- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Teasüti #9093 üzenetére
Jaa értelek már, akkor 3 db ESP32 kellene
viszont ez így már jónak kellene legyen, csak nagy helyet foglalna el a panelen.
Akkor ezért nem nagyon találok Wifi+Bluetooth példákat, mert nem nagyon megy együtt a kettő
. Akkor ez is kilőve
pedig szép és jó lenne ,ha menne együtt. Kezdem érezni az ESP korlátokat, pedig olyan jól hangzik, hogy mennyi mindent tud, viszont nagyon sok esetben ott van egy képzeletbeli vagy valóságos apró betűs rész, hogy "kivétel ebben és ebben az esetben nem tudja".
ESNow esetén egyik eszköz STA másik AP módban van. Az STA esetemben a külső ESP lenne, ami alszik és 15 percenként felébred, adatot küld AP, benti ESP-nek majd visszaalszik. A router mint AP eszköz, arra csak az STA eszköz tudna csatlakozni, de ő meg egyszerre két helyre nem képes vagy a "szerverre" vagy a routerre csatlakozik. Legalábbis kommentek alapján, illetve próbálkozásaim alatt erre jutottam, hogy ez lehet az oka. Egy példát találtam, ahol MQTT szervernek küld adatot egy ESPnow eszköz. Lehet, hogy csak Channel 1-en működik ? A routerem 2-es csatornán kommunikál. Megnézem majd mi van, ha átteszem azt is 1-re. Igaz tesztelni NTP klienssel tudom csak, amúgy is az lenne a lényeges nekem.
Ahogy nézem akármilyen vezeték nélküli eszközt választanék, nem úszom meg olcsón, akár RF, BT vagy egy 3. ESP32 is legyen az. Lehet jobban járnék az RTC modullal.
(Vicces mert az elején úgy indultam el, hogy valami összetettebb feladatot szeretnék, ne végezzek vele 2 hét alatt. Erre jött ez a hőmérő-óra projekt, gondolván nincs más jó lesz ez, nem baj ha hamar végzek vele. Erre....a legegyszerűbb dolgok tartanak legtovábbPersze nem haszontalan amiket próbáltam, azokat is jobban ismerem legalább most már, de nem számítottam rá, hogy ennyi fejtörést okoz 2 ESP32 közötti kommunikáció.)
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged