Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen processzort vegyek?
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fpeter84
üzenetére
Tápfeszültség témához off: nemrég teszteltem, hogy lefelé meddig lehet menni. Kínai klón UNO lap +5V-ra két ceruzaelemről vidáman üzemel, sőt, két közepesen töltött ceruzaakksiról is, ami 2,8V.
On: szeretnék egy UNO és egy Wemos d1 mini lapot összekötni, i2c-n megy majd a kommunikáció. A Wemos az UNO +5V-ról kapja a tápfeszültséget, de ugye az esp 3,3V-ról üzemel, amit a wemos onboard regulátorral állít elő magának az 5V-ból. Van értelme a 3,3V-ot is közösíteni a két lap közt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Eladó ASUS Rog Spatha X Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- DJI SPARK SUNRISE YELLOW DRONE SOK KIEGÉSZÍTŐVEL ELADÓ
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- HOGART elektromos csaptelep azonnali vízmelegítővel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ezeket eddig nem tudtam, annyira mondjuk nem is mélyedtem bele a dologba, nem gondoltam, hogy ennyire más az eredeti és a klón. A lényeg akkor, hogy mehet a +5V-ra az 5V-os fix táp. Köszi. 
ekkold