- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- VR topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
razorbenke92 #18963 üzenetére
Ez jónak tűnik, megnézem majd, hogy a qnap nas-ra fel tudom e tenni ezt.
-
Speeedfire
félisten
válasz
its_grandpa #18960 üzenetére
gondolom a soros porton keresztül mert a nanónak nincs más.
Igen, usb-n keresztül küldöm az infót.
I2C kijelzőhöz a nano A4,A5 lábai kellenek, ha ezek szabadok, szerintem megoldható.
Szabadok, külön külön megy is mindegyik.Viszont a python nem tudta megnyitni a portot, ha az arduino ide nyitva volt. Emiatt a kérdés, hogy bírja-e a nano a terhelést, meg tudok e 2 sw-el is kommunikálni vele.
Aryes: Igen, ez már működik is évek óta. Viszont qnap nas-ra költöztem, és mivel van egy feles 2004 lcd gondoltam kiírtok vele pár fontosabb infót. Az új kód nem egy nagy valami [link] Ez meg a python script ami a gépen futna egy konténeren belül.
Ja, de akkor lehet az lesz 1-1 arduino nano, van is itthon több, és akkor külön az lcd miatt, meg külön egy a ledek miatt.
Igazából szeretek ilyennel szenvedni, csak tényleg úgy látom hogy 1 portot nem tud 2 sw használni. Legalább win alatt nem, lehet linux konténer alatt máshogy van már. -
Speeedfire
félisten
Hi,
van egy arduiono nanom. Jelenleg fut rajta egy ambientlight, amit a hyperion hajt. Akarok mellé egy lcd kijelzőt, amire én a gépről python-on keresztül adatokat küldök.
Jól sejtem, hogy nem fogom tudni megoldani, hogy 2 sw is ugyan arra a portra írjon? Használjak inkább 2 nano-t erre? -
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
egyik projekthez ezt ajánlották: YwRobot LCMI602 IIC V1
Ennek mi a kiváltója pl innen? Vagy mire keressek? Sima 2x16-os kijelző? Innen mit lehetne helyette rendelni? [link]
Bár a fotókon inkább 4x20-asnak tűnik. -
Speeedfire
félisten
válasz
Janos250 #4993 üzenetére
Jelenleg a nano van használatban, ott még táp sincs, csak az usb kábel.
Próbáltam már kevesebb leddel is, de akkor se ment.
Ezzel az analizátorral mit lehet kezdeni?
Létezik valami mód arra, hogy logoljam, hogy mit küld a led-ek felé? Lehet, hogy a ledek nem is jók, emiatt nem világítanak. Bár volt, hogy volt valami, de full randomra világított akkor az uno-val.
-
Speeedfire
félisten
Lehet, hogy "előre lépés" van. Mivel volt itthon nano-m pár darab, gondoltam jó lesz majd az is. A projekt ez lenne. Ez pedig a kód amit felnyomtam a nano-ra.
Viszont most se akart menni a dolog, elkezdtem tapizni és a kábeleket mozgatni rajta, akkor vettem észre, hogy az egyik tranyó forró, méghozzá a hátlapon lévő ams fesz. stab.
Kérdés, hogy ez mitől lehet? Nem akarok ezt is megsütni.
A bekötése: -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #4975 üzenetére
Na jó, úgy néz ki, hogy win7 se ismeri fel. Annyi a különbség, hogy itt még meg sem jeleníti az eszközkezelőben. Csak aida írja, hogy ismeretlen eszköz. Kuka lett belőle, csak nem tudom, hogy miért meg hogyan.
-
Speeedfire
félisten
Próbáltam másik kábellel, ugyan az volt.
Kikapcsoltam a gépet teljesen. Ki is húztam a kábelt. Próbáltam másik porton is, ott se volt jó. Minden led világít, legalábbis mind a kettő ami van rajta. Másik gépen nem tudtam kipróbálni még, holnap elviszem melóhelyre, háta ott többre jutok.
Viszont lehet, hogy én bánéztam el a dolgot, mert első pillanattól kezdve adaptert használok, ami 12V-os.
Bár a hivatalos oldal meg 7-12V-ot ír.
Lehet, hogy ki lett sütve rajta valami és emiatt nem ismeri fel a windows. -
Speeedfire
félisten
Beteszem ide is, lehet, hogy hw hiba és nem win. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- Robogó, kismotor
- Metal topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest