- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
Próbálok mindenkinek válaszolni:
Vladi:
A vezérlő. Az egyik nano HEStoreos, a másik Ebayes. Mindkettő utángyártott, CH340G -s típus. Az áramforrásom ardunál sima usb, vezérlő külső 24v tápról ment.
Én konkrétan erre a jelenségre eddig nem is figyeltem, de nem is rémlik, hogy lett volna ilyen.aryes:
Ha jobban belegondolok szerintem külső ellenállás esetén is ugyan úgy ugrálna, mivel nem a kimenet lobog, hanem a kimeneti tranzisztorokat vezérlő láb. Azt a lábat kéne földre húzni. Egyébként úgy emlékszem már próbáltam a kimenetet földre és tápra is húzni, de ugyan úgy csinálta.
Említetted a nagy puffert. A végső kapcsolásban szerepel egy 2200uF elkó és egy 100nF kerámia az 5V -os ágon szűrésként. Bár sok esélyt nem látok rá, de hátha pozitív hatással lesznek a problémára.gyapo11:
Jó ötlet, de nagyon bonyolítaná az áramkört, ráadásul így is helyszűkében vagyok.Gergosz2:
ISP programozást egy másik nanoval is meg tudom valósítani, csak helyesen kell összekötnöm a két boardot a megfelelő passzív alkatrészekkel kiegészítve, feltölteni a programozóra a megfelelő kódot, majd ide -ben a programozónál az Arduino as ISP -vel töltöm fel a saját kódomat?Egyébként most néztem, hogy IDE -ben újabban lehet választani az alaplap kiválasztásánál, hogy atmega328P vagy atmega328P (old bootloader) az eszközöd. Én utóbbival csináltam. Lehet, hogy ez a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Total Commander
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Fotók, videók mobillal
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest