- 3D nyomtatás
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Micsurin #20520 üzenetére
Hát ezt most így nem tudom sajnos, mert én nem futottam bele ilyenbe, mikor ezzel játszottam. De két dolog lehet:
1: túl nagy az áramfelvétel az USB portról, és kiold a polyfuse. Ezt könnyen tudod ellenőrizni, az UNO lapon az USB port közelében van egy nagyobb, lapos, zöld színű ellenállás, ez a polyfuse. Ha túl nagy az áramfelvétel valamilyen okból, ez felforrósodik és megszakítja a board tápellátását. Az ujjaddal tudod ellenőrizni. Mi van a boardra kötve?
2: elfogy a RAM a futás közben. Ha a példakódot futtatod, ez annyira nem valószínű, mert tesztelve lett, és már kibukott volna, ha gond van a kóddal. A hozzá való processing kódot is telepítetted a gépre? Próbáld ki, jópofa.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest