- RAM topik
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi hangfal építés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
Janos250 #13396 üzenetére
Google a barátod :-)
Lassan azt érzem, hogy az Arduino library jelen konceptciója mellett az emberek elfelejtenek programozni (Minden plug&play), ezért elmegyünk abba az irányba hogy uPython és mivel a sok egymásra halmozott réteg végett nagy az overload ezért egyre drágább uC kellenek... Pont a lényege fog elveszni az egésznek...
EPS32 hez nem is nagyon használtam Arduino IDE-t, csak 1-2 példa programot használtam.
-
válasz
Janos250 #13396 üzenetére
Nem gondoltam, hogy valaki használja a Windows beépített keresőjét bármire is.
Ajánlom a Total commandert ilyen célokra (is).
Nem Te linkeltél régebben egy oldalt, ahol arduino-hoz készült, újraírt/memóriatakarékos String class-ról írnak? Csak úgy eszembe jutott, hogy régebben szó volt róla, hogy nem ajánlott Arduino alatt a String osztályt használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged