-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
Janos250 #7769 üzenetére
Hello,
Eagle-ben terveztem, most KiCad re szeretnék átnyergelni. Anno 5 Usd rendeltem 10 db 50x50 [mm] nyákot kifúrva, furatgalvanizálva, fekete színben fehér silk el. Másik gépemen kellene megnéznem, de ha jól rémlik talán a seedstudio volt. Átfutási idő 3-4 hét volt.
Mivel középsuli óta nem csináltam ilyet, nekem nagy élmény volt a tervezés. Vagy 4x áltam neki hogy beleférjek mindennel rendesen a méretezésbe, meg csináltam saját esp12 alkatrészt eagle ben... Ha lesz annyi feles időm szeretném Kicadet is kitanulni.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250 #7769 üzenetére
EasyEDA.
Rendeltem már tőlük.
Spéci via-k nincsenek, nekem thermal via kellett volna. NYÁK-ból a leggyakoribb méretezés olcsó, az egyedi igények drágák.
Amit tudnak, azt ipari minőségben tudják. Az alapértelmezett opciók szerinti áraik viszont iszonyú jók.
Ez a két tétel, 5-5 db-os mennyiségben szállítási díjjal együtt vmi 23 dollárért jött ki asszem 3 hét alatt.
A webes tervezőprogramjuk nekem nagyon bevált, főleg az alkatrész adatbázis miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest