-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
its_grandpa #17995 üzenetére
Szia!
Éjjel megírtam és teszteltem is jórészt, de az asszony megjelent és elzavart aludni... pedig még alig múlt fél 2...
Lényeg, h működik, kell az off-ra is, mert az on/off jelet a lakás termosztát adja, amúgy meg ciklusok vannak. Csak nem tudtam befejezni, h nincs-e valahol -nemkívánatos/hibás- végtelen loop. Ide is lehet bepattintani ilyen hosszabb "kódot", vagy majd logoutra inkább? Mert javítani biztos lehet rajta, eléggé az alapoknál vagyok. Kijelzőre is íratnék dolgokat, de arra ráérek, ha a többi működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Total Commander
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest