- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
its_grandpa #18001 üzenetére
Szia!
Takarítottam a puffert, nem volt vészes, radiátor cserénél a régi meglepően tiszta volt.
Vegyes kazán, fával fűtve, annak meg 70°C alatt nem jó, mert kátrányosodik, ami savas és "megeszi" a lemezt.Köszönöm, rohanok most, káosz van. Csak az ESPEasy ami új a programozásban, mást már használtam, valahol a Basic-tól indulva, javascript, webes mindenfélék, kicsi ez, kicsi az. Villanyos részhez meg műszerész vagyok, a gyenge áram is olyan, mint a nagyobb, csak a fogása más...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 1
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest