- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
igen tapasztalom, hogy nem mindig megy a feloldás..
procim tuti oldható, előző lapomban (Giga 770UD3 rev2) nyílott mind 2 plusz mag, de csak 3-al volt stabilde ebben a 970 extreme 3-ban nem is indul újra, csak egy idő múlva a boot guard szerint sokszor sikertelenül indult a rendszer, és mindent vissza tesz alapra
-
HANDO88
senior tag
1.3125 feszt kap. Annyira engem sem érdekel,csak érdekesnek találtam hogy bios frissítés után nem jók ugyanazok a beállítások. Az előbb csináltam egy memória sebesség mérést az AIDA-val. 1600 mhz-en mennek a ramok és automatán 9-11-11-29 CR2-re lőtte be. A régi bios-ba mintha más lett volna. Létezik? A ramokat nem szoktam piszkálni csak 1600-ra állítom.Mint mondtam nem vagyok egy tuning mester.
-
HANDO88
senior tag
Annyira nem zavar.Eddig nem is nagyon nézegettem,csak most tűnt fel mert van egy kis gondom. A procim X4 B55,eddig minden gond nélkül ment ezen a feszen 3600 mhz-et. Prime95 alatt is oké volt. Történt egy bios frissítés és nem birom belőni hiába adok neki még feszt.Csak az alap 3200 mhz-n megy normálisan.Egy új video kártya került még a gépbe \ATI 7850\ ,de gondolom ez nem befolyásol semmit.
-
bozont
veterán
Nekem is, szerintem csak az időzítésekkel van probléma. Nekem alapból az 1333MHz-hez tartózókat tölti be és mikor beállítottam a gyári értékekre (1600MHz 9-9-9-24), újraindítás után csak a fekete képernyő fogadott. Utána néztem a többi időzítést, akkor láttam hogy túl alacsonyak. Mondtam neki hogy a Profile1 beállításokat (ez az 1600MHz-hez tartózó időzítések) töltse be, ne a normált és azóta már tökéletesen működik.
Vagy csak kevés a feszültség hozzá, van amikor nem elég az 1,6v és inkább 1,65-1,675 kell.(#2150) Altair77
Az a lényeg. Kár hogy egy antituning lapot sikerült éppen kifogni, de ilyen ez az ipar. Nekem szerencsére jól bírja a tuningot, megnéznék egy FX8120-at mit tud benne, ezek a 6100-asok kevésbé tuningosak a topic alapján. -
and1ao
őstag
Milyen prockó megy majd bele sőt a jobb kérdés inkább az hogy milyen hűtés mert az Ex 3 elég keskeny a Vengeancok pedig elég magas (méretbeli legalábbis némelyik) kittek először én meglesegetném hogyan fér a hűtés és a modulok.
Skimaster: kompatibilitási listában csak azok a ramok szerepelnek amivel tesztelték a lapot.
Az én ajánlatom kép csalóka nem ez a borda van rajta hanem Genesis persze csak akkor ha méretes procihűtőd van.
norbi0604 kolléga által linkelt is low profil nem is figyeltem
-
norbi0604
aktív tag
Ha nekem kellene most ramot venni, én ezt venném, adok egy tippet: D
http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/1535_corsair_ddr3_1600mhz_8gb_vengeance_lp_kit_cml8gx3m2a1600c9w/
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch
- Lexus, Toyota topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest