Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Janos250
üzenetére
Semmi életjelet nem tapasztalok csatlakoztatáskor vagy kihúzáskor! Normál esetben ilyenkor hangjelzés is szokott lenni! Az eszközkezelőben sem jelenik meg semmi, ezért is próbáltam meg több adatkábellel is! Mindnél csak annyit tapasztaltam, hogy egy pillanatra felvillant a Wemos alaplapján a kék SMD-Led és tovább semmi...ennél több 'életjelet' nem tapasztaltam!
" Vigyázz, ha kigooglezod, a GYÁRTÓ SAJÁT oldaláról töltsd le a drivert, mert ha mindenféle egyéb, drivereket kínáló oldalról töltöd le, akkor kapsz vele egy vírust is! " Igen, erre figyelni szoktam! Nem szokásom 'névtelen' oldalakról letölteni semmit sem!
Jobban megnéztem az alaplapi alkatrészeket és nem CP2104 van beágyazva, hanem Sil2104 (a képen is látszik!) Tehát ezen SiliconLabs-os driver kellene?! Egyszer láttam a keresésre erre utalást (így is jelent meg az eszközök felsorolásai között, mint Siliconlabs Wemos!) de túl sok tab volt már nyitva és valószínű, hogy elkavarodott a találataim!
Ami tovább erősítette bennem azt, hogy ez valami klón lehet, az az volt, hogy az alaplapi panel szitázása nem stimmelt a bemeneti tápkörnél! Eredetileg az alsó sorban 5V és GND jönne bal oldalról, de ennél a GND jelölés helyett már csak 0-jel van...jó, a lényegen nem sokat változtat, de nem szokás változtatni ezeken a jelöléseken csak úgy.
Köszönöm az ötleteiteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold