- ZIDOO médialejátszók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Wolfram #18248 üzenetére
Nekem Aliról mostanában 10-15 nap alatt jönnek be a cuccok. Ami nem, az meg másfél hónap múlva :-(
Arduino panelt nem rendeltem mostanában, csak egyebeket.
Itt van pl. Uno:
https://www.aliexpress.com/item/1005001621923182.htmlAzt azért úgy csendben megkérdezném, hogy miért éppen Uno-t akarsz, hiszen nagyjából hasonló áron már sokkal korszerűbb, lapok is vannak. Ha ragaszkodsz a formához, ennyiért már Wemos D1-et is kapsz. Vagy STM32-t
-
válasz
Wolfram #18248 üzenetére
Mi többszöröződik??
AliExpressről már jó ideje áfával küldenek mindent, standard AliExpress shippinggel kell rendelni és semmi meglepetés nem fog érni, legfeljebb sokat kell rá várni.
Én ha itthonról veszek bármit, a hestore-ból szoktam vásárolni, magyar szinten korrekt árakkal dolgoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gurulunk, WAZE?!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged