- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
"100 k erase/write cycles" a pontos érték. A csatoplt forrásban a wear leveling algoritmus leírása is szerepel.
Forrás : [link]Egy ilyen szép uC elpazarolni.... Inkább ATtiny szériából akár fix külső kristállyal.... és RTC vel is. 8 láb - 2 Vcc, Gnd, 1 Gép érzékelés, 2 i2C RTC hez 1 Rst, 1 LED , 1 gombnak, vagy a resetet használni..... Mazoistáknak ATTiny13A Assemblyben
1K Bytes of In-System Self-programmable Flash program memory
– 64 Bytes EEPROM
– 64 Bytes Internal SRAM
– Write/Erase Cycles: 10,000 Flash/100,000 EEPROM
-
Dißnäëß
nagyúr
Mert azt írtad, lassú az eeprom írás.
Nincs valami olyasmi, mint egy USB pendrive, hogy kiteszi milliszekundumok alatt - de legyen lassú, akár 1mp is - és kész ?Nem vagyok nagy szaki, hogy külön wear levelinget írjak, törjem rajta az agyam, kezdő C++-os vagyok, nem egy sokéves tapasztalatos zseni. Szóval a kóddal lenne gondom, ha még wear levelinget is néznem kell.
Én közvetlen tőlük rendeltem, a DFRobot-ról. Nagyon jó kis kütyük, beváltak. [link] Egész jó tempóban küldték...
(Van Beetle ESP is)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest