- VR topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFORboy
senior tag
Úgy is rendben van természetesen ahogy te mondod a lényeg azon van, hogy ne tűnjön el a info.
Az összefoglaló csak azért lenne ésszerű, mert úgy szemelőt lenne, random Pistit lehet oda küldeni ha az ezerszer feltett kérdést ezeregyedjére is feltette, illetve ha valaki keres konkrétan ilyen dolgokat.
Amolyan gyűjtemény.
Tudom-tudom, van tonnányi library, trallala... de valószínűleg ezt sem véletlenül lett megcsinálva, tehát hiánypótló :")Nekem pl két éve jól jött volna egy ilyen mikor egyedi gömbcsuklókat esztergáltunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest