Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- RAM topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
ViZion
üzenetére
Szerintem már írtam WeAct Studio - mindegyik boardjuk saját tervezés.
A bolt értékelése 4.9, de elég ha a termékeiket megnézed. Egyszerűen üditő ránézni.
Az általuk készített boardok legtöbbje még GitHub-os linket is kap.
Ha STM chipekben gondolkodsz, ők nem használnak fake chipeket és erre büszkék is, hogy minden eredeti STM chip, és felhívják a vevők figyelmét is, hogy ha máshol látnak másolt design-t akkor a vevők jelezzék nekik, mert erre is kényesek.Én már csak Esp32-D0WD-V3 -ot használok ezt szoktam venni, mert nem csak 4Mbit flash hanem 8Mbit flash-el is árulják. Abba már sok minden belefér. Progmemnek kiváló.
TYPE-C CH340K és a vételi érzékenysége hitetlelen jó. Mellesleg a sárga tüskék jól mutatnak a panelen.Nyáron volt egy projektem, egy halom vas közé kellett beszerelni 40db ESP32-t távolság 60m mindegyik egy wifin lógott. WLED vezérlés volt a feladat. Azok amik máshonnan lettek beszerezve a fő műsor előtt néhány órával kidöltek. Gyenge vételérzékenység végett. Mindegyik fém lámpabúrába lett beszerelve. Azonnal cserélni kellett őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xbox Series X|S
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold