Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Hú, nehezet kérdeztél!
Én annak idején csak betöltöttem az elején pár demót, lefuttattam, hogy működnek-e, részletesebben nem foglalkoztam vele.Megnéztem ezt a demót és a libraryt.
A demó meglehetősen el van bonyolítva, de nem tűnik túlzottan vészesnek a library használata.
Persze, lehet, hogy a gyakorlat mást mutat. Majd megpróbálok valami nagyon egyszerű programocskát írni a használatára, de most azzal szívok, hogy az ESP32 mellé tettem a dobozba a kapcsoló üzemű táp panelt, és rendszeresen megbolondul, építhetem át.Persze, ha valaki már használta ezt a libraryt, akkor közösen várjuk az instrukciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen videókártyát?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- sziku69: Szólánc.
- MIUI / HyperOS topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold