- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Tudtommal nem.
Kipróbálni most sem tudom, de holnap, vagy azután, írok egy kis tutorialt UART, és SD kártya használati módjairól, ami eszembe jut hirtelenjében.
Egyre inkább azt látom, hogy az Espressiv is elmegy abba az irányba, hogy egy csomó-féle lap, SOIC, és egymással nem mindig kompatibilisek.
Ezért én mostanság azt az elvet követem, hogy a lehető leggyorsabban a speciális ESP Arduino helyett a szabványos C, C++ -ban írom a dolgokat.
Pont ilyen pl. az SD kártya is. A montulás az spéci Espressiv ( .begin) , de utána már, ha fel van mountolva, akkor már a GCC fordító minden szabványos C, C++ utasítást jól fordít, mert a mountolás során minden szükséges infó megadatik. Pl. hogyan kell végrehajtani a read, a write utasításokat az adott eszközre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest