Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Tudtommal nem.
Kipróbálni most sem tudom, de holnap, vagy azután, írok egy kis tutorialt UART, és SD kártya használati módjairól, ami eszembe jut hirtelenjében.
Egyre inkább azt látom, hogy az Espressiv is elmegy abba az irányba, hogy egy csomó-féle lap, SOIC, és egymással nem mindig kompatibilisek.
Ezért én mostanság azt az elvet követem, hogy a lehető leggyorsabban a speciális ESP Arduino helyett a szabványos C, C++ -ban írom a dolgokat.
Pont ilyen pl. az SD kártya is. A montulás az spéci Espressiv ( .begin) , de utána már, ha fel van mountolva, akkor már a GCC fordító minden szabványos C, C++ utasítást jól fordít, mert a mountolás során minden szükséges infó megadatik. Pl. hogyan kell végrehajtani a read, a write utasításokat az adott eszközre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Warships
- Torrent meghívó kunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Macbook Air 2017. (1,8ghz 8gb 128gb)
- Intel Core I7 11700K BOX
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- iPhone 13 Pro 256GB 100% (1év Garancia) - Új, garanciában CSERÉLT!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold