- Autós kamerák
- TV antenna és jelerősítés
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti #7110 üzenetére
Hú, nehezet kérdeztél!
Én annak idején csak betöltöttem az elején pár demót, lefuttattam, hogy működnek-e, részletesebben nem foglalkoztam vele.Megnéztem ezt a demót és a libraryt.
A demó meglehetősen el van bonyolítva, de nem tűnik túlzottan vészesnek a library használata.
Persze, lehet, hogy a gyakorlat mást mutat. Majd megpróbálok valami nagyon egyszerű programocskát írni a használatára, de most azzal szívok, hogy az ESP32 mellé tettem a dobozba a kapcsoló üzemű táp panelt, és rendszeresen megbolondul, építhetem át.Persze, ha valaki már használta ezt a libraryt, akkor közösen várjuk az instrukciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- TV antenna és jelerősítés
- Gyúrósok ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest