- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen házat vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Szia!
Igen, legutóbb innen Én estem bele ebbe a lehetetlen dologba...
...ha akarnám se tudnám fordítva ráilleszteni a tandempanelt. Elsőre Én is UNO-val próbálkoztam, mert az volt szimpatikusabb (ne kérdezd, hogy miért) de az itteni Szakik tanácsára inkább átmentem Nano-ra! ...amit újra megköszönnék!
Troll ON: Már csak azt nem értem, hogy a Nano-t miért nem védik így? Troll OFF*******************************************************************************
Ha már itt járok...lenne egy számomra érdekes kérdésem: Egy időrelét szeretnék behelyettesíteni Nano-val! A feladata pedig a következő lenne:
A tápfesz megjelenése után figyelné az egyik analóg bemenetét, ami alaphelyzetben zárt lenne és ekkor az egyik kimenetét azonnal aktiválná...ha viszont megszakad az analóg bemenet, akkor az előre felprogramozott idő (kb 2mp.) lejárta után lekapcsolna a kimenet és egy másik kimenet aktiválódna addig, míg a bemenet ismét zárt lesz...(most jön a csalafintaság) ...ha a bemenet kontaktusa megszakad, de még a 2mp. letelése előtt visszaáll, akkor marad minden a kiindulási értéken. Igazából egy ejtéskésleltetést kellene megoldani! Gondolom, hogy a Delay -parancs használatával kellene operálni, de mivel teljesen kezdő vagyok a programozásban, így a jártasabb kollégák segítségét kérném.
A konkrét feladat az lenne, hogy az itthoni IBC-tartályom minimális vízszintjét szeretném figyelni ezzel, mert a merülőszivattyú úszója már akkor lekapcsol, amikor még legalább 250Liter esővíz még a rendelkezésemre állna! A szivattyút azért használom, mert a kert végén szintén van egy IBC, amibe' át szoktam pumpálni a megfelelő mennyiséget és onnan fogok öntözni. A merülőszivattyút kivenném a tartályból és az IBC-leeresztő csapjára kötném azzal a vékonyfalú, műanyag adapterrel, ami hozzá járt eredetileg! Az adapterbe beleépítenék egy mágneses úszót, ami jelet adna az adapter külső felületén elhelyezett reedcsőnek. Egyik IBC-t sem szeretném (még) megfúrni a szintérzékelések miatt, ezért akarok saját érzékelőket gyártani...de ez lenne a legapróbb problémám! Remélem, hogy érthető lenne a feladatom?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Ubiquiti Unifi Flex Mini switch
- Nintendo Switch konzolt vásárolnék!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest