnem?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Anonymus23 #2358 üzenetére
Az milyen állat ami egy tappancs és benne egy kérdőjel?
-
DeathAdder
veterán
válasz
Anonymus23 #2347 üzenetére
Én sem játszom már amióta végigvittem.
Az AC3 hangulatban engem nem igazán fogott meg, a szinkronszínészek viszont nagyot lendítettek a dolgon főleg a történet vége felé és Haytham is kiváló volt végig.Én most AC2-zök (
) , sokkal jobban élvezem még mindig és még mindig ott tartok, hogy képes vagyok leragadni előtte 3-4 órát is és akkor is csak azért, mert egyéb kötelezettségeim szabnak határt
De ne legyünk ennyire válogatósak. Igaza volt annak a magyar kommentelős YT videónak, hogy minden játék készítő aláírná, ha olyan élményt és látványt tudna megvalósítani saját játékában, mint amit AC3-ben a hajós küldetések nyújtanak minden mástól függetlenül. (bár nekem nem az ugrik be elsőnek, ha az AC3 neve felmerül, hanem Haytham angolos beszéde és kimagasló szinkronszínészi teljesítménye, vagy a vadászás a hatalmas vadonban
)
-
jocek91
aktív tag
válasz
Anonymus23 #2347 üzenetére
Mondjuk ki őszintén, ha nem akarnak annyira kész lenni most a karácsonyi szezonra vele és csiszolgatják még pár hónapot akkor egy valóban kész játékkal játszhattunk volna. Hasonlóak az élményeim az FC3-al is, bár egyenlőre ott nem találkoztam idegesítő bugokkal.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Anonymus23 #2343 üzenetére
De pl nyúl az minden területen megtalálható, akkor azt annyiszor kell levadászni?
-
DeathAdder
veterán
válasz
Anonymus23 #2343 üzenetére
A kötélverő után van mégegy hasonlóan nehéz ellenfél.
Ha ugyanúgy meglehet verni a kötélverőt mint annál a malomnál a következőt akkor rájöttem hogyan kell.
Space és Attack együttes nyomásával verni kezdi, majd a földre is kényszeríti az ellenfelet.Szerintem ez a kötélverőnél is bevált módszer lehet, egyébként én úgy vertem meg mielőtt rájöttem volna erre a figurára, hogy nekiszorítottam annak az álványnak (már nem emlékszem mi volt az) és átrúgtam rajta oda-vissza
-
2csi
aktív tag
válasz
Anonymus23 #2309 üzenetére
köszi
-
2csi
aktív tag
válasz
Anonymus23 #2307 üzenetére
Belebújik és utána?
Pénz lesz benne? -
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
Anonymus23 #2301 üzenetére
Örülök hogy levágtad mi a pálya...
Az első konvolyt elküldtem én is, de már akkor sem hagyott kilépni és csak a ctr-alt-del segített... -
válasz
Anonymus23 #2238 üzenetére
Köszi, akkor a helyes változattal lesz a probléma. A kupon egy GTX 650-hez volt, lekapartam, nVidia oldalán bepötyögtem, megkaptam az Uplay kódot, amit fel is telepítettem. Az áruházban viszont Deluxe van és Special (ami tartalmazza az AC2-t). Kötve hiszem, hogy bármiféle extra változatra jogosítana a kupon (amin kiadásra utaló infó nincs), mezei változat meg nincs. Kipróbáltam egyébként mindkét változattal, ha beírom a kódot, szimplán eltűnik és kész, semmi sem változik, nem nullázódik az ára. Tovább kéne menni és megadni a fizetési adataimat? Nem lenne vicces, ha lehúznák a számlámról az 50€-t.
Mindegy, írtam az Ubisoftnak. Meg kell dolgozni ezért az ingyen AC3-ért...
-
2csi
aktív tag
válasz
Anonymus23 #2176 üzenetére
Köszi Anonymus23 és Deathadder!
-
DeathAdder
veterán
válasz
Anonymus23 #2187 üzenetére
Csak az lehet a baj, hogy nem tanyáról veszem a cuccokat, hanem csak vadászok, más ötletem nincs, hogy másnak már a 8-ik szekvenciában volt hajós konvoja, nekem meg még a 10-ikben sincs
Megvettem a csetresz és láda térképeket az összeset, csak a tollak nincsnek begyűjtve, de annak nem sok értelmét látom ami összekötheti a kereskedelemmel, vagy rosszul tudom? Úgy tudom annak végső eredménye, egy Kaienháká öltözék vagy mia franc
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #2130 üzenetére
Ahogy az előző hozzászólást beírtam sikerült végre megnyúvasztani a kötélverőt, a lényege annyi volt, hogy az ott lévő hordókhoz kell csalni, és sorozni, és egy idő után Connor belevágja a hordóba, és akkor sebződik...
-
westcoastog
veterán
válasz
Anonymus23 #2123 üzenetére
Akkor még nem jártam körbe eléggé.
(#2124) DeathAdder
Meglesem majd. -
DeathAdder
veterán
válasz
Anonymus23 #2116 üzenetére
Ááá benéztem valami másnak, sry
Azt hittem a devenporttól északra van ezwestcoastog - ne arról. Ott a puma van ugye?
A másik felén próbálkozz (az alagútnak), ott csak le kell zuhanni a bejárathoz -
DeathAdder
veterán
válasz
Anonymus23 #2108 üzenetére
Hát oda meg hogy lehet eljutni?
-
Riwee
csendes tag
válasz
Anonymus23 #2094 üzenetére
Ahol a fickók álldogálnak, attól nem messze van egy korlát. Tartsd annak a közelében és akkor átrúgod, így csökkentve az életét, vagy nekinyomod és akkor szabadon ütheted egy ideig.
-
Xerxész
őstag
válasz
Anonymus23 #2013 üzenetére
A hajós részek a legjobbak benne. Annyira hatásos, hogy azt el nem lehet mondani.
Főleg, amikor nagy vihar van a tengeren, hajónagyságú vagy még annál is nagyobb hullámokkal, és amikor lőnél, az ellenhajók el-eltűnnek a hullámok mögött.
Faltörőkosozni is imádok, csak nehéz eltalálni a hajókat vele.Amúgy...már nem is tudom, ki írta, de az tényleg igaz, hogy maga a főszál az rövid (bár még csak a felénél vagyok a sztoriban). Egy-egy szekvencia áll mondjuk átlag 4 küldetésből, amiket nagyon hamar meg lehet csinálni. A küldetésekben a párbeszédek rövidek, helyenként bizony elég üresek is, így még az átvezetők is rövidek.
Én is azt érzem, hogy a történet ráment az újításokra. Újdonságból van bőven, mellékküldetésből van bőven, látványból van bőven. Mintha ez lett volna az elsődleges cél, nem is a történet. Azt lehet érezni, mintha minden egyes főküldetés le lenne kurtítva...megszakítják a párbeszédet és már indul is a játék...mint a vágó, aki egy 2 és fél órás mozifilmet bele akar sűríteni másfél órába.Félreértés ne essék, nem szidom a játékot, mert minden nagyon jó benne. Csak már nem olyan tartalmas a főszál.
SZERK.:
Még egy kérdés a történettel kapcsolatban... Mindenféle spoileres válasz nélkül, csak egy igen vagy nem elég lesz.
A szabadkőművesek megjelennek valamilyen formában a játékban? -
polonic
félisten
válasz
Anonymus23 #2013 üzenetére
Az egy hajós küldetés volt, ha jól emlékszem.
Nem az útvonalakon helyezkedett el (szaggatott csíkok), hanem csak úgy valahol a térképen.Egyébként redeemelted a bónusz tartalom kódját az extrák menüben?
-
Croft-21
őstag
válasz
Anonymus23 #2000 üzenetére
Én is szenvedtem vele, de aztán tök véletlenül hozzá vágtam egy hordóhoz. Az meg darabokra tört.
Meg előtte egy párszor a kötél fullánkkal a földre rántottam és azzal is csökkent az életereje. -
jocek91
aktív tag
válasz
Anonymus23 #1972 üzenetére
Szerintem egérrel nem nehéz feltörni őket, a lényeg hogy lassan finoman kell csinálni. De ez is egy megoldás annak akit zavar.
-
GALARDO
addikt
válasz
Anonymus23 #1946 üzenetére
Kipróbáltam, de nem történik semmi.
-
Croft-21
őstag
válasz
Anonymus23 #1966 üzenetére
A szíveket, meg húsokat stb simán add el a boltban a kereskedőnek, de azért nézd meg a főkönyvben a recepteket, hogy van e olyan tárgy, amihez kell valamelyik. A többit meg add el. Konvojon csak prémekkel érdemes kereskedni. Egyébként konvojon még arra is érdemes figyelni, hogy melyik kereskedőnek adod el az árút, 3 közül lehet választani. nyílván annak érdemes, aki a legtöbbet fizet
-
_stick_
őstag
válasz
Anonymus23 #1965 üzenetére
Épp most sikerült elkapnom, 6. próbálkozás után, már tudtam előre, hogy beugrik a völgybe és a nyom olvasás után egyből elé rohantam. Gyakorlatilag az ölembe ugrott, onnan sima ügy.
-
kisfer
aktív tag
válasz
A legkönnyebb úgy elkapni hogy mikor előjön akkor simán lődd le és akkor nem kell futkorászni utána.
A többi kérdésre én is várnám a választ.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Annyi segítséget kérnék, hogy a vadászatból/lopásból összeszedett cuccokra van amúgy szükség? Mint pl a Brotherhoodban, bizonyos boltos küldetésekhez szükség volt dolgokra.
Vagy amit nem konvojjal akarok értékesíteni, azt simán adjam el az egyik kereskedőnek?
Van már vagy 100 szarvasszívem meg minden ilyen nyalánkság -
DeathAdder
veterán
válasz
Anonymus23 #1951 üzenetére
Ugyanazt nyomod amivel védekezel és eldobja magától (most az az E, de én Shiftre állítottam jobban kézre esik és az E a sasnézet)
Nekem az hiányzik (vagy csak nem tudom), hogy amikor ugrok le a tetőről akkor a becsapódás tompítása érdekében lehet-e civil polgárra rávetni magunkat? Az úúgy szerettem mindig
-
Croft-21
őstag
válasz
Anonymus23 #1875 üzenetére
A kisebb állatokat fölösleges levadászni. Árkülönbségről nem nagyon tudok, max annyiról, hogy ha hajós konvojon adod el a prémeket, akkor több pénzt kapsz értük. Boltbna nem érdemes eladni. A lényeg, hogy inkább medveprémmel kereskedj, meg esetleg farkasprémmel, mondjuk a jávorszarvabőr se rossz. Én mindig a főkönyvböl veszem őket 10esével és jó pénzért eladom őket a hajós konvojon. Néha nincs szívem leöldösni az állatokat az erdőben, még ha játék akkor se
Egy videóban még olyat is láttam, hogy egy recept alapján nyerget is lehet csinálni és azt is jó pénzért eladni. -
tomi_mod
aktív tag
válasz
Anonymus23 #1875 üzenetére
Vannak liberation küldetések, valamint erődök a városok szélein amik befolyásolják az árat. Tulajdonképpen vámot szednek a cuccaidért, így ha semlegesíted az erődöket stb. stb. akkor ezt az adót tudod csökkenteni, nullázni maximalizálva a profitodat.
A prémeket én utaztatom, a többit pedig egyben eladom egy kereskedőnél.
-
Croft-21
őstag
válasz
Anonymus23 #1719 üzenetére
A kalendárium lapokat onnantól adja be, hogy mikor Haytham-el mész és mondja az a fickó talán Benjamin Frenklin, hogy kirabolták és ha van időd szedd össze a hiányzó kalendárium lapokat. Én igazából csak onnantól kezdtem el gyűjtögetni őket, mikor bemegyünk Achilles-el a városba.
-
gainwardgs
veterán
válasz
Anonymus23 #1554 üzenetére
310.61 béta nálam 59 alá le sem esik, röcögés megszűnt
Minden fullon, full hd.
5870-re NV driver, azt hogy hoztad össze
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #1554 üzenetére
Felvettem mindent a legmagasabbra, az eredmény 45-50 FPS, és plusz 100W fogyasztás
Visszavettem az élsimítást középre, és visszaállt az FPS 55-60-ra és a fogyasztás is csak kb 20-25W-ot emelkedett az alaphoz képest (250W). -
westcoastog
veterán
válasz
Anonymus23 #1536 üzenetére
Mindenféle kártyával működik.
-
westcoastog
veterán
válasz
Anonymus23 #1523 üzenetére
Msi afterburner
Settingsben be kell állítani hogy mit szeretnél kiíratni a képernyőre. -
nimfas
addikt
válasz
Anonymus23 #1518 üzenetére
Igen, ez nekem is feltűnt... elcseszték na :-)
sokan írták, hogy AMD-n nem fut túl fényesen (remélhetőleg egy patch javítja...).... kíváncsi leszek az enyémre... Core2Duo 2,66, Nvidia 560Ti, 8GB Ram
Most telepítem...
-
Sonja
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1508 üzenetére
Kicsomagolod az összes file-t és mappát a d3d9.dll és d3d9.fx file-on kívül (mert az nem kell ide) a játék mappájába, ahol az indító .exe van, és kész. Automatikusan aktiválódik, amikor elindítod a játékot.
-
Zin
őstag
válasz
Anonymus23 #1418 üzenetére
660ti-nek felel meg.Minimalis lemaradás.Azert 580 egy brutál joszág volt és az is,nemsokkal veri a 660ti-t
-
Xerxész
őstag
válasz
Anonymus23 #1375 üzenetére
Igen, csak ez relatív dolog... Ki mennyire igényesen játszik.
Van aki 40 FPS alatt már nyafog, holott ugyebár elvileg 30 FPS körül már tulajdonképpen folyamatos a kép, nincsen diavetítés.
Én ha az X2 2,8GHz, 4GB RAM, GT440-nel, max. 1280*720p valahogy ki tudom sajtolni a 25-30 körüli FPS-t a játékból, már boldog leszek.Egyébként valaki árulja már el...most őszintén, van valami különbség 40 és 60 FPS közt? Mert szerintem semmi, játék közben alig észrevehetően. Ez is folyamatos, az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged